۱۱۶۶۷۲۲
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

کاهش ابتلا به زوال عقل با مصرف این خوراکی‌ها

میوه‌ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان‌ها و غذا‌های حاوی چربی‌های تک غیراشباع ممکن است از شما در برابر بیماری‌ها محافظت کنند.

اسپوتنیک: غذا‌های حاوی چربی‌های اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش می‌دهند.

به نقل از دیلی اکسپرس، متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذا‌هایی را نام برده اند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر می‌کند. این توصیه‌ها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.

کاهش ابتلا به زوال عقل با مصرف این خوراکی‌ها

در این مقاله آمده است: «افرادی که غذا‌های حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس زیاد مصرف می‌کنند، در معرض خطر زوال عقل هستند. »

محققان محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، به ویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و همچنین شکلات را به عنوان خطرناک رتبه بندی کردند.

در این مقاله نویسنده اشاره می‌کند که چربی‌های ترانس زیادی در فست فودها، تنقلات ناسالم، غذا‌های سرخ شده و محصولات پخته شده - کیک و کلوچه‌ها وجود دارد.

در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صد در صد نمی‌توانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما می‌توانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.

در عین حال، به گفته نویسندگان، میوه‌ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان‌ها و غذا‌های حاوی چربی‌های تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماری‌ها محافظت کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج