راههای ورود به سواحل دریای مازندران بسته شد
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران گفت که با توجه به آغاز موج جدید شیوع کرونا و افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در استان، تمام راههای ورود به سواحل استان بسته شده است.
ایرنا: مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران گفت که با توجه به آغاز موج جدید شیوع کرونا و افزایش آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در استان ، تمام راههای ورود به سواحل استان بسته شده است.
علی رجبی وندچالی افزود که فرمانداری ها شهرستان های ساحلی با نصب بنر و پارچه نوشته در مبادی ورودی به ساحل ، این موضوع را اطلاع رسانی کرده اند و لازم است شهروندان از حضور در سواحل به خاطر اجرا نشدن طرح دریا خودداری کنند.
وی توضیح داد : با هدف کنترل بیشتر و جلوگیری از ورود مسافران و گردشگران به سواحل دریا، ناجیان غریق و ماموران انتظامی و هلال احمر علاوه بر حضور در مناطقی که طرح دریا قبلا اجرا می شد، در دیگر نقاط حادثه خیز نیز حضور دارند تا اجازه ندهند کسانی که بدون توجه به بسته بودن ساحل وارد این منطقه می شوند ، وارد آب شوند.
رجبی وندچالی تعداد مناطق حادثه خیز شناسایی شده در سواحل مازندران را ۳۷۶ نقطه اعلام کرد و گفت : این مناطق که با نصب تابلو مشخص شده اند ، برای شنا خطرناک هستند و ورود به آب و شنا کردن در این مناطق ممنوع است.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مازندران در باره وضعیت طرح دریا در مناطقی که از اوایل تیر ماه دایر شده بود ، گفت : در پی موج جدید کرونا ، تمامی این طرح از اوایل هفته جاری تعطیل شده اند و مشخص نیست تا چه زمانی باید تعطیل بمانند.
وی افزود : طرح دریا امسال تنها در برخی شهرهای مازندران از جمله ساری، بابلسر، رویان، نوشهر و فریدونکنار از اول تیر ماه اجرا شد و قرار بود از نیمه دوم هم در بقیه شهرستان ها فعال شود که با توجه به وضع موجود متوقف شده است.
او ادامه داد : در مناطقی از مجریان طرح دریا نسبت به استقرار چادر اقدام کرده بود ، با شیوع موج جدید کرونا و با هدف جلوگیری از ورود مردم به دریا در حال جمع آوری آنها هستند.
رجبی وندچالی از حضور حدود ۷۰۰ ناجی غریق و همچنین ۵۰۰ نفر از ماموران انتظامی و هلال احمر در نوار ساحلی استان خبر داد و گفت: با افزایش تعداد ناجیان غریق در روزهای آینده با کمک فرمانداران در سایر شهرها، تعداد این نیروها به حدود ۹۰۰ نفر افزایش مییابد تا از ورود مردم به دریا جلوگیری و در صورت بروز حوادث احتمالی ، امداد رسانی کنند.
وی از مسافران و گردشگران خواست با توجه به آغاز موج جدید شیوع ویروس کرونا تا حد امکان به مازندران سفر نکنند و در صورت ورود به سواحل این استان از ورود به دریا خودداری کنند تا سلامت خود و دیگران را با خطر مواجه نکنند.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مازندران با بیان اینکه ورود مردم بومی و مسافران به داخل دریا، خطر شیوع ویروس کرونا را بیش از پیش افزایش میدهد ،گفت : طبق بررسیهای علمی، در صورت ورود فرد کرونایی به داخل دریا، دیگر افراد باید حداقل ۴/۵ از او فاصله بگیرند تا به این بیماری مبتلا نشوند.
مازندران حدود ۳۴۰ کیلومتر از ساحل دریای خزر را در اختیار دارد. سال های گذشته از اول خرداد در حدود یکصد نقطه از سواحل طرح های سالمسازی دریا اجرایی می شد.
ارسال نظر