۱۱۶۵۰۷۵
۵۰۲۰
۵۰۲۰
پ

بلایی که فست‌فود سر هورمون‌های شما می‌آورد

مطالعه‌ای که اخیرا توسط پژوهشگران دانشگاه جورج واشنگتن انجام شده، نشان می‌دهد که مواد شیمیایی مضر، به‌خصوص در غذا‌های فست‌فود فراوان هستند.

انتخاب: مطالعه‌ای که اخیرا توسط پژوهشگران دانشگاه جورج واشنگتن انجام شده، نشان می‌دهد که مواد شیمیایی مضر، به‌خصوص در غذا‌های فست‌فود فراوان هستند.

به نقل از نیویورک پست، مطالعه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد، شواهد بیشتری را اضافه کرد که نشان می‌دهد فتالات‌ها، نوعی ماده شیمیایی، به‌خصوص در غذا‌های فست فود به وفور یافت می‌شوند.

این گروه مواد شیمیایی را می‌توان تقریباً در هر محصولی در قفسه‌های فروشگاه‌ها یافت، از صابون گرفته تا غذا و همانطور که حدس زده می‌شود در پلاستیک نیز به وفور وجود دارد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند در صورت قرار گرفتن در معرض مواد مذکور در دوز‌های بالا، فعالیت هورمونی در انسان و حیوانات مختل می‌شود.

لاریاه ادواردز، محقق فوق دکتری در دانشگاه جورج واشنگتن و نویسنده اصلی این مطالعه جدید، که در مجله Exposure Science and Environmental منتشر شده است، می‌گوید که مواد شیمیایی پلاستیکی بسته بندی در غذا‌های آماده و فست فود در ایالات متحده در حال گسترش است.

این یافته‌ها به این معنی است که بسیاری از مصرف کنندگان انواع خوراکی، مواد شیمیایی بالقوه ناسالم را همراه با وعده غذایی خود دریافت می‌کنند و برای کمک به دور نگه داشتن این مواد شیمیایی مضر از عرضه مواد غذایی، مقررات قوی‌تری مورد نیاز است.

بلایی که فست‌فود سر هورمون‌های شما می‌آورد

فتالات‌ها که در بسیاری از اشیاء روزمره یافت می‌شوند، با مطالعه‌ای مرتبط شده‌اند که باعث مرگ زودرس صد‌ها هزار نفر می‌شود. مطالعه تیم ادواردز ۶۴ غذای فست فود فردی از جمله چیزبرگر، سیب زمینی سرخ کرده و ساندویچ را بررسی کردند. مطالعه آن‌ها به دنبال کار قبلی منتشر شده در سال ۲۰۱۸ است که نشان می‌دهد آمریکایی‌هایی که سطح نسبتاً بالاتری از مصرف فست فود را گزارش کرده‌اند، در مقایسه با افرادی که غذا‌های خانگی بیشتری می‌خورند، میزان فتالات‌های بیشتری را در نمونه‌های ادرار نشان می‌دهند.

اگرچه ظاهراً در هنگام قرار گرفتن در معرض سطح پایین پلاستیک‌ها خطری ما را تهدید نمی‌کند، اما چنین مواد شیمیایی که ممکن است با فرآیند‌های هورمونی طبیعی تداخل داشته باشند، با مشکلات رشدی در کودکان مرتبط است و نشان داده شده است که خطر ابتلا به آسم، چاقی و مشکلات باروری را در آن‌ها افزایش می‌دهد.

محققان هنوز تعیین نکرده اند که چه مقدار از این مواد، که به عنوان ماده شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز (EDC) شناخته می‌شود، در دراز مدت بی خطر در نظر گرفته می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج