ورود مدیریت بحران به تنش آبی کشور
رییس سازمان مدیریت بحران کشور از پیشبینی اعتبار ۳۲ هزار میلیارد ریالی برای مقابله با تنشهای آبی و خشکسالی در کشور خبر داد.
ایسنا نوشت: رییس سازمان مدیریت بحران کشور از پیشبینی اعتبار ۳۲ هزار میلیارد ریالی برای مقابله با تنشهای آبی و خشکسالی در کشور خبر داد.
اسماعیل نجار دراینباره گفت: در جلسهای که اخیرا با حضور وزیر نیرو، معاونان وزارت جهادکشاورزی، رییس سازمان هواشناسی و ... داشتیم، درباره تنشهای آبی در کشور، میزان بارشها و احتمال خشکسالی و کمبود آب شرب نکات و موضوعاتی مطرح و در آنجا بنا شد تا بیش از ۲۵۰ پروژه و طرح برای مقابله با این موارد در سطح کشور اجرا شود.
وی با بیان اینکه برای انجام این موارد ۳۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۱۰ و ۱۲ قانون مدیریت بحران پیشبینی شد، گفت: این مبلغ که معادل ۳۲۲۰ میلیارد تومان است صرف مقابله با تنشهای آبی و خشکسالی خواهد شد. به زودی این درخواست به دولت ارائه شده و با توجه به موافقت سازمان برنامه وبودجه انشاالله به زودی و پس از تصویب از سوی دولت، اعتبارات آن برابر مقررات تخصیص داده خواهد شد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه این مبالغ صرف تامین آب شرب خواهد شد، گفت: به عنوان مثال تامین آب شرب در حدود هفت هزار روستای با بیش از ۲۰ خانوار از جمله اقداماتی است که پیشبینی شده است.
نجار با بیان اینکه بیشترین تنش آبی و مشکلات در تامین آب شرب مربوط به نیمه جنوبی کشور است، گفت: استانهای جنوبی ما بیش از دیگر استانها با این موضوع درگیر هستند لذا تعداد قابل توجهی از پروژههای تعریف شده در این استانها اجرا خواهد شد.
نظر کاربران
کدام تنش آبی ؟
بی جهت مردم رو نگران میکنند
ما میتونیم با ساخت کارخانه آب شیرین کن مشکل رو حل کنیم.
مثل کشورهای عربی که سالهاست آب دریا رو شیرین و مصرف میکنند .
حتی میشه با احداث کانال آب دریای خزر یا عمان رو به داخل کشور بیاریم .
وقتی سه تا دریا در کشور داریم و از طرفی بارندگی
داریم پس نگرانی مورد نداره .