۱۰۶۸۳۰۰
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

سکوت ائمه جمعه درباره گستاخی اردوغان

علم الهدی، سعیدی و خاتمی ترجیح دادند بار دیگر بر موضوع تکراری «لزوم عدم مذاکره با آمریکا» تاکید کنند. در این میان سعیدی البته خواستار حفاظت از حریم قم ش علم الهدی، سعیدی و خاتمی اما ترجیح دادند بار دیگر بر موضوع تکراری «لزوم عدم مذاکره با آمریکا» تاکید کنند. در این میان سعیدی البته خواستار حفاظت از حریم قم شد و علم الهدی از فضای مجازی انتقاد کرد.

انتخاب: درحالیکه اظهارات روز گذشته گستاخانه اردوغان درمورد آذربایجان باعث جنجال های فراوانی در شبکه های اجتماعی شده، ائمه جمعه سه استان مهم تهران، مشهد و قم اندک واکنشی به این سخنان نشان ندادند.

علم الهدی، سعیدی و خاتمی ترجیح دادند بار دیگر بر موضوع تکراری «لزوم عدم مذاکره با آمریکا» تاکید کنند. در این میان سعیدی البته خواستار حفاظت از حریم قم ش علم الهدی، سعیدی و خاتمی اما ترجیح دادند بار دیگر بر موضوع تکراری «لزوم عدم مذاکره با آمریکا» تاکید کنند. در این میان سعیدی البته خواستار حفاظت از حریم قم شد و علم الهدی از فضای مجازی انتقاد کرد

سکوت ائمه جمعه درباره گستاخی اردوغان

سخنان این سه امام جمعه در زیر می آید:

احمد خاتمی: با مذاکره نه تنها گره ای باز نمی شود بلکه بر حجم مشکلات افزوده می شود

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه با مذاکره نه تنها گره ای باز نمی شود بلکه بر حجم مشکلات افزوده می شود، گفت: با امید بستن به بیگانگان چیزی عاید ملت نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در سخنان آدینه ای خود، با اشاره به آیه 7 سوره مبارکه محمد، گفت: بر اساس این آیه شریفه باید دانست که ما نمی توانیم به تنهایی مشکلات خود را حل کنیم، بلکه نیازمند پشتیبانی و عنایت خداوند متعال هستیم.

وی با بیان اینکه بر اساس آیات قرآن کریم اگر با خداوند متعال همراه باشیم هیچ بن بستی نخواهیم داشت، ادامه داد: باید دانست که اگر انسان در راه خداوند قرار نگیرد و از این مسیر روی برگرداند، زندگی اش توأم با مشکلات خواهد بود، از این رو برای سعادتمندی در دنیا و آخرت باید به خدای متعال تکیه کنیم.

خاتمی با اشاره به اینکه انسان در زندگی خود باید از معبودهای دروغین اعراض کند، اظهار داشت: بر اساس آیات قرآن کریم، اعتماد به غیر خدا، اعتماد به خانه عنکبوتی دانسته شده، زیرا لانه عنکبوت بسیار سست و بی دوام است.

امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه با امید بستن به بیگانگان چیزی عاید ملت نمی شود، بیان کرد: مسؤولان برای حل مشکلات امیدشان به خداوند باشد و فرهنگ ما می توانیم را باور داشته باشند؛ دشمنان ما انگیزه دارند که ما در مشکلات دست و پا بزنیم و از گره افتادن در کارهای ما خوشحال می شوند.

وی با اشاره به اینکه مسؤولان به خانه عنکبوتی دشمن امید نبندند و دیگران را هم به این خانه بی دوام امیدوار نکنند، عنوان کرد: یکی از مصادیق تقوا چشم بستن از غیر خداوند است، از این رو ما نباید به دشمنان و در رأس آنها آمریکا چشم بدوزیم؛ چه قبلی ها و چه تازه به دوران رسیده ها در آمریکا، هیچکدام قابل اعتماد نیستند.

خاتمی عنوان کرد: شاهد بودیم که آمریکا بعد از چپاول عربستان سعودی آن را گاو شیرده خطاب کرد؛ همچنین قذافی بعد از اینکه همه لوازم هسته ای خود را به آمریکا فرستاد، عاقبت ناگواری داشت.

امام جمعه موقت تهران سالروز شهادت آیت الله دستغیب را مورد توجه قرار داد و این شهید والامقام را مرید امام خمینی(ره) و سدی مستحکم در برابر رژیم طاغوت دانست و با تسلیت رحلت آیت الله یزدی و با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب ایشان را عالم مجاهد پارسا خواندند، گفت: جامع ترین پیام راجع به ایشان همان پیام رهبر معظم انقلاب محسوب می شود، چراکه نصاب علمی و اجتهاد این عالم بزرگوار را مورد توجه قرار داده است.

وی اضافه کرد: بنده بیش از 40 سال است که با ایشان ارتباط داشتم؛ ایشان از مجاهدان دوره غربت انقلاب و تنهایی امام خمینی(ره) بود و در روزگاری که اسم امام(ره) را بردن، زندان را در پی داشت، این عالم بزرگ صراحتاً همراهی خود را با امام اعلام می کرد.

خاتمی شجاعت، تکلیف محوری و بی باکی آیت الله یزدی را مورد اشاره قرار داد و افزود: یادم می آید که در اوج تخریب ها و اهانت ها نسبت به ایشان خدمتشان شرفیاب شدم و دیدم این عالم بزرگ کانون آرامش هستند، از این رو می توان ایشان را مصداق بارز آیه شریفه «لا یخافون لومة لائم» دانست.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به بصیرت آیت الله یزدی عنوان کرد: ایشان از روز اول در برابر فتنه 88 که جریانی ولایت ستیز بود ایستاد و تا آخر عمر موضعش همین بود؛ این عالم فقیه خدمتگزار صدیق نظام در عرصه های مختلف بود.

وی در ادامه به شرایط کرونایی کشور اشاره کرد و گفت: شاهد بودیم دو هفته ای که محدودیت های کرونایی وجود داشت و مردم نیز رعایت کردند، آمار ابتلا به کرونا و فوتی های کرونایی کاهش یافت؛ عاجزانه تقاضا می کنم مردم اصول بهداشتی را رعایت کنند و مسؤولان نیز همراهی داشته باشند.

خاتمی همچنین با بیان اینکه آمریکا در پی مذاکره نیست، بلکه در پی سلطه است، عنوان کرد: امروز آمریکایی ها در کنار فشار اقتصادی در پی ایجاد فشار فرهنگی نیز هستند، از این رو برخی در فضای مجازی مطرح می کنند که مذاکره سبب گشایش اقتصادی می شود و قیمت طلا و دلار پایین می آید؛ این تحلیل نادرست است زیرا جنگ ما با آنها بنیادین بوده و ریشه در عقایدمان دارد؛ مشکل آنها با اسلام ناب محمدی است، وگرنه مشاهده می کنیم که با اسلام آمریکایی حکام مرتجع منطقه نه تنها مشکل ندارند و بلکه ترویجش نیز می کنند.

وی با اشاره به اینکه تجربه نشان داده با مذاکره نه تنها گره ای باز نمی شود بلکه بر حجم مشکلات افزوده می شود، خاطرنشان کرد: بر اساس فرموده حضرت امام(ره)، آمریکا به سان سگ است؛ وقتی سگ انسانی را تعقیب می کند، اگر فرار کند آن نیز بیشتر تعقیبش خواهد کرد، اما اگر ایستاد، سگ نیز جلوتر نمی آید، بنابراین انعطاف بیشتر در برابر دشمن به ذلت و بردگی بیشتر می انجامد.

سعیدی: از حریم قم صیانت کنیم

امام جمعه قم گفت: ما باید حریم قم را حفظ کنیم و از هجرت بزرگ حضرت معصومه(س)، اشعری ها، علما و مراجع به قم درس بگیریم و اگر نیاز بود خودمان مهاجر فی سبیل الله باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی امام جمعه قم در سخنان آدینه ای خود که از شبکه استانی نور پخش شد، به مناسبت مهاجرت حضرت فاطمه معصومه(س) به قم به تبیین مسأله «هجرت» از دیدگاه آیات و روایات پرداخت و گفت: بر اساس مبانی قرآنی، انسان با هجرت در راه خداوند آواره نمی شود، زیرا خدای متعال در دنیا و آخرت برای او اجر و پاداشی بزرگ در نظر خواهد گرفت.

وی هجرت پیامبر اکرم(ص) از مکه به مدینه را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه اگر «هجرت» به صورت هدفمند صورت بگیرد می تواند تمدن ساز باشد، ادامه داد: هجرت حضرت فاطمه معصومه(س) به قم بسیار منشأ برکت بود؛ همچنین شاهد هستیم که هجرت حضرات آیات شیخ عبدالکریم حائری، حجت کوه کمره ای، خوانساری، صدر، بروجردی و امام خمینی(ره) به قم برکات بسیاری داشته است.

سعیدی اظهار داشت: امام خمینی(ره) در هجرت هایی که بعضاً خواسته و بعضاً به اجبار بوده است، در قم، ترکیه، پاریس و نجف منشأ خیرات و برکات بسیاری بوده اند.

امام جمعه قم جایگاه ویژه شهر مقدس قم را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: علت هجرت حضرت فاطمه معصومه(س) به قم این بود که قمی ها از گذشته های بسیار دور پیرو مکتب اهل بیت(ع) بودند و می دانستند قمی ها در حمایت از اهل بیت(ع) و مبارزه با حکومت جبار عباسی مصمم هستند.

وی با بیان اینکه در روایات آمده است «قم آشیانه شیعیان آل محمد(ص) است»، خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) سال ها پیش از تولد حضرت فاطمه معصومه(س) فرموده بودند «خداوند حرمی دارد و آن مکه است، پیامبر اکرم(ص) حرمی دارند و آن مدینه است، امیرمؤمنان(ع) حرمی دارند و آن کوفه است و برای ما اهل بیت(ع) نیز حرمی وجود دارد و آن نیز قم است».

سعیدی با اشاره به اینکه امام صادق(ع) در روایتی فرمودند «اهل قم از ما اهل بیت(ع) هستند»، در عنوان کرد: ما باید برخورد، اطاعت از ولی فقیه و مراجع، حفظ و حراست از حوزه، عفاف و حجاب، بازار و رفت و آمدهایمان به گونه ای باشد که در تراز مکتب اهل بیت(ع) قرار بگیریم، وگرنه این روایت نورانی شامل حالمان نخواهد شد؛ همچنین در برخی روایات آمده است که «اگر قمی ها نبودند دین ضایع می شد»، از این رو همه ما باید در حفظ، حراست و صیانت از این شهر مقدس نهایت تلاش را داشته باشیم و موازین را رعایت کنیم.

امام جمعه قم با تأکید بر اینکه اهالی قم باید امین و امانت دار باشند و از مواردی همچون سرقت، خیانت، بی حجابی، گران فروشی و بی عفتی پرهیز کنند، گفت: ما باید حریم قم را حفظ کنیم و از هجرت بزرگ حضرت معصومه(س)، اشعری ها، علما و مراجع به قم درس بگیریم و اگر نیاز بود خودمان مهاجر فی سبیل الله باشیم.

علم الهدی: آنجایی که مدیران اشرافی آمدند وارد فضای مدیریتی ما شدند، ما بدبخت شدیم، مستأصل شدیم

ضایعه مولمه و اسفناکی که در یکی دو روز قبل با آن مقابل و روبرو بودیم، از دست دادن چهره‌ای نورانی و عنصری با صلابت و اصالت در حوزه انقلاب مقدس اسلامی، مرحوم آیت‌الله یزدی بود؛ رحلت جانگداز ایشان در حقیقت از دست دادن یک سرمایه گران برای این انقلاب و نظام به حساب می‌آمد، شخصیتی که در تمام دوران عمر خودش در عرصه‌های مختلف در جبهه اول انقلاب می‌درخشید و با کمال قدرت و صلابت، هم در عرصه مبارزات و هم در مراحل سازندگی، انسان قابل توجه و عنصر امیدبخش به جامعه دینی ما بود.

مرحوم آیت‌الله یزدی، الگوی مبارزات انقلابی

قبل از پیروزی انقلاب مقدس اسلامی، شخصیت مبارزاتی ایشان در مقام مبارزه با نظام طاغوت و رژیم ستمشاهی، الگویی در بین جوانان و روحانیت آن روز به حساب می‌آمد، دوران مبارزات ایشان در مقام پیروی از آموزه‌ها و رهنمودهای طاغوت‌زدایی امام بزرگوار از او الگویی ساخته بود به‌عنوان یک مقلد به تمام معنایی که در تمام منویات انقلابی، دنبال سر امام به راه افتاده است؛ در دوران پیروزی انقلاب مقدس اسلامی و بعد از پیروزی، سرمایه ارزشمندی در کنار امام بود و به‌عنوان مهره‌ای در مدیریت‌های مختلف نظام و عرصه‌های گوناگونی که موجب توجه امام بود، کارگزاری قوی، نیرومند و بسیار خبره به حساب می‌آمد، در دوران بعد از پیروزی انقلاب، عظمت انقلابی و آن روحیه خستگی ناپذیر و فعالیت‌های جهادی او، شخصیتی از نوع همان شخصیت مبازراتی دوران مقابله و مبارزه با رژیم طاغوت به وجود آورده بود.

