شریعتمداری: آژانس، شتر مجنون است، پیاده شوید!
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان « آژانس شتر مجنون است پیاده شوید» خواستار خروج ایران از معاهده «منع گسترش سلاحهای هستهای- NPT» شد.
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشتی تحت عنوان « آژانس شتر مجنون است پیاده شوید» خواستار خروج ایران از معاهده «منع گسترش سلاحهای هستهای- NPT» شد.
حسین شریعتمداری نوشت:
* سال ۱۳۸۲ (۱۸ سال پیش) در پی برخورد غیر قانونی آژانس بینالمللی انرژی اتمی -IAEA- با برنامه هستهای ایران و مقایسه آن با برخوردی که آژانس در مقابل نقض فاحش معاهده «منع گسترش سلاحهای هستهای- NPT» از سوی سایر کشورهای عضو داشته است، طی یادداشتی با عنوان «برای ما چه خوابی دیدهاند ؟!» هشدار داده و نوشته بودیم: « شواهد و قرائن موجود از توطئه جدید و خطرناکی علیه جمهوری اسلامی ایران و مردم مظلوم این مرز و بوم حکایت میکند که آمریکا و متحدانش با همکاری نزدیک سازمان ملل و بهرهگیری از یک جریان مرعوب و یا آلوده داخلی در پی اجرای آن هستند. ابراز نگرانی از دستیابی ایران به سلاح هستهای، فقط پوشش ظاهری این توطئه است و نه موضوع اصلی آن».
* در آن هنگام اگرچه برخی از مسئولان محترم باور کرده بودند که آژانس نسبت به فعالیت هستهای کشورمان و احتمال انحراف آن به سوی تولید سلاح هستهای با تردید روبهرو شده و این تردید از طریق تعامل با آژانس و اجازه بازرسی از تاسیسات هستهای برطرف خواهد شد، ولی شواهد فراوانی حکایت از آن داشت که فعالیت هستهای کشورمان و ابراز نگرانی درباره تولید سلاح اتمی فقط یک بهانه است و حریف برای این عرصه خواب دیگری دیده است!
* نمونههای نقض معاهده NPT از سوی آمریکا، انگلیس، فرانسه و ... فهرست بلند بالایی است و مخصوصاً طی دو دهه اخیر موارد فراوان دیگری هم به آن افزوده شده است.
* جای این سؤال است که دستاورد ایران اسلامی از دو دهه چالش هستهای (ابتدا با تروئیکای اروپا و سپس با۱+۵) چه بوده است؟! بعد از تصویب برجام و مطالعه متن آن نوشتیم « اسب زین کرده را دادهایم و افسار پاره تحویل گرفتهایم»! و در گزارشی آوردیم « بُرد - بُرد نتیجه داد، هستهای رفت و تحریمها ماند»! همان هنگام موج گستردهای از هجوم به کیهان را شاهد بودیم و...
* امروزه اما، با ابتکار مجلس شورای اسلامی و تصویب « اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از حقوق ملت ایران» چالش هستهای تغییر مسیر داده و از انفعال بیرون آمده است. حریف بر ادامه مذاکرات وین تاکید دارد ولی کماکان بر خواسته زورگویانه و غیرقانونی خود اصرار میورزد و در این سوی ماجرا، لغو همه تحریمها و راستیآزمایی آن از جانب ایران، شرط ادامه مذاکرات است. آنچه در این میان نباید نادیده گرفته شود، اینکه آمریکا از تحریمها به عنوان یک اهرم برای مقابله با ایران اسلامی بهره میگیرد و بدیهی است که حاضر به از دست دادن این اهرم فشار نیست. از این روی ادامه چالش هستهای فقط اتلاف وقت و تحمیل هزینه گزاف به ملت و نظام است. فراز و نشیبهای چالش بلندمدت هستهای به وضوح نشان میدهد که آژانس- به قول ملای رومی- شتر مجنون است که هرگز به کوی لیلی نمیرود...
* ماده ۱۰ معاهده NPT راه را نشان داده است. بخوانید؛ «چنانچه هر یک از اعضای پیمان تشخیص بدهد که حوادث فوقالعاده مربوط به این پیمان، منافع عالیه کشورش را به مخاطره انداخته است، این حق را خواهد داشت که در اِعمال حاکمیت ملی خود از پیمان خارج شود».
نظر کاربران
این شریعتمداری چند سالشه ؟
پاسخ ها
بابا اين پیرمرد خرف زده چه میدونه ما مردم عادی چه میکشیم هر روز همه مسائل دخالت میکنه
۹۰سال
کلن از همه معاهدات بین المللی بیرون بیایم فقط با طالبان هم پیمان بشیم راضی میشی؟؟؟؟؟!!!!!
پاسخ ها
ازشترمجنون پیاده وسوارشترعاقل شوید وفقط مواظب باشیدوسط رودخانه نخوابد که غرق خواهدکرد.
ای افرین فقط امیدوارم مرد باشید و خارج شوید از اون ور هم ترامپ برگرده وای چه شود
توچه میدونی از وضعیت مردم که یک عده صورتشونو باسیلی سرخ میکنند ... ...
کیهان حسین شریعتمداری آخرش مارو بیچاره میکنه هرچند الانش بیچاره مون کرده
روزنام ه ات بنویس
چشم امری دیگه ای نیست
این چی میگیه این وسط
کنار آمدن با آژانس،بهتر از جنگ و تحریمه..بفهم
شریت مداری چی هست که نظر میده مگر نظرش ارزش داره
پاسخ ها
اشتباه نوشتی کلک
شریعتمداری همیشه سازمخالف میزنه
با این ایده هات دیونه ام کردی
کرونا نیست برای این
جان مادرت جون بچه هات یک روز حرف نزن