انتقاد از حضور اساتید زنِ مجرد در دانشگاهها!
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در انتقاد از عملکرد صدا و سیما نسبت به عفاف و حجاب گفت: صدا و سیمایی که قصد دارد وضعیت مخاطبان خود را اصلاح کند، خودش اولویتها را فراموش میکند. چه کسی به ما مجوز داده برای اصلاح یک امر یا تشویق به یک امر مثبت، باید عفاف و حجاب را کنار بگذاریم؟ مثلاً در همین بحث انتخابات نگاه کنید. درست است که در انتخابات باید مشارکت بالا صورت بگیرد، اما چه کسی حکم داده که به عفاف و حجاب خدشه وارد کنید تا انتخابات رونق بگیرد؟
خبرگزاری تسنیم: رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در انتقاد از عملکرد صدا و سیما نسبت به عفاف و حجاب گفت: صدا و سیمایی که قصد دارد وضعیت مخاطبان خود را اصلاح کند، خودش اولویتها را فراموش میکند. چه کسی به ما مجوز داده برای اصلاح یک امر یا تشویق به یک امر مثبت، باید عفاف و حجاب را کنار بگذاریم؟ مثلاً در همین بحث انتخابات نگاه کنید. درست است که در انتخابات باید مشارکت بالا صورت بگیرد، اما چه کسی حکم داده که به عفاف و حجاب خدشه وارد کنید تا انتخابات رونق بگیرد؟
وی اظهار کرد: همه میدانیم ما مشکلات بسیار جدی در حیطۀ خانواده داریم. به عنوان نمونه در حال حاضر ۶۰ درصد بانوانی که جذب هیئت علمی دانشگاهها میشوند، مجردند.
نشست هماندیشی عفاف و حجاب با حضور سید محمدصالح هاشمی گلپایگانی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر و جمعی از فعالان حوزه عفاف و حجاب و مسئولان شوراهای امر به معروف نهادهای رسمی کشور در دفتر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برگزار شد.
آیا باید موضوع اصلی شورای شهر سگ گردانی باشد؟
هاشمی گلپایگانی در این نشست با انتقاد از عملکرد شورای شهر تهران گفت: اکنون مهمترین موضوع شورای کلانشهر تهران، موضوع ورود سگها و یا محدودیت ورود آنها به پارکها است و بعد به راحتی در رادیو مطرح میکنند که باید واقعیتهای جامعه را بپذیریم و قوانین خود را با واقعیتهای جامعه همسو کنیم! شما با پرداختن به این طرحها و بحثها اینگونه رفتارها را رسمیت میبخشید. آدم باید برای چنین تفکری غصه بخورد. آقای شورای شهر، مسئلۀ اعتیاد و دزدی در جامعه واقعیت دارد.
آیا مسئلۀ فرزندآوری فوریت ندارد؟ آیا انتهای تفکر حاکمیت بر شورای شهر ما این مسائل است؟! باید هشدار دهیم و این تفکر را پیگیری کنیم. نفوذ تنها به این معنا نیست که فردی دستور دشمن را میگیرد و اجرا میکند بلکه یک مصداق نفوذ جایی است که افرادی رأس کار قرار گیرند که ذهنشان غربی بار آمده، اما با چنین تفکری تحت حاکمیت اسلامی تصمیمگیری میکنند! همه میدانیم ما مشکلات بسیار جدی در حیطۀ خانواده داریم. به عنوان نمونه در حال حاضر ۶۰ درصد بانوانی که جذب هیئت علمی دانشگاهها میشوند، مجردند.
هاشمی گلپایگانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر دستور جلسه مبنی بر عفاف و حجاب، گستردهترین نماد شکستن حریم قانونی را در موضوع حجاب دانست و گفت: کدام مملکتی را پیدا میکنید که قانون رسمی مفصلی داشته باشد، اما بسیاری از کسانی که باید مجری قانون باشند، اپوزیسیون نظام باشند؟ آقای رئیس جمهور سوگند میخورد به قانون اساسی پایبندم. اصل هشتم قانون اساسی، امر به معروف است. چه پایداری از شما در این امر مشاهده کردیم؟ بلکه با کسی که بخواهد قانون را انجام دهد، مخالفت میکنند و با افراد با مشکل مواجه میشوند. اصل سوم قانون اساسی، مبارزه با مظاهر فساد و تباهی است. این همه قانون و این همه قانونشکنی؟!
وی با تأکید بر مأموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پیگیری امر عفاف و حجاب گفت: اکنون حدود 32 نهاد موظفاند این قانون را انجام دهند. مگر کسی حق دارد مدعی شود قانون را انجام نمیدهم؟ ستاد امر به معروف و نهی از منکر بزرگترین منکرش این است که بگوید قانون را انجام نمیدهم و آن را زیر پا میگذارم و یا بگوید تفسیر شخصی از قانون میکنم. صدا و سیمای ما حق ندارد منفعلانه عمل کند. چرا باید برای تبلیغات درآمدزا افراد حاشیهساز را وارد صدا و سیما کنیم.
صدا و سیما مردم را در عفاف و حجاب با تعارض مواجه کرده
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در انتقاد از عملکرد صدا و سیما نسبت به عفاف و حجاب گفت: بیشترین وظیفه را در بحث عفاف و حجاب صدا و سیما بر عهده دارد؛ چه مقدار را انجام داده است؟ در صدا و سیما دچار نفاق رسانهای شدیم. بازیگر میآوریم تا برای حجاب فیلم بازی کند، بعد در صفحۀ مجازی خود حجاب را زیر پا میگذارد تا به همگان اعلام کند من آن چهرهای نیستم که در فیلم دیدید. واقعاً از شورای امر به معروف صدا و سیما که جناب ابوالمعالی در اینجا به عنوان ریاست آن حضور دارند، توقع داریم پیگیر باشند. عملکرد صدا و سیما ضعیف است. وضعیت دانشکده صدا و سیمای ما چه وضعی است؟ آیا اینها میخواهند آیندۀ فرهنگ و رسانۀ ما را در دست بگیرند؟
هاشمی گلپایگانی با تصریح بر اینکه مردم دربارۀ رویکرد صدا و سیما با تعارض مواجه شدند، گفت: صدا و سیمایی که قصد دارد وضعیت مخاطبان خود را اصلاح کند، خودش اولویتها را فراموش میکند. چه کسی به ما مجوز داده برای اصلاح یک امر یا تشویق به یک امر مثبت، باید عفاف و حجاب را کنار بگذاریم؟
مثلاً در همین بحث انتخابات نگاه کنید. درست است که در انتخابات باید مشارکت بالا صورت بگیرد، اما چه کسی حکم داده که به عفاف و حجاب خدشه وارد کنید تا انتخابات رونق بگیرد؟ مردم با تعارض مواجه میشوند. آنها یک بار شما را در مقام تبلیغ عفاف و حجاب میبینند، اما همین که نزدیک انتخابات میشود، حاضرید با هر بد حجاب و سلبریتی مصاحبه کنید تا هدفتان را تأمین کنید. آیا برای دستیابی به هدفِ هرچند مثبت خود باید وسیلههای ناصواب را به کار بگیرید؟
وی یکی از موانع اصلاح عفاف و حجاب در جامعه را اولویت نبخشیدن به این امر معرفی کرد و گفت: تا از حجاب سخن میگوییم، عدهای میگویند مردم هزار تا مشکلات دارند. ابتدا اقتصاد و ازدواج و مسکن و ... را حل کنید، بعد به حجاب رسیدگی کنید. با فرض اینکه بگوییم عفاف و حجاب اولویت دهم ما محسوب میشود، خب کسی که متولی این اولویت است، مهمترین مسئلۀ او باید همین امر باشد. مصلحتسنجیهای فردی و بخشی و خود را در جایگاه شورای تشخیص مصلحت قرار دادن، از آفتهای مهم نظام است.
گشت ارشاد مسئولان را در دستور کار قرار خواهیم داد
وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر حاضر است متکفل بحث عفاف و حجاب شود. اما یک هجدهم ستاد مربوط به عفاف و حجاب است. مطالبهگری از مسئولان سرجای خود باقی است. مهندسی فرهنگی و فضای رسانه قابل پیگیری است. با تمام این موارد اعلام میکنیم اگر نهادهای مختلف و قانون چنین تکلیفی بر ما قرار دهد، حاضریم به عفاف و حجاب ورود کنیم و هزینۀ آن را بپردازیم. اداره کل عفاف و حجاب و خانواده را در دورۀ جدید تشکیل دادیم.
هاشمی گلپایگانی درباره رویکرد ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: دو کار اساسی را قول میدهیم پیگیر باشیم. رویکرد ستاد را در دولت جدید، گشت ارشاد مسئولان قرار میدهیم، همان موضوعی که آیت الله رئیسی مطرح کردند تا بگوییم این امر مهم نباید در حد شعار انتخاباتی باشد؛ یعنی در حوزۀ عفاف و حجاب بنا بر اصل قانونی که برای ستاد مبنی بر ورود به سازمانهای دولتی مشخص کردند، این ورود را توسط شوراهای امر به معروف و نهی از منکر نهادها خواهیم داشت. این شوراها باید قویتر از حال باشند. اداره کل عفاف و حجاب ستاد مسئول است امر حجاب را با معاونت سازمانها و نهادهای دولتی جدی بگیرد. اگر نهاد یا سازمانی زیر بار نرفت، به مجلس و رسانهها اعلام میکنیم اینها از بار تکلیف خودشان ولو در دولت جدید مردمی استنکاف میکنند.
وی با انتقاد از عملکرد نهادهای دولتی و غیر دولتی نسبت به امر عفاف و حجاب گفت: ما مردم را در کوچه و بازار مجبور به امر حجاب میکنیم، بعد به قوۀ قضائیه میرویم، منشی جناب قاضی چند قلم آرایش دارد. اینها مسخره کردن مردم است. دانشگاهها را مکلف به امر حجاب میکنیم، اما وزارت علوم میرویم، میبینیم برخی کارمندانشان مقید نیستند. ما از مسئولان باید آغاز کنیم. خانمی که در ویترین بانک با وضع حجاب نامناسب به عنوان کارمند نشسته از نگاه منتقدانه مردم دور نیست.
نظر کاربران
شکر خدا دنده عقب مملکت داره سرعتش بیشتر می شه ، بیخود نیست با طالبان دوست شدن