زخم تهمت ها بر پیکر خانواده مرزبان ایرانی
جمشید داناییفر پنجمین مرزبان ربوده شدهای است که با گذشت بیش از ۳ ماه، سرنوشتش همچنان در هالهای از ابهام قرار دارد و شایعات منتشره پیرامون وضعیت این مرزبان موجب اعتراض تعدادی از اعضای خانواده و وابستگان وی شده است.
عموی جمشید داناییفر مرزبان ربوده شده ایرانی که در تاریخ ۱۷ بهمن سال ۹۲ توسط گروهک تروریستی جیش العدل ربوده شد اظهار داشت: روشن شدن وضعیت نامعلوم جمشید و تلاش در این راستا باید توسط دولت با جدیت بیشتری دنبال شود تا هر چه زودتر به شایعات و تهمتهای مطرح شده پایان دهد.
محمود قرائتی که به گفته خودش فامیلش را سالها پیش تغییر دادهاست بیان داشت: متاسفانه چند صباحی است که بسیاری از افراد سعی دارند تا از طریق رسانهها، افکار عمومی را به این سمت ببرند که جمشید پناهنده شده است.
وی ادامه داد: زمانی که تعداد ۴ مرزبان ربوده شده را به خاک ایران بازگرداندند همه بر این اعتقاد بودند که جمشید به شهادت رسیده و حال حرف و حدیثهای دیگری را از رسانه ها و مردم میشنویم.
وی بیان داشت: پس از ورود مرزبانان به خاک میهن معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان به طور قاطع از وجود منابع موثق مبنیبر شهادت جمشید خبر داد و حتی استاندار در سفری به سیستان و در دیدار با پدر جمشید شهادت وی را تسلیت گفت و برای شادی روح جمشید فاتحه ذکر کرد.
وی گفت: پس از مدتی دوباره رسانهها بر روی این موج افتادند که جمشید زنده است و در دست اشرار به سر میبرد و حالا چند وقتی است که به وی تهمت میزنند که پناهنده شده است.
دستمزد پدر یک مرزبان را نباید اینگونه داد
قرائتی بیان داشت: هنوز حتی مسئولان استان و کشور هم به درستی نمیدانند که چه شده است و همانطور که ما در رسانهها میشنویم حتی کشور پاکستان حضور مرزبانان را در خاک خود انکار میکند.
وی بیان داشت: در هر صورت خانواده جمشید به ویژه پدر وی رنج و عذاب زیادی را متمحل شده و بر همگان روشن است که جمشید قبل از رفتن به منطقه سراوان در سیستان چه خدمتی را به منظور حفظ مرز از خود نشان داده است لذا حالا که وی سرنوشتی نامعلوم دارد درست نیست که مزد پدر رنج کشیده وی را اینگونه بدهند.
قرائتی تاکید کرد: مسئولان باید یا هر چه زودتر با روشن کردن وضعیت جمشید به این شایعات خاتمه دهند و یا اگر هنوز فرضیهای به اثبات نرسیده است اجازه ندهند که این خانواده بیش از این مورد آزار و اذیت قرار گیرد.
وی گفت: در ابتدای سال این خانواده را به چشم یک مرزدار و خانواده شهید جلوه دادند حال با تهمتهای ناروا و زشت درست در عرض دو ماه میخواهند چهره خانواده را به صفات دیگر آلوده کنند و این وضع برای پدر جمشید که هنوز چشمهایش از در خانه برداشته نشده بسیار گران و سخت است.
عموی جمشید دانایی فر گفت: تهمت های زیادی به جمشید در طول آزادی چهار مرزبان دیگر زده شده که این حرف ها زخم تازهای بر روی روح و روان خانواده ما گذاشته است.
وی گفت: انتظار چنین شایعات و تهمت های را نداشتیم و ضمن اینکه این شایعات را تکذیب میکنیم از مسئولان استانی و دولت تدبیر و امید میخواهیم تا برای پایان بخشیدن به تمامی این حرف و حدیث ها سرنوشت جمشید را هر چه زودتر مشخص کنند.
شایعات غیرت جمشید و مرزبانان را نشانه گرفته است
زهرا داناییفر خواهر پنجمین مرزبان ربوده شده که از نحوه اطلاع رسانی برخی رسانهها و بی تفاوتی تعدادی از مسئولان گلایهمند است ابراز داشت: رسانهها و سایتهای خبری با انتشار اخبار بیمحتوا و بدون پشتوانه تنها اضطراب و نگرانی خانواده به ویژه پدرمان را افزایش میدهند.
وی با تاکید بر اینکه رسانهها نباید با دامن زدن به شایعات و اخبار ضد و نقیض بار سنگین فراق یک پدر چشم انتظار را سنگینتر کنند افزود: با انتشار یک خبر نادرست و یا شایعه، آبروی چندین ساله خانواده به خطر می افتد، دل همسر و فرزندش می لرزد، پدرم را گریان میکند و آبرویمان را به بازی میگیرند.
وی گفت: جنگ روانی و اخبار ضد و نقیض و نادرست رسانه ها در این مدت بیشتر از نبود جمشید ما را آزار داده است.
داناییفر بیان داشت: نخستین بار در چهارم فروردین معاون امنیتی استاندار سیستان و بلوچستان با اعلام خبر شهادت جمشید تمام امیدهای خانواده را فرو ریخت و با حضور استاندار در تاریخ ۱۴ فرودین که برای تسلیت به خانه ما پا گذاشت بر دل نگرانیهای خانواده افزوده شد.
وی اضافه کرد: در این دیدار نیز به استاندار معترض شدیم که بر اساس کدام مدرک و به استناد کدام شواهد این خبر را میدهید اما ایشان ابراز داشت که اخبار رسیده در این رابطه قوی است.
وی گفت: تنها همین خبر موجب شد تا پدرم سه روز خود را در اتاق محبوس کند و پس از سه روز نیز به دلیل حضور بیش از حد مردم و اقوام به منزل برادرم نقل مکان کند.
خواهر مرزبان ربوده شده ادامه داد: حالا متاسفانه شایعات دیگری به آن دامن زده می شود که تنها آبروی خانواده و غیرت جمشید و مرزبانان ایرانی را نشانه گرفته است.
وی گفت: ما تا روشن شدن وضعیت کامل جمشید امیدواریم و دولت نیز باید از هیچ تلاشی در این راستا دریغ نورزد چون ما تمامی مسئولان را در قبال برادرمان مسئول می دانیم.
هیچ مستنداتی به دست نیامده است
در این راستا نماینده مردم زابل، زهک، نیمروز، هامون و هیرمند در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هیچ مستندات قوی دال بر شهادت و یا زنده ماندن این گروهبان وجود ندارد و لذا سرنوشت وی در حال بررسی است و در این راستا باید از دامن زدن به شایعات تا حصول نتیجه و اتمام تحقیقات خودداری کرد.
سید باقر حسینی اظهار داشت: با وجود اینکه کشور پاکستان ادعا میکند که هرگز مرزبانان در خاک این کشور حضور نداشته اند اما این کشور آمادگی خود را به منظور کمک به روشن شدن وضعیت مرزبان ربوده شده اعلام داشته است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: پیگیری سرنوشت و تعیین تکلیف مرزبان ربوده شده تا حصول نتیجه ادامه داشته و این مهم در دستور کار شورای ملی امنیت مجلس قرار دارد.
وی بیان داشت: هیچ سندی معتبر و رسمی مبنی بر اینکه جمشید دانایی فر به شهادت رسیده و یا زنده است وجود ندارد لذا توجه به سایر شایعات تا دستیابی به اسناد رسمی غیر قابل اعتبار و در حد شایعه است.
رامین حضرتی، سجاد زاهانی، جمشید دانایی فر، محمد نظامی و جمشید تیموری پنج مرزبان ایرانی شامگاه ۱۷ بهمن سال ۹۲ توسط گروهک تروریستی جیش العدل در جنوب استان سیستان و بلوچستان ربوده شدند و به داخل خاک پاکستان انتقال داده شدند
گروهک تروریستی جیش العدل پس از آن اعلام کرد دانایی فر یکی از پنج مرزبان ربوده شده را به شهادت رسانده ولی هیچ سندی در این زمینه منتشر نشد و تاکنون نیز مدارکی دال بر زنده بودن و یا شهادت وی از طریق این گروهک و یا سایر مسئولان رسمی ارایه نشده است.
شایعه پناهندگی جمشید داناییفر در همین راستا موجب شد تا روح الله جمعهای رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور روز گذشته در خصوص این شایعه موضع بگیرد.
وی تأکید کرد: تاکنون منابع رسمی ادعای یک رسانه غیرمعتبر و ناشناس در رابطه با پناهندگی جمشید دانایی فر پنجمین مرزبان ربوده شده کشورمان را گزارش نکردهاند.
جمعهای گفت: ما هر گونه اتفاق و رویدادی در این زمینه را متوجه دولت پاکستان می دانیم و پیگیری ها تا روشن شدن وضعیت این مرزبان ربوده شده همچنان ادامه خواهد داشت.
نظر کاربران
اگر هم پناهنده شده که کار درستی انجام داده چطوره که دولتمردان ما بعضا دارای اقامت امریکا هستن ، یعنی شهروند امریکان ، یعنی به پرچم امریکا سوگند خوردن و الان تو مجلس و دولت هم هستن و هیچ اشکالی هم بوجود نیامده !!!