۱۱۱۲۰۳۰
۱ نظر
۵۰۱۹
۱ نظر
۵۰۱۹
پ

اجاره‌خانه در شمال تهران، دو پراید در سال!

امروز در برترین‌ها به بررسی مناطق شمالی تهران برای اجاره و خرید خانه پرداخته‌ایم. البته نیاز به گفتن ندارد که این مناطق از گرانترین محله‌های تهران تشکیل شده‌اند.

برترین‌ها: امروز در برترین‌ها به بررسی مناطق شمالی تهران برای اجاره و خرید خانه پرداخته‌ایم. البته نیاز به گفتن ندارد که این مناطق از گرانترین محله‌های تهران تشکیل شده‌اند.

مثلا مناطقی مثل دروس و کامرانیه و فرمانیه جاهایی نیستند که هر کسی هوس زندگی در آنها را داشته باشد، اما با بررسی قیمت‌ها ممکن است بتوانید در همین محلات هم خانه‌های به نسبت خوش‌قیمت‌تری پیدا کنید.

اما با نگاهی به اجاره‌های تا ماهی ۲۰میلیون تومان یا قیمت خانه متری ۱۰۰میلیون تومان به بالا به شما می‌گوید که اگر پرایدسوار باشید، با فروش آن حداکثر می‌توانید ۵ ماه اجاره‌خانه یا خرید یک متر خانه در محلاتی مثل نیاوران را بدهید؛ انتخابش با شماست!

اجاره‌خانه در شمال تهران، دو پراید در سال!

اجاره‌خانه در شمال تهران، دو پراید در سال!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خوبه اینقدر روتون زیاده میبینید هیچ اقدامی نمیکنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج