۱۱۷۰۰۶۷
۵۰۲۲
۵۰۲۲
پ

بینندگان مصاحبه «ادل» رکورد اسکار را شکست!

بر اساس گزارش های منتشر شده ویژه برنامه Adele: One Night Only که دو روز پیش توسط شبکه CBS منتشر شد، چیزی نزدیک به ۱۰ میلیون نفر (۹.۹۲ میلیون نفر) بیننده داشته است.

برترین‌ها: بر اساس گزارش های منتشر شده ویژه برنامه Adele: One Night Only که دو روز پیش توسط شبکه CBS منتشر شد، چیزی نزدیک به ۱۰ میلیون نفر (۹.۹۲ میلیون نفر) بیننده داشته است.

ببینندگان مصاحبه «ادل» رکورد اسکار ۲۰۲۱ را شکست

رقمی که بیش از میزان بیننده های مراسم اسکار ۲۰۲۱ است که ۷ ماه پیش برگزار شد! ادل در این برنامه ۲ ساعته تعدادی از آهنگ هایش را بطور زنده اجرا کرد و مصاحبه‌ای هم با اپرا وینفری داشت

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج