۱۱۶۹۳۸۵
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

با این فضاپیما شما هم می‌توانید به فضا بروید

شرکت موشک سازی انرگیا وابسته به شرکت دولتی فضایی «روس کاسموس» روسیه، فضاپیمای ویژه گردشگری طراحی کرد.

خبرگزاری ایرنا: خبرگزاری تاس روز یکشنبه اعلام کرد که طرح فضاپیمای گردشگری به نام شرکت انرگیا به ثبت رسمی دولتی در روسیه رسید.
این فضاپیما برای چندین سفر فضایی درنظر گرفته شده و عمود پرواز است، به این صورت که می تواند تا ارتفاعی به حالت عمودی به پرواز در آمده و به پرواز خود به صورت افقی ادامه دهد و بطور عمودی هم فرود آید.
فضاپیما تا ارتفاع یکصد کیلومتری پرواز خواهد کرد و در آنجا به مدت سه دقیقه در شرایط بی وزنی به پرواز خود ادامه می دهد. در این مدت گردشگران می توانند با گشودن درپوش ویژه فضاپیما، احساس بی وزنی کنند.با این فضاپیما شما هم می‌توانید به فضا بروید

گردشگران فضایی در ارتفاع پایین تر می توانند با لباس فضانوردی از فضاپیما با چتر نجات ویژه فرود بیایند.
روسیه به عنوان کشور اعزام کننده گردشگران فضایی، برنامه اعزام این نوع گردشگران را پس از وقفه شش ساله از سرگرفت و قرار است دو سرمایه دار ژاپنی با یک فضاپیمای سایوز به فضا سفر کنند.
به گزارش ایرنا، شرکت دولتی «روس کاسموس» دست اندرکار امور فضایی روسیه پیشتر اعلام کرده بود که یوساکا مادزاوا میلیاردر ژاپنی و یوزو هیرانو شریک تجاری وی تمرینات قبل از پرواز فضایی را آغاز کردند.
این دو گردشگر فضایی با فضاپیمای سرنشین دار سایوز ام.اس-۲۰ روز هشتم ماه دسامبر سال ۲۰۲۱ (۱۸ آذر ماه ۱۴۰۰) از پایگاه فضایی بایکانور روسیه در قزاقستان سفر فضایی خود را که ۱۲ روز بطول می انجامد، آغاز می کنند.
دو گردشگر فضایی ژاپنی مطابق قرارداد انعقاد شده با شرکت روس کاسموس و شرکت آمریکایی Space Adventures به ایستگاه فضایی بین المللی سفر می کنند.
هزینه سفر فضایی هر یک از این دو گردشگر فضایی اعلام نشده است اما هزینه سفرهای فضایی برای گردشگران از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۵ که آخرین مورد پرواز گردشگران فضایی بود از ۲۰ میلیون دلار به ۴۰ میلیون دلار افزایش یافته است.
در زمان حاضر فقط شرکت روس کاسموس روسیه گردشگران فضایی به فضا اعزام می کند و هیچ کشور دیگری چنین اقدامی نمی کند.
روسیه نخستین گردشگران فضایی را در سال ۲۰۰۱ اعزام کرد و هفت گردشگر ازجمله اتباع آمریکایی با فضاپیمای سایوز به فضا اعزام شدند.
از آن مدت تا سال ۲۰۱۵ که آخرین گردشگر فضایی توسط روسیه اعزام شد، حدود ۱۰ گردشگر به سفر فضایی رفتند.

"انوشه انصاری" سرمایه دار ایرانی مقیم آمریکا از جمله گردشگران فضایی بود که در سال ۲۰۰۶ به عنوان اولین فضانورد زن ایرانی به فضا سفر کرد.

وی برای این سفر فضایی ۲۰ میلیون دلار به روسیه پرداخت کرد و حدود ۵۰ آزمایش در ایستگاه فضایی بین المللی انجام داد. روسیه اکنون دو پایگاه فضایی به نام های پلستسک در شمال غرب این کشور و واستوچنی در شرق دارد.

با این وجود، بخش قابل توجهی از پرتاب های فضایی روسیه از پایگاه فضایی بایکانور در قزاقستان صورت می گیرد که در دوران شوروی ساخته شد و اکنون روسیه سالانه بابت اجاره آن ۱۰۰ میلیون دلار به قزاقستان پرداخت می کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج