۱۰۹۲۲۵۰
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

نحوه برگزاری کلاس‌های عملی دانشجویان آزاد

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طی بررسی‌های کارشناسی انجام‌شده، مقرر شد کلاس‌های عملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق زرد و آبی، با حفظ کامل پروتکل‌های بهداشتی، به‌ صورت حضوری برگزار شود. بر این اساس، دانشجویان در مناطق زرد و آبی به گروه‌های کوچک تقسیم‌ شده و در سه روز متوالی به‌ صورت جداگانه، تعداد کل جلسات واحد عملی خود را گذرانده و سپس در آزمون واحدهای عملی خود شرکت می‌کنند.

خبرگزاری ایسنا: معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: طی بررسی‌های کارشناسی انجام‌شده، مقرر شد کلاس‌های عملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق زرد و آبی، با حفظ کامل پروتکل‌های بهداشتی، به‌ صورت حضوری برگزار شود. بر این اساس، دانشجویان در مناطق زرد و آبی به گروه‌های کوچک تقسیم‌ شده و در سه روز متوالی به‌ صورت جداگانه، تعداد کل جلسات واحد عملی خود را گذرانده و سپس در آزمون واحدهای عملی خود شرکت می‌کنند.

دکتر جواد علمایی ضمن بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، در نشستی با مسئولان این واحد دانشگاهی حضور یافت.

وی در این نشست با تأکید بر اهمیت برگزاری کلاس‌های عملی به صورت حضوری برای دانشجویان، گفت: اگر دروس عملی به ‌صورت حضوری برگزار نشود، دانشجویان نمی‌توانند از نزدیک با نحوه استفاده از تجهیزات و امکانات رشته خود آشنایی پیدا کنند.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طی بررسی‌های کارشناسی انجام‌ شده، مقرر شد کلاس‌های عملی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق زرد و آبی، با حفظ کامل پروتکل‌های بهداشتی، به‌صورت حضوری برگزار شود. بر این اساس، دانشجویان در مناطق زرد و آبی به گروه‌های کوچک تقسیم‌ شده و در سه روز متوالی به‌صورت جداگانه، تعداد کل جلسات واحد عملی خود را گذرانده و سپس در آزمون واحدهای عملی خود شرکت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این راهکار به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان است. البته این دستورالعمل برای مناطق قرمز و نارنجی اجرا نخواهد شد.

علمایی در ادامه، با تأکید بر اینکه دانشگاه قوه عاقله کشور برای حل مشکلات جامعه است، گفت: اساتید دانشگاه باید بتوانند با تلاش‌های علمی و پژوهشی خود، به ‌جایگاهی برسند که در کنار فعالیت‌های آموزشی، با صنعت نیز تعامل داشته و به رفع مشکلات کشور کمک کنند.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دولتی نبوده و وابسته به پول نفت نیست، تصریح کرد: کسب درآمدهای غیر شهریه‌ای در دستور کار واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت تا آموزش و پژوهش و حل مشکلات کشور توسط اعضای هیأت علمی این دانشگاه، بدون دغدغه مالی انجام شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج