خودکشی دختر ۱۷ ساله در رامهرمز
خودکشی یک دختر دیگر در شهر رامهرمز خوزستان جنجالی شد. روز گذشته یک دختر دانش آموز دیگر در شهر رامهرمز استان خوزستان خود را به دار آویخت.
رکنا: خودکشی یک دختر دیگر در شهر رامهرمز خوزستان جنجالی شد. روز گذشته یک دختر دانش آموز دیگر در شهر رامهرمز استان خوزستان خود را به دار آویخت.
بر اساس گزارشات رسیده روزگذشته، چهارشنبه ۲۶ آذرماه ۱۳۹۹، یک دختر دانش آموز دیگر در شهر رامهرمز استان خوزستان اقدام به خودکشی کرده است.
این دختر ۱۷ ساله بوده و در منطقه طالقانی ۳ از حاشیه شهر رامهرمز سکونت داشته است. این دختر جوان سیما نام داشته و در مقطع دبیرستان مشغول به تحصیل بوده است.
از انگیزه "سیما" برای پایان دادن به زندگی اش اطلاعی در دست نیست و خانواده و دوستان او تاکنون اظهار نظری نداشته اند.
یک خبرنگار محلی در این باره میگوید: پس از دستور فرماندار شهرستان رامهرمز به اداره ارشاد و منع خبرنگاران از پوشش اخبار خودکشی، دو فرد دیگر که یکی از آنان یک پسر نوجوان بود اقدام به خودکشی کرده اند که با سانسور اجباری از سوی رسانههای محلی مواجه شد.
پیشتر گزارشاتی از ۶ مورد خودکشی در میان دانش آموزان این شهر منتشر شد که استاندار خوزستان پس از کش و قوسهای فراوان و در میان تائید و تکذیب ها، این خبر را تائید کرد و گفت باید با واقعیتها مواجه شویم و در صدد حل آن باشیم. شامگاه جمعه ۲۲ آبان ۹۹ نیز دختر ۱۵ سالهی دیگری در رامهرمز خوزستان خود را حلق آویز کرده بود.
پیش از خودکشی پر ابهام دختر ۱۵ ساله، گزارش شده بود ۵ خودکشی مشابه در میان دانشآموزان این شهرستان رخ داده است.
رستمی رئیس آموزش و پرورش رامهرمز اختلافات خانوادگی، تعصبات کورکورانه، تعرضات فکری و عاطفی و عدم پاسخگویی به نیازها و اقتضائات زیستی را از علتهای این رخداد تلخ عنوان کرده بود.
او گفته از ۲۷ هزار دانش آموز رامهرمزی دستکم ۴ هزار دانشآموز از داشتن تلفن همراه برای ادامه تحصیل در سال جدید تحصیلی محروم بودهاند.
رئیس اداره آموزش و پرورش رامهرمز همچنین به صراحت دلیل خودکشی یکی از دانشآموزان دختر را مخالفت خانواده با تهیه تلفن همراه و عدم امکان ادامه تحصیل این نوجوان عنوان کرده بود.
پس از آن خبر، آموزش و پرورش استان خوزستان اعلام کرده بود: "با دستور رئیس شورای تامین شهرستان رامهرمز یک تیم کارشناسی متشکل از نیروی انتظامی، اورژانس اجتماعی، بهزیستی، فرمانداری و آموزش و پرورش تشکیل شد تا زوایای مختلف این اتفاق را بررسی کنند و اقدامات مداخلهای لازم را برنامه ریزی کنند. در این تیم نمایندگانی از آموزش و پرورش خوزستان نیز حضور پیدا کردند تا از نزدیک در روند بررسی علل این اتفاق مشارکت کنند.
نظر کاربران
احتمالا نتیجه بررسی و کارشناسی سازمانهای دولتی اینست که اختلالات روانی داشته و صورت مساله رو پاک میکنن . آقا به نظر من این یک نوع شورش جامعه در برابر مشکلات بی شمار مردم از جمله مشکلات اقتصادی ، فرهنگی ، آموزشی و غیره است . چرا اون سر بی مغزتون رو از زیر برف بیرون نمیارین تا ببینین چه خبره دور و برتون فقط به فکر پر کردن جبب خودتون از اموال مردم بدبخت نباشین .
از بدبختی دولت مسولین که ملت به فلاکت رسیده
مسیولین فقط مخفی کاری بلد هستند.
اگه پول باشه همه دوست دارن نیاز های بچه هاشون برآورده کنن پول شده جن ما هم بسم الله
لعنت بر دولت روحانی.
پناه بر خدا کی این اتفاقها میوفته که ما در رامهرمز هستیم خبر دار نمیشیم
چرا اخبار خودکشی سانسور می شود.مگه این هم آزادی بیان هست که ممنوع وسانسور می شود.
لعنت به ظالم هرکی باعث این فقرو فلاکت شده، لعنت به ظالم اخرش خون این بچها خرخرتون را میجوه
خدایا خودت کمک کن مردم زندگی شان برگردد به سطح نسبی گذشته اکًثریت مردم مشکل اساسی ومهم دارند
به فلاکت افتادیم دیگه
سانسور اجباری،منع خبرنگاری...زور جهالت و....هیچ جای دنیا حز ایران و چین و کره شمالی وجود نداره. حالا و کره شمالی را با ایران زمین قیاس کنید. جز اندوه و تاسف چی میشه گفت؟
دولت تدبیر و امید...
همه ریشه در فقر و مشکلات اقتصادی داره
الکی تلفن همراه رو بهونه میکنن
راحت شد آرزوهاش به گور برد مسببان روز خوش نحواهند دید دنیا دارمکافات اونی که اون بالا نشستی حواست باشه
حتما از خوشبختی بوده آخه مردم در ایران خیلی خیلی خوشبخت هستند.
تسلیت میگم
معاون سیاسی استاندار خوزستان دکترای جامعه شناسی در گرایش بررسی مسائل اجتماعی دارد چرا او کاری نمی کند
زیره که نباید به کرمان برد
مقصر کسانی هستند که این شرایط سخت وناامیدی را ایجاد کرده اند
تو خوزستان هر دفعه یه شهری به صورت دوره ای خودکشی کنند. چند نفر با هم قرار میذارن و خودکشی میکنند کسی هم نمیاد ریشه یابی کنه علت چیه
ایتم تکذیب کنید خجالت نکشید