۱۱۶۳۴۰۴
۵۰۴۵
۵۰۴۵
پ

چرا رهبری گفتند نظرم به احمدی‌نژاد نزدیکتر است؟

حسن رحیم پور ازغدی به کیهان گفته است: همه می‌گویند رهبری گفته است که نظر آقای احمدی‌نژاد به من نزدیک‌تر است؛ اوّلاً این اظهارنظر ایشان بعد از انتخابات بود، نه قبل از انتخابات؛ ثانیاً ایشان بعد از شلوغی‌ها و درگیری‌ها در نماز جمعه‌ ۲۹ خرداد این را گفتند.

حسن رحیم پور ازغدی به کیهان گفته است: همه می‌گویند رهبری گفته است که نظر آقای احمدی‌نژاد به من نزدیک‌تر است؛ اوّلاً این اظهارنظر ایشان بعد از انتخابات بود، نه قبل از انتخابات؛ ثانیاً ایشان بعد از شلوغی‌ها و درگیری‌ها در نماز جمعه‌ ۲۹ خرداد این را گفتند؛ گفتند بین رئیس‌جمهور و رئیس‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام، یعنی بین آقای احمدی‌نژاد و جناب آقای‌ هاشمی در مسئله‌ فرهنگ، سیاست خارجی، عدالت اجتماعی، یعنی در این سه حوزه اختلاف است. بعد گفتند نظر رئیس‌جمهور به من نزدیک‌تر است.

به نظر من این حرف آن موقع درست بود، الان هم درست است. اتّفاقاً این موضع، دو نقطه‌ مثبت دارد:

یکی اینکه شخص مهم نیست؛ یعنی ایشان می‌گویند با اینکه رفاقت ما با آقای‌ هاشمی رفسنجانی خیلی قدیمی و محکم است _ او کجا و آقای احمدی‌نژاد کجا، آقای احمدی‌نژاد اصلاً کسی نبود قبل از انقلاب و تا شهردار نشد،کسی هم ایشان را نمی‌شناخت؛ امّا آقای ‌هاشمی بالاخره از ارکان انقلاب بود_ ولی مسائل شخصی اینجا فدای معیارها می‌شود. رهبری گفتند این ادبیّات، این حرف‌ها، حرف‌های انقلاب و امام است که آقای احمدی‌نژاد از سال ۸۴می‌زند؛ این دیدگاه‌ها به ما نزدیک‌تر است؛ نگفتند چون با من است، بیشتر او را قبول دارم؛ گفتند چون شعارهای او همان شعارهای انقلاب است؛ نه اینکه او یا هرکسی که این شعارها را بدهد، دیگر هر کاری کرد، کرده است.

علما می‌گویند «تعلیق به شرط» نشان می‌دهد که معیار اصلی چیست؛ یعنی تا وقتی‌که با این شعارها هستی و به آنها وفاداری، شما به جبهه‌ حق نزدیک‌تری؛ نه اینکه رهبری با شخص فلانی مخالف است و با شخص فلانی موافق. اتّفاقاً چه در جنبه‌ سلبی که نظر آقای ‌هاشمی الان از ما دورتر است، چه در جنبه‌ ایجابی که حرف آقای احمدی‌نژاد الان به نظر من نزدیک‌تر است، این جمله‌ رهبری، متعادلانه و مکتبی بود.

ایشان می‌گویند معیار این شعارها و این مواضع است. در واقع می‌گویند ۵۰ سال سابقه‌ رفاقت ما با آقای ‌هاشمی به کنار، ولی الان دورتر شده‌اند، حرف آقای احمدی‌نژاد الان به انقلاب نزدیک‌تر است.

دیگر اینکه اگر ۱۰ سال یا ۲۰ سال بگذرد، آن آدم دیگر خودش هم آن شعارها را ندهد، آیا باز هم می‌توانیم بگوییم نظر او نزدیک‌تر است؟ نه. اتّفاقاً این دلیل بر این است که مسئله‌ رهبری، شخص نبود، معیارها بود. به نظرم آن تعبیر رهبری بسیار درست و هوشمندانه بود.

در اصول فقه بحثی داریم که می‌گویند آدم‌ها را نمی‌شود استصحاب کرد؛ یعنی نمی‌توانید بگویید فلان شخص همان‌طوری که بوده، ادامه دارد؛ هر آدم در هر لحظه باید سنجیده شود. این تعبیر هم که امام گفتند ملاک حال کنونی فرد است، یعنی همین. سر قضیّه‌ آقای منتظری امام گفتند من با هیچ‌کس عقد اخوّت دائمی نبسته‌ام.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج