کاهش ابتلا به زوال عقل با مصرف این خوراکیها
میوهها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدانها و غذاهای حاوی چربیهای تک غیراشباع ممکن است از شما در برابر بیماریها محافظت کنند.
اسپوتنیک: غذاهای حاوی چربیهای اشباع و ترانس خطر زوال عقل را افزایش میدهند.
به نقل از دیلی اکسپرس، متخصصان سازمان دمانس استرالیا غذاهایی را نام برده اند که خطر ابتلا به زوال عقل را چند برابر میکند. این توصیهها در روزنامه بریتانیایی دیلی اکسپرس منتشر شد.
در این مقاله آمده است: «افرادی که غذاهای حاوی چربی اشباع شده و چربی ترانس زیاد مصرف میکنند، در معرض خطر زوال عقل هستند. »
محققان محصولات لبنی چرب مانند کره، گوشت، به ویژه گوشت خوک، روغن نخل و روغن نارگیل و همچنین شکلات را به عنوان خطرناک رتبه بندی کردند.
در این مقاله نویسنده اشاره میکند که چربیهای ترانس زیادی در فست فودها، تنقلات ناسالم، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده - کیک و کلوچهها وجود دارد.
در صورت امتناع از این محصولات، به احتمال صد در صد نمیتوانید از زوال عقل در بدنتان جلوگیری کنید، اما میتوانید چندین بار خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهید.
در عین حال، به گفته نویسندگان، میوهها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدانها و غذاهای حاوی چربیهای تک غیراشباع ممکن است در برابر بیماریها محافظت کنند.
ارسال نظر