مقام معظم رهبری در پیام تسلیتی که به مناسبت این حادثه صادر فرمودند، جمله‌ای را درباره این شخصیت تعبیر کردند که این جمله در ابعاد مختلف قابل تحلیل است، فرمودند «غیرت دینی و انقلابی مرحوم آیت‌الله یزدی، او را نشان‌دار ساخته بود و نمونه بارز شخصیت او بود، این غیرت دینی و انقلابی که او بروز می‌داد، در همان دوران شکوفایی این غیرت دینی در عرصه‌های انقلاب، دقیقأ عکس العمل‌ها و حرکاتی از دشمنان انقلاب و یا نیروهای سیاسی فاصله گرفته از خط امام و رهبری در برابر او به وجود می‌آورد که برای ما به‌عنوان نقطه عبرت از زندگی مرد بزرگی همچون مرحوم آیت‌الله یزدی هست.

این تعبیری که مقام معظم رهبری فرمودند که نمونه بارز شخصیت مرحوم آیت‌الله یزدی، غیرت دینی و انقلابی بود، برای این بود که جامعه ما را در یک نقطه تاریخی در فراز زندگی این مردم هدایت کنند و موقعیت خاصی از تاریخ زندگانی این مرد بزرگ را یادآور بشوند که برای ما در امروز به‌عنوان یک عبرت محفوض باشد؛ در پهنه زندگانی انقلابی مرحوم آیت‌الله یزدی اگر درست دقت کنیم، آن روزی که در خطبه‌های پرصلابت نمازجمعه تهران، آن غیرت دینی و انقلابی خود را بروز می‌داد، با انواع انحرافات سیاسی و فاصله‌گیری از رهنمودها از خط امام و رهبری که آن روز برخی جریان‌های سیاسی ایجاد می‌کردند، با صداقت و صراحت مبارزه می‌کرد، در برابر بعضی ضایعات فرهنگی و حرکت‌های منکراتی که در صحنه جامعه انقلاب ما ظاهر می‌شد، رسمأ مقابله می‌فرمود و تذکر می‌داد، در چنین زمانی که تقریبا نقطه مصداقی فرمایش مقام معظم رهبری است که نقطه بروز غیرت دینی و انقلابی این مرد بود، مورد تهاجمات ناروا و بی‌رحمانه‌ای در عرصه رسانه‌های ضد انقلاب و یا در عرصه ادعاها و رسانه‌های بعضی از جریانات زاویه دار با امام و رهبری قرار می‌گرفت.

رسانه‌های دشمن، علیه شخصیت‌های دینی و انقلابیآن تهاجمات بی‌حرمانه‌ای که به این مرد بزرگ در آن نقطه شکوفایی غیرت دینی و انقلابی‌اش صورت می‌گرفت و ما با آن روبرو بودیم، این نقطه عبرتی در زندگانی این شخصیت هست که هروقت دیدیم یک عزیزی با یک فریاد و ندای مسؤولانه خواست این غیرت دینی و انقلابی را بروز بدهد، جریان‌های رسانه‌ای دشمن و ضد انقلاب او را مورد تهاجم قرار داد، توجه کنیم این فردی که مورد تهاجم شدید رسانه‌ای دشمن و ضد انقلاب و یا جریان‌های زاویه‌دار با رهبری قرار گرفته است، الان اظهار او، سخن و فریاد او، همان نقطه غیرت دینی و انقلابی است که مقام معظم رهبری در مورد آیت‌الله یزدی بیان فرمودند؛ این عبرت در زندگانی این مرد بزرگ باید مورد توجه ما باشد.

مرحوم آیت‌الله یزدی، نمایشگر عنصر اصلی کارگزاری نظام

پهنه زندگانی پر برکتی که این عالم جلیل القدر در حوزه‌های مدیریتی این نام و عرصه‌های مختلف بروز و ظهور در خدمت انقلاب داشت با آنچه در باطن زندگانی او می‌گذشت، در حقیقت یک الگوی اصیل انقلابی را به ما نمایش می‌دهد؛ طی چهل و چند سال عمر انقلاب مقدس اسلامی با داشتن مسؤولیت‌های بالایی در این نظام و با داشتن مدیریت‌های قابل توجهی که این مرد بزرگ داشت، تمام موجودیت این مرد بزرگ در هنگام مرگ، تنها یک باب منزل مسکونی بود که از همان دوران طلبگی دوران قبل از انقلاب این منزل را داشت و در آخر عمر این منزل را وقف