مشارکت ۴۰مسئول در پرونده زمینخواریِ نظرآباد
رئیسکل دادگستری استان البرز جزئیات جدید از باند بزرگ زمینخواری نظرآباد را مطرح کرد و گفت: تاکنون ۴۰ نفر از مدیران و مسئولان در این پرونده مشارکت داشته و متهم هستند.
خبرگزاری تسنیم: رئیسکل دادگستری استان البرز جزئیات جدید از باند بزرگ زمینخواری نظرآباد را مطرح کرد و گفت: تاکنون ۴۰ نفر از مدیران و مسئولان در این پرونده مشارکت داشته و متهم هستند.
حسین فاضلیهریکندی در جمع خبرنگاران در مورد آخرین وضعیت مربوط به پرونده باند بزرگ زمینخواری در شهرستان نظرآباد اظهار داشت: در این پرونده تاکنون ۴۰ مسئول و مدیر در سطوح مختلف تعقیب شدند.
وی افزود: در این پرونده افرادی از دستگاههای دولتی از جمله آموزش و پرورش ثبت املاک و شهرداری متهم هستند.
رئیسکل دادگستری استان البرز با بیان اینکه در این پرونده ۲۵ نفر با قرار بازداشت موقت بازداشت شدند، بیان کرد: ۲۲ باب مدرسه و ۲۲ باب منزل مسکونی به مردم مسترد شده است.
فاضلی هریکندی با بیان اینکه ۴۴ دهنه مغازه در بازارچه شهرداری نظرآباد به صاحبان آنها برگشته است، عنوان کرد: مسجد غدیریه و واحدهای تجاری ام نیز به بین المال برگشته است.
نظر کاربران
خخخخ..... بابا ساختار اداری مشکل داره.....
پاسخ ها
مگه چیز تازه ایست؟