تست کرونا از مسافران در ۳۲مرز پرتردد کشور
رئیس جمعیت هلال احمر جزئیات طرح غربالگری مسافران نوروزی ورودی به کشور را در مرزها تشریح کرد.
خبرگزاری ایسنا: رئیس جمعیت هلال احمر جزئیات طرح غربالگری مسافران نوروزی ورودی به کشور را در مرزها تشریح کرد.
دکتر کریم همتی درباره جزییات برنامه جمعیت هلال احمر برای غربالگری مسافران در نوروز ۱۴۰۰، گفت: این طرحی که به جمعیت هلال احمر سپرده شده، بعد از تصویب در ستاد مرکزی کرونا به جمعیت هلال احمر ابلاغ شد. مبنای کار کنترل همه مبادی ورودی کشور است که شامل مرزهای زمینی، هوایی، دریایی و ریلی می شود و از بین ۱۰۰ مرز رسمی کشور، ۳۲ مرز که پرتردد هستند، در این برنامه قرار است بحث کنترل و غربالگری در این مرزها توسط جمعیت هلال احمر انجام شود.
وی افزود: این طرح توسط جمعیت هلال احمر، با مشارکت وزارت بهداشت، وزارت راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و گردشگری، نیروی انتظامی و سایر ارگانها انجام میشود.
همتی ادامه داد: اجرای طرح به این صورت است که برای همه مسافرینی که وارد کشور میشوند، تست کرونا به صورت تست سریع یا رپید برایشان انجام میشود. کسانی که تست شان منفی باشد، طبیعتا به مسیرشان ادامه میدهند. در عین حال قرار شده که افرادی که تست شان مثبت می شود، در نقاهتگاه ها و هتل های در نظر گرفته شده نگهداری شوند تا زمانیکه دانشگاههای علوم پزشکی تایید کنند که این افراد میتوانند از این مراکز خارج شوند.
همتی گفت: موضوعاتی که وجود دارد از لحظه مثبت شدن تست تا زمانیکه افراد به نقاهتگاهها هدایت می شوند، جمعیت هلال احمر و نیروی انتظامی اقدامات مربوطه را انجام می دهند. در نقاهتگاه ها هم حداقل به مدت سه شبانه روز تا دو هفته باید بمانند. طبیعتا در این زمینه یکسری تمهیدات باید از قبل اندیشیده می شد که وزارت راه و دانشگاه های علوم پزشکی از طریق وزارت خارجه به کشورهای مختلف اعلام کردند که افرادی که می خواهند وارد کشور شوند، باید تست کرونا را به همراه داشته باشند. هر چند که در بسیاری موارد ممکن است تست در کشور مبداء منفی باشد، اما در زمان ورود به کشور به دلایل مختلف مثبت شود.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: به هر حال این اقدام اجرا می شود. شروع کار از حدود یک هفته قبل بوده است. اکنون در هفت مرز رسمی کشور کار آغاز شده که در ۲۵ مرز دیگر هماهنگیها نهایی شده و از دیروز هم با استانداران تاکید بیشتری بر هماهنگی بین ارگان ها در استان های میزبان ایجاد شود که ۱۵ استان است و با مرکز کیش مجموعا ۱۶ مورد میشود.
همتی گفت: بیشترین تعداد مرزهای ما در این طرح، استان هرمزگان و آذربایجان غربی است. امیدوارم همکاران ما و سایر دستگاههای درگیر در موضوع در انجام این کار مهم موفق باشند.
نظر کاربران
دست از سرمون بردارین