آموزش و پرورش هم، «داماد» میشود!
نزدیک سه ماه است که وزارتخانه آموزش و پرورش بدون وزیر و با سرپرست اداره میشود و مثل برخی مقاطع گذشته بازهم سال تحصیلی بدون حضور وزیر آغاز شد. با این حال فرهنگیان منتظرند تا پس از این همه انتظار برای معرفی وزیر جدیدی شخصی از بدنه خود آموزش و پرورش و آشنا با مشکلات معلمان به وزارت پای بگذارد.
روزنامه آرمان ملی: نزدیک سه ماه است که وزارتخانه آموزش و پرورش بدون وزیر و با سرپرست اداره میشود و مثل برخی مقاطع گذشته بازهم سال تحصیلی بدون حضور وزیر آغاز شد. با این حال فرهنگیان منتظرند تا پس از این همه انتظار برای معرفی وزیر جدیدی شخصی از بدنه خود آموزش و پرورش و آشنا با مشکلات معلمان به وزارت پای بگذارد.
در این راستا پس از حدس و گمانهای بسیار روز گذشته مسعود فیاضی که خود سابقه تدریس در دوره متوسطه را داشته و سوابق اجرائی زیر مجموعه اینم وزارتخانه را دارد از سوی رئیس جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی شده است. اما آنچه که موجب شده این انتخاب با برخی انتقادات مواجه شود نسبت فامیلی گزینه پیشنهادی با علیرضا زاکانی شهردار تهران است که باعث شده برخی حواشی درباره وی بهوجود آید.
آنچه مسلم است معلمان جزء اقشار زحمتکش و موثر جامعه هستند و انتظار دارند که وزیری کارآمد و بر اساس شایسته سالاری برای حل مشکلات جامعه فرهنگیان روی کار آید. حال باید دید که مجلس با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چگونه برخوردی خواهد داشت.
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
اواسط مرداد ماه بود که رئیس جمهور پس از استقرار در پاستور نسبت به انتخاب و معرفی وزرای پیشنهادی خود به مجلس پرداخت و در همین راستا حسین باغگلی را به عنوان نخستین وزیر پیشنهادی در آموزش و پرورش مطرح و معرفی کرد. چهرهای که معرفی وی از همان ابتدای کار با مخالفتهایی از سوی جامعه معلمان و نمایندگان مجلس مواجه شد و از نوع موضع گیریها نیز میشد متوجه شد که باغگلی حتی با دفاع رئیس جمهور از وی نیز رای اعتمادی از مجلس نخواهد گرفت. همین اتفاق نیز رخ داد و در روز سوم شهریور که وزرا در مجلس برای رای اعتماد حاضر شدند فقط وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از خانه ملت رای اعتماد نگرفت و از سوار شدن بر قطار دولت بازماند.
هر چند در همان روز معین گردید که دولت موظف است حد فاصل 45 روز کاری گزینه پیشنهادی جدید را برای وزارت آموزش و پرورش معرفی کند. از همین رو فردای آن روز در 4 شهریور رئیس جمهور طی حکمی علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش را تا زمان معرفی وزیر پیشنهادی به مجلس به سمت سرپرست این وزارتخانه منصوب کرد. طی دو ماه اخیر نیز مسئولان در دولت بارها به این نکته تاکید و اشاره داشتهاند که به جهت اهمیت حوزه آموزش و پرورش وزیر پیشنهادی با دقت و تامل و در اسرع وقت معرفی خواهد شد.
مسالهای که حتی موجب شد بارها شاهد برخی تجمعات در خصوص وضعیت شغلی و معیشتی از سوی معلمان در برخی نقاط کشور هم باشیم. حال که زمزمههایی مبنی بر اعلام گزینههای پیشنهادی برای وزارت آموزش و پرورش مطرح شده بد نیست که این موضع را نیز در نظر بگیریم که برای انتخابات وزیر دولت بهتر است مطالبات فرهنگیان و معلمان را مد نظر داشته باشد و شخصی را به وزارت برگزیند که از بدنه آموزش و پرورش و خود معلم بوده و درد معلمین و زندگی توام با تورم و مشکلات معیشتی را چشیده باشد.
قدر مسلم اگر چنین گزینهای انتخاب گردد قطعا هم فرهنگیان از وی حمایت خواهند کرد و هم مجلس بر خلاف گزینه پیشنهادی قبلی به وی رای اعتماد خواهند داد. با این حال پس از گمانه زنیها در خصوص گزینههای پیشنهادی برای معرفی به عنوان وزیر چهرههایی همچون محمد طیب صحرایی، احمد حیدری و مسعود فیاضی در فضای رسانهای و مجازی مطرح شدند که روز گذشته پس از این گمانه زنیها رئیس جمهور در نامهای به مجلس مسعود فیاضی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی کرد. علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس نیز با اعلام این خبر گفته که به زودی زمان جلسه رای اعتماد به مسعود فیاضی در هیأت رئیسه مجلس مشخص خواهد شد.
مسعود فیاضی کیست؟
مسعود فیاضی متولد بهمن ماه ۱۳۵۴ در تهران است. او تحصیلات خود را در شهر تهران آغاز کرده و در سال ۱۳۷۳ وارد دانشکده فنی دانشگاه تهران در رشته عمران شده است. وی ۷ سال معلم و مدیر امور پرورشی و فرهنگی در مدارس متوسطه دوم بوده است. فیاضی از سال دوم دانشگاه، دروس حوزوی را نیز آغاز کرده و ۹ سال دوره سطح و ۱۵ سال دوره خارج را طی نموده است. در سال ۱۳۹۶ از طریق کمیسیون نخبگان بدون مدرک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پس از قبولی در آزمون جامع و دفاع از رساله دکتری با نمره عالی، با درجه استادیاری و در رشته فقه و اصول تحلیلی و اجتهادی عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در حوزه روششناسی و منطق فهم دین شده است.
او اکنون در دانشگاه و حوزه تدریس میکند. از سوابق شغلی و اجرائی وی نیز میتوان به عضویت هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی (استادیار)، معاون مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهشهای مجلس، معاون اجتماعی- فرهنگی مرکز پژوهشهای مجلس، مدیر کل انتشارات و فناوری آموزشی وزارت آموزش و پرورش، عضویت هیأت مدیره شرکت افست (چاپ و توزیع کتب درسی وزارت آموزش و پرورش)، رئیس هیأت مدیره انتشارات مدرسه (وابسته به سازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش)، مدیر مسئول مجلات رشد وزارت آموزش و پرورش، مسئول جشنواره فیلم رشد وزارت آموزش و پرورش، دبیر علمی جشنواره کتاب رشد وزارت آموزش و پرورش نام برد.
برادر داماد زاکانی در راه وزارت
هر چند که طی روزها و هفتههای گذشته بحث انتصابات فامیلی و بر اساس مناسبات خانوادگی بسیار مورد نظر رسانهها و فضای مجازی بوده و هر کسی از طن خود به این مساله واکنش نشان داده اما به نظر میرسد که هنوز هم بعضا شاهد چنین مسالهای در برخی حوزهها هستیم. شاید بتوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را یکی از اینگونه افراد معرفی کرد. چرا که اگر به سوابق خانوادگی او مراجعه کنیم به وضوح خواهیم دید که مسعود فیاضی برادر داماد علیرضا زاکانی شهردار کنونی تهران است.
زاکانی که چندی پیش در ماجرای انتصاب دامادش در سمت مشاور و بازرس ویژه شهردار بسیار مورد انتقاد قرار گرفت تا جایی که از انتصاب خود عقب کشیده و حکم صادره را لغو کرد به نظر میرسد که این بار برادر داماد دخترش را در هیبت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش میبیند. مسعود فیاضی با حضور زاکانی در مرکز پژوهشهای مجلس، راهی آنجا شد و برخی معتقد بودند زاکانی در استخدام نیروها، قانون را رعایت نکرده است، اما زاکانی چنین اعتقادی نداشت و برادر دامادش را به آنجا برد و آنگونه که کارشناسان گفته بودند معاونتهای جدیدی هم درست کرده بود. هر چند که برخی مطرح میکنند که وی در ماجرای طرح صیانت از فضای مجازی نیز دستی بر آتش داشته است.
جایی که ماهها قابل در گفت و گو با رسانهها گفته بود:«اگر شبکههای اجتماعی خارجی، شرایط ایران را بپذیرند، شبکههای آنها فیلتر نمیشوند.» حال باید دید در این شرایط که خود رئیس جمهور وزرا و مسئولان اجرائی را به پاسخگویی درباره خبرسازیها و ادعاهای کذب تشویق کرده و حسینی معاون پارلمانی دولت نیز گفته:« فامیل گراییها را اطلاع دهید تا پیگیری شود» با معرفی برادر داماد شهردار تهران به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش چگونه برخورد میشود.
نظر کاربران
این داماد ها خیلی وقت است چراغ خاموش به این جایگاه رسیده اند و در حال ارتقا هستند
پاسخ ها
این همه سوابق داره
دولت سیزدهم نرسیده گندشو درآورد وای به آخرش ازقدیم گفته اند سالی نیکوست که زه بهارش پیداست
پاسخ ها
عاشق ضرب المثل گفتنتم.
معلم پرورشی می خواد وزیر بشه!!!!!؟؟؟؟؟
چرا از فرزند شهید استخدام نمی کنید
پاسخ ها
به غیر از فرزندان شهدا گرانقدر و دامادهای مسئولین و آقازاده های گرامی بقیه مردم این کشور هم انسانند و دارای حق زیستن و امرا معاش
مسئولین بیشتر در اولویت هستند
برای کشورداری به دلیل قحط الرجال به "داماد سالار" و"فامیل بازی" روی آوردند!!!
پاسخ ها
دقیقا.این همه تحصیلکرده تو مملکت هست چرا باید یه معلم پرورشی وزیر آموزش و پرورش شه؟؟؟؟
آقایان موقع انتخاب همسر نیازی به مشاهده و آشنایی با خانم آینده ندارند
فقط دقت بفرمایید پدر دختر خانم از مسئولین رده بالا مملکت باشد تا ابد نانتان در روغن است دقت کنید
خیلی جالبه فرزندانشان تمام شدند حالا نوبت به دامادها و برادر دامادها رسیده ؟!!!!
بعدش هم نوبت نوه ها و نتیجه ها و ...
پاسخ ها
درود
دیگه از داماد رسیدن به برادر داماد . دامادها که همه استخدام شدن
پاسخ ها
درود
چرا سکان علم ودانش را به عالمی مجرب وباتبحر علم ودانش آموزی نمی دهند ای شهدا کجایید که رانت فامیل بازی بی دادمی کند
پاسخ ها
درود
عبارت خانه از پای بست ویران است
پاسخ ها
به جای اینکه بیان مردم و از فلاکت نجات بدن دارن فامیلاشون و میارن سر کار تا از غافله عقب نمونن.
خیلی عالی .به دامادها برسند
زاکانی مگه چه قدرتی داره که حضورش در همه جای مملکت دیده میشه؟
خداکنه اینم رای نیاره
مویرگی همه باهم فامیلن اصن تا جز خودشون نباشی نمیتونی پیشرفت کنی
طرف تحصیلات حوزوی داره
چند سالی هم بصورت رانتی مسئول نشریه رشد بوده
این بشه وزیر ؟؟؟؟
قحط الرجال شده