قانونی شدن مرگ از روی ترحم در اسپانیا!
قانونگذاران اسپانیا پنج شنبه «به مرگی»، اتانازی، در این کشور را قانونی کردند.
یورونیوز: قانونگذاران اسپانیا پنج شنبه «به مرگی»، اتانازی، در این کشور را قانونی کردند.
به مرگی به بیماران صعب العلاج فرصتی می دهد که بتوانند خودخواسته برای کاهش رنج روزمره، مرگ آسان را تجربه کنند.
اسپانیا چهارمین کشور اتحادیه اروپاست که در آن بهمرگی قانونی می شود. ۲۰۲ نماینده پارلمان به این قانون رای موافق و ۱۴۱ تن از آنها رای مخالف و دو نفر رای ممتنع دادند.
وزیر بهداشت اسپانیا با حضور در پارلمان، تصویب این قانون پیشنهادی دولت سوسیالیست اسپانیا را یک «پیشرفت مدنی تاریخی» خواند. کارولینا داریاس خطاب به نمایندگان گفت: « امروز روز مهمی در تاریخ ماست. ما در حال به رسمیت شناختن یکی از رکن های اصلی حقوق بشر هستیم. ما در حال حرکت به سوی جامعه ای انسانی تر و عادلانه تر هستیم.»
این قانون تنها برای افراد بالای هجده سال وجاهت دارد.
در روز رای گیری در پارلمان اسپانیا در مادرید، گروه های مخالف و موافق اتانازی دست به تجمع زدند.
نهاد کلیسا و گروه های راست افراطی مخالف اصلی تصویب چنین قانونی بودند.
حزب راست افراطی «وکس» پس از تصویب قانون آنرا مایه شرمساری اسپانیا خواند و ادعا کرد به مرگی را در دادگاه قانون اساسی اسپانیا به چالش خواهد کشید.
با این حال آخرین نظرسنجی ها نشان می دهند که بیش از ۹۰ درصد شهروندان اسپانیایی خواهان جرم زدایی از به مرگی در این کشور می باشند. این نظرسنجی در سال ۲۰۱۹ انجام شد.
پیش از اسپانیا، سه کشور بلژیک، لوکزامبورگ و هلند، سه عضو اتحادیه اروپا، بهمرگی را قانونی کرده بودند. بسیاری از شهروندان دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا که بیماریهای صعب العلاج دارند و اجازه بهمرگی در کشورهایشان به آنها داده نمی شود، به این سه کشور سفر می کنند. حالا اسپانیا هم می تواند میزبان این افراد باشد. سوئیس هم یکی از کشورهای اروپایی است که در آن مدتهاست اتانازی قانونی شده است. این کشور عضو اتحادیه اروپا نیست.
همزمان با اسپانیا، دولت پرتغال نیز چنین طرحی را برای تصویب به پارلمان فرستاد که البته شکست خورد.
نظر کاربران
کاش تو ایرانم بشه.
پاسخ ها
تو ایران انجام بشه تو دو هفته اول جمعیت نصف میشه
ولی فکر کنم پر در آمد ترین شغل سال هم بشه
ظاهر بدی داره ولی اگر با دید باز به این مسئله پرداخته بشه چیز بدی نیست، به نظر من در کل هر چیزی که خواست خود ماست ذاتا نمیتونه بد باشه چون اجباری در اون نیست و اساسا چه اشکالی داره آدمی که زندگی زجرآوری داره بتونه برای زندگی و آینده خودش تصمیم بگیره؟
عالیه.
چرا عذاب؟
من هم از اونام که رای مثبت میدادم
بشریت چه کارها که نمیکنه؟ خودکشی پیشرفت حساب میشه؟ واقعا که
پاسخ ها
خودکشی نیست،
مریضی را که دیگه درمان نمیشه، یا امیدی به زنده ماندنش نیست، یا ممکنه زنده بودنش (بدلیل بیماری خاصی) سلامت جامعه بشری رو تهدید کند، را راحت میکشند....
در ایران هم به سالمندی می رویم و حجم خانواده ها کوچک شده باید فکری هم بشود تنهایی سخته بچه ها عاطفه گذشته را ندارند باید سریع تصویب بشود
نمیدونم واقعا نمیدونم چی بگم هاج واجم نمیدونم واقعا کار درستی هست یا نه ولی همیشه معجزه هست خداوند معجزه خواهد کرد حتی در کسانی که امید به ماندن ندارند ولی باز نمیشود در این ارتباط نظر داد ولی اخه جانی را که خدا داده چطور میشود گرفت یا خدا خودت برس به داد مردم دنیا هرچند ما خودمان داریم مرگ توریجی را میکشیم
مرگ و زندگی بدست خداست و نباید در کار خدا دخالت کرد بلکه بایستی به امر خدا سر فرود آورد.
تو ایران هم هست همین اوصاع ک دولت پدر ملت در اوردن
خودکشی فعل حرامی است بظاهر راحت میشوند ولی.....
این قانون مال کسایی هست که بیماری صعبالعلاج دارن ونمیتونن دردشا تحمل کنن نه براهمه یا سالمندا