تبلیغات انتخاباتی یک کاندیدا از داخل تابوت!
«کارلوس مایورگا» کاندیدای حزب «برخورد اجتماعی» در انتخابات پارلمان مکزیک از شهر «سیوداد خوارس» در شمال این کشور، شیوه جدیدی را برای تبلیغات انتخاباتی برگزیده است.
جماران: «کارلوس مایورگا» کاندیدای حزب «برخورد اجتماعی» در انتخابات پارلمان مکزیک از شهر «سیوداد خوارس» در شمال این کشور، شیوه جدیدی را برای تبلیغات انتخاباتی برگزیده است.
او برای جلب توجه رای دهندگان به موضوع شمار بالای قربانیان ویروس کرونا همچنین قربانیان خشونت ناشی از جرائم سازمان یافته در این کشور، از یک تابوت استفاده کرد.
مایورگا رقابت انتخاباتی خود را درحالی آغاز کرد که از درون یک تابوت برخاست. او گفت برای اینکه به سیاستمداران مکزیکی نشان دهد که بی تفاوتی آنها باعث مرگ هزاران نفر در این کشور شده، رقابت خود را از درون یک تابوت آغاز کرده است. همراهانش در حالی در میان مردم حضور یافتند که دسته های گل را با خود حمل می کردند.
کارلوس مایورگا که از منتقدان بی عملی سیاستمداران مکزیک در مقابل کارتل های مواد مخدر در این کشور است، گفت: سیاستمداران ما در مورد همه چیز بی تفاوت هستند، در مورد جرائم سازمان یافته و کشتار مردم به دست گروه های تبهکار ساکت هستند و در مورد مرگ انسان ها از کرونا نیز سکوت کرده و بی تفاوت مانده اند.
او گفته است که هدفش از این کار، برجسته ساختن مرگ هزاران نفری است که در نتیجه همه گیری کرونا ویروس و خشونت های گروه های جنایت پیشه جان باخته اند.
تاکنون بیش از ۲۰۰ هزار نفر در مکزیک در اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند.
از سوی دیگر مکزیک یکی از بدترین آمارها را در حوزه قتل و جنایت به خود اختصاص داده به طوری که از سال ۲۰۰۶ تاکنون ۳۰۰ هزار نفر از مردم این کشور در حوادث مختلف به قتل رسیده اند.
مبارزات برای انتخابات پارلمانی ماه ژوئن مکزیک، موجی از خشونت های سیاسی را به همراه داشته است است که طی آن تاکنون تعدادی از کاندیداها کشته شده اند.
نظر کاربران
به زودی در ایران هم میبینیم
اگه مطهری این کار را بکنه رای میاره
پاسخ ها
تو تابوت که هیچی کفنم بپوشه دیگه اب رفته به جوب بر نمیگرده
انقد چاغه نمیتونه از جاش بلندشه
چه شکمی!
یجوری تیتر میزنه فکر کنی انتخابات ایران
رسانه ها همینن
کاش مال ماهم اینکارو میکردن و ما در تابوتاشونو میخ میزدیم !!
ای بابااااا چرا به عقل من نرسیده بود.....(علی مطهری)
بزودی در سرلسر کشور...
به نظرم کاندیداهای ما روش بودایی رو لحاظ کنن خیلی عالی میشه
احمدی نژاد مکزیکیا