۱۱۲۳۳۸۳
۳ نظر
۵۰۲۵
۳ نظر
۵۰۲۵
پ

قاتل دو محیط‌بان زنجانی شناسایی شد

رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: با توجه به بررسی ها و تحقیقات خاص به عمل آمده، قاتل ۲ محیط بان شهید زنجانی، شناسایی و به منظور اعمال قانون به مرجع قضایی استان معرفی شد.

رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت: با توجه به بررسی ها و تحقیقات خاص به عمل آمده، قاتل ۲ محیط بان شهید زنجانی، شناسایی و به منظور اعمال قانون به مرجع قضایی استان معرفی شد.

سرهنگ کارآگاه جعفر رحمتی، افزود: در رابطه با به شهادت رساندن ۲ محیط بان این استان، ۲ شکارچی از سوی پلیس آگاهی زنجان به عنوان متهم دستگیر شده بودند اما در بازجویی های فنی و تخصصی به عمل آمده و روشن شدن زوایای پنهان قضیه، مشخص شد که یکی از این شکارچیان هیچ نقشی در وقوع این حادثه تلخ نداشته است.

وی با بیان اینکه پلیس در کشف حقایق از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نیست، اظهار داشت: با توجه به عمل مجرمانه صورت گرفته از سوی قاتل، نامبرده به زودی قصاص شده و به سزای کار ناشایست خود خواهد رسید.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل محیط زیست استان زنجان نیز گفت: قاتل اصلی در ادامه بازجویی‌های عوامل پلیس آگاهی زنجان به صراحت به جرم خود اقرار کرده و گفته است که این ۲ محیط بان زنجانی را خود به تنهایی به شهادت رسانده و شریک جرم نداشته است.

اسماعیل قلی زاده، افزود: قاتل که شکارچی دیگری را در جنایت ارتکابی خود به عنوان شریک جرم معرفی کرده بود بالاخره قتل این ۲ محیط بان را گردن گرفت که پرونده نامبرده از دادسرا به دادگاه رفته است و اکنون در یک قدمی قصاص قرار دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    فردا آزادن

  • بدون نام

    همین‌جوری‌نظر‌میدی‌یخرده‌بکار‌بنداز‌‌نذاراک‌بمونه

  • بدون نام

    کار پلیس آگاهی کاملا علمی، کارآگاهی و ادله محور است. دیگران نباید از روی حدس و گمان اظهار نظر کنند.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج