۱۱۱۳۰۹۰
۱۲ نظر
۵۱۱۴
۱۲ نظر
۵۱۱۴
پ

بازسازی چهره فرعون مصر از روی جسد مومیایی

رامسس دوم که به نام رامسس کبیر نیز شناخته می شود، سومین فرعون از سلسله نوزدهم مصر بود. او اغلب به عنوان بزرگترین، مشهورترین و قدرتمندترین فرعون پادشاهی نوین که خود قدرتمندترین دوره مصر باستان است، شناخته می شود. جانشینان وی و بعدا مصری ها، رامسس دوم را "نیای بزرگ" خود نامیدند.

عصر ایران: رامسس دوم که به نام رامسس کبیر نیز شناخته می شود، سومین فرعون از سلسله نوزدهم مصر بود. او اغلب به عنوان بزرگترین، مشهورترین و قدرتمندترین فرعون پادشاهی نوین که خود قدرتمندترین دوره مصر باستان است، شناخته می شود. جانشینان وی و بعدا مصری ها، رامسس دوم را "نیای بزرگ" خود نامیدند.

در یک پروژه جالب؛ پژوهشگران با استفاده از نرم افزارهای رایانه ای و بقایای جسد مومیایی شده رامسس دوم موفق شدند تا چهره وی را بازسازی کنند.

بازسازی چهره فرعون مصر از روی جسد مومیایی

برای بازسازی چهره با استفاده از رایانه، ابتدا مدل سه بعدی از جمجمه تهیه و بخش‌های از بین رفته به صورت مدل سازی به آن اضافه می شود. مدل آماده جمجمه با شاخص هایی مانند چشم‌ها، بینی، گوش‌ها، گونه‌ها، لب‌‌ها و چانه نشانه گذاری شده، و هر نشانه با استفاده از بافت دهی رایانه‌ای پوشش داده شده و در نهایت حالت چهره بدست خواهد آمد.

در بخشی از کار نیز؛ اسکلت به صورت فتو اسکن مستندنگاری می شود و تصاویر بدست آمده در رایانه، به صورت نقشه فتوگرامتری شامل نقطه، خط و سطح پوششی از اسکلت شکل می گیرد. در مرحله بعدی، نقشه اسکلت تبدیل به اطلاعات سه بعدی شده و تمام بخش‌های آن دارای حجم می شوند.

در نهایت با ترکیب و ویرایش تصاویر، امکان ویرایش نهایی در اختیار پروژه قرار می گیرد.

پس از مرگ، رامسس دوم در مقبره ای در دره پادشاهان دفن شد. بدن مومیایی شده وی بعدا به یک مخفیگاه سلطنتی منتقل شد که این محل در سال 1881 کشف شد و اکنون جسد وی در موزه مصر در معرض دید عموم قرار دارد.

بازسازی چهره فرعون مصر از روی جسد مومیایی

رامسس دوم در اوایل سلطنت خود بر ساخت شهرها، معابد، و بناهای تاریخی متمرکز شده بود. وی شهر پی-رامسس به معنای "خانه رامسس" را به عنوان پایتخت جدید خود در دلتای نیل بنا نهاد و از آن به عنوان پایگاه اصلی مبارزاتش در سوریه استفاده کرد.

ستی یکم، پدر رامسس دوم، وی را در چهارده سالگی به عنوان جانشین خود انتخاب کرد. اعتقاد بر این است که وی تاج و تخت پادشاهی را در اواخر دوران نوجوانی خود به دست گرفت و از ۱۲۷۹ تا ۱۲۱۳ پیش از میلاد بر مصر حکومت کرد.

مانِ‌تو، مورخ و کاهن مصری، مدت پادشاهی رامسس دوم را ۶۶ سال و دو ماه عنوان کرده است. بیشتر مصرشناسان بر این باورند که رامسس دوم در تاریخ ۳۱ می ۱۲۷۹ پیش از میلاد مسیح بر تخت سلطنت نشست. برآوردها درباره سن رامسس دوم در زمان مرگ متفاوت هستند، اما ۹۰ یا ۹۱ سال به عنوان محتمل‌ترین گزینه ها عنوان می شوند.

رامسس دوم در طول سلطنت خود سیزده یا چهارده جشنواره سد (Sed Festival) را جشن گرفت (نخستین جشنواره پس از گذشت ۳۰ سال از سلطنت یک فرعون و پس از آن، هر سه سال یک بار برگزار می شد) که بیش از هر فرعون دیگری است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    جوونیاش فرعون خوش چهره ای بوده

    پاسخ ها

    • متفکر

      چهره خود مومیایی واضحه نیاز به بازسازی نیست

  • ایرانی

    چهره اش بیشتربه اروپاییها میخوره تاعربها

    پاسخ ها

    • کامیار

      یعنی حیف اون وقتی که معلم تاریخ برای تو گذاشت. فرعون رو چه به عرب بودن.

    • بدون نام

      مصری ها عرب نیستند
      قبطی هستند .

    • ماوشما

      برای اینکه نرم افزارش اروپایی است نه عربی.

    • رضا

      مصری ها عرب نبودن زبان عربی اونجا کسترش و بعد همه گیر شد بعضی از مورخین معتقد هستند اگر فردوسی و چند تن دیگه نبودن الان ما هم عربی صحب میکردیم

  • بدون نام

    سیاوش قمیشی خودمونه

  • بدون نام

    خخخ شکل شوهر عمه من هست خوب شد عربستان پول نداد بگه آل سعود درستش کنند

  • بانو

    شبیه شوهرمه من همیشه به شوهرم می گم تو شبیه شاه هستی

    پاسخ ها

    • نون.خ

      ایول خوش به سعادتت

    • کرامت

      حالا ولش کن یوقت میگه من حرمسرا میخام

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج