۱۱۰۲۱۱
۸ نظر
۵۰۰۷
۸ نظر
۵۰۰۷
پ

نظر امین حیایی درباره حواشی سفر به برزیل

امین حیایی با انتقاد شدید از نظرات برخی از مردم درباره سفر هنرمندان به برزیل گفت: ما به عشق مردم در این مملکت با همه محدودیت‌هایش ماندیم و اگر بدانیم آن‌ها ما را نمی‌خواهند یک درصد هم اینجا نمی‌مانیم و می‌رویم و به کفاشی و خیاطی می‌پردازیم.

خبرگزاری ایسنا: امین حیایی با انتقاد شدید از نظرات برخی از مردم درباره سفر هنرمندان به برزیل گفت: ما به عشق مردم در این مملکت با همه محدودیت‌هایش ماندیم و اگر بدانیم آن‌ها ما را نمی‌خواهند یک درصد هم اینجا نمی‌مانیم و می‌رویم و به کفاشی و خیاطی می‌پردازیم.

یک بازیگر درباره حواشی به وجود آمده بر سر سفر هنرمندان سینما و تلویزیون به برزیل برای تشویق تیم ملی فوتبال ایران اظهار کرد: ظاهرا مردم دوست نداشتند که هنرمندان به این سفر بروند. این سفر قرار بود با هزینه اسپانسر انجام شود و آن‌ها تمام هزینه‌های سفر را تقبل می‌کردند اما اسپانسر اولیه از انجام این کار منصرف شد و گویا یک سری از دوستان قرار است با اسپانسر جدیدی به این مسابقه‌ها اعزام شوند اما من با توجه به بازی در فیلم جدید منوچهر هادی، نمی‌توانم به این سفر بروم چرا که قرارداد دارم.

بازیگر سینما و تلویزیون افزود: متاسفانه در خیلی از سایت‌ها دیدم که حرف‌های ناخوشایندی از طرف برخی از مردم علیه بازیگران درباره چرایی انجام این سفر زده شد و آن‌ها اعلام کردند که چرا بازیگران باید به این سفر بروند و اصلا چرا باید برای آن‌ها هزینه شود و بسیاری نوشته بودند که این بازیگران ارزشش را ندارند که برای‌شان هزینه شود و به برزیل بروند. حتما ما اینقدر برای ملت‌مان بی‌ارزش شده‌ایم که دوست‌مان ندارند و نمی‌خواهند کسی از جمع ما به برزیل برود. شاید مردم احساس می‌کنند به ما خیلی خوش می‌گذرد و اگر آنجا برویم بیشتر از این‌ها به ما خوش می‌گذرد.

وی با بیان اینکه هدف ما از انجام این سفر حمایت از تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی بود افزود: البته در این‌باره تبعیضاتی درباره هنرمندان انجام شد و هنرمندان اعتقاد داشتند که اگر قرار است اتفاقی بیفتد، باید برای همه هنرپیشه‌ها انجام شود و تبعیضی در این باره قائل نشد اما خب پس ازاین اعتراضات، شرایط دیگری رقم خورد و اسپانسر تغییر پیدا کرد.

حیایی تصریح کرد:من نیز با مشاهده این وضعیت درگیر کار فیلم‌برداری شدم و گفتم دیگر نمی‌توانم به برزیل بیایم. من از مردم دلخور نیستم اما نظرات مردم برای من بسیار جالب بود که چقدر به ما لطف دارند!از آن طرف به ما ابراز علاقه می‌کنند و از طرف دیگر در سایت‌ها نظرات دیگری می‌دهند. واقعا با دیدن این موارد دلزده شدیم از اینکه چرا در این مملکت ماندیم. تا حالا تا این میزان به ما بی‌احترامی نشده بود. ما همیشه عشق به مردم داشتیم و در این مملکت با همه سختی‌ها و محدودیت‌ها ماندیم و به عشق مردم و خانواده و اطرافیان در اینجا ماندگار شدیم. اگر بدانیم مردم ما را نمی‌خواهند، یک درصد هم در اینجا نمی‌مانیم و می‌رویم یک جای دیگر، کفاشی و خیاطی می‌کنیم.

حیایی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما از سفر به جام جهانی حمایت از تیم ملی بود. اما مردم دوست نداشتند که ما حمایتی از تیم ملی انجام دهیم به همین خاطر دیگر به این سفر نمی‌روم و از پای تلویزیون از تیم ملی حمایت خواهم کرد. البته برخی از دوستان دیگر با هزینه اسپانسر جدیدی که گرفته‌اند، به این سفر خواهند رفت اما من قطعا به برزیل نمی‌روم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بي تربيت جون

    اگر مردم شما را نخواهند از اين مملكت ميريد ؟
    مثل اينكه منتظر بهانه بوديد از اين كشور مهاجرت كنيد كه شكر خدا الان به دست آورديد .
    راه بازه و جاده درازه . بفرمائيد هرجا دوست داريد تشريف ببريد . شما يك بازيگر تك بعدي و تكراري هستيد كه خودتون موجباتش رو فراهم كرديد ، دراكثر فيلمهاتون نقشهاي كليشه اي و تكراري بازي ميكنيد . نمي دونم چرا درشرايطي كه فيلم سازي اينقد كم شده شما افتخار بازي تو اكثر فيلمها رو داريد ولي بعضي از هنرپيشه هاي واقعا هنرمند خونه نشين هستند و حسرت يه نقش خوب به دلشون مونده . حالا اگه جيباتونو پر كرديد و وقتشه كه بريد اونور آب لطفا مردم رو بهانه نكنيد . اگه خيلي ناراحت شديد كمتر تو فيلما بازي كنيد بزاريد استعدادهاي ديگه هم فرصت خودنمايي داشته باشن

  • بدون نام

    به چپم نرو با پول خودت باید بری

  • بدون نام

    چرا باید بین شما که اسم هنرمند را روی خود گذاشته اید با بقیه مردم تمایز وجود داشته باشد؟

  • محمد

    هر چیزی رو با چیزای دیگه قاطی نکنیم، لزومی به رفتن شما نبوده و نیست فوتبالیست ها با دیدن شما هیچ روحیه مضاعفی نمیگیرن و مردم هم از اینکه شما برین اونچنان شور و شوقی نخواهند داشت ای بسا یاد اختلاس ها و سمیناهار ها ... میوفتن

  • بدون نام

    با این هنر سرشار کجا قبولت دارن گلشیفته با اون استعدادش هیچ پخی نشد تو که جای خودت برای شما هیجا ایران نمیشه
    برا حمایت تیم ملی بهتر بود اون اسپانسر حامی خود تیم ملی میشد نه اینکه 2 یا 3 میلیارد برای بردن شما خرج میکردو

  • بی طرف اما منطقی

    لطف همین مردم بوده که شما و شماها معروف شدید، به شهرت رسیدید و از مزایا و امتیازات آن استفاده کردید.
    شما که، چه کاری و یا تفریحی؛ اکثر مواقع در سفرید. اما خیلی از این مردم سال هاست از خانه هایشان تا محل کارشان را طی کرده اند. چرا این مردم را به برزیل نمی برند؟ این مردم هم بلدند از تیم ملی حمایت کنند. شاید هم خیلی بهتر از شما.
    اصلاً یک اسپانسر برای چیه باید هزینه سفر شما را تقبل کند؟ برای این اسپانسر چه چیزی داره؟!

  • بدون نام

    جناب حیایی بااحترامی که براتون قایلیم.تواین مملکت نمیمونی کجامیخواهی بری؟هستندافرادبسیارزیادی که حسرت گردوخاک جاده هاوکوچه پسکوچه های خاکی وطن رومیخورندلطفا احساساتی نشوید

  • بدون نام

    وا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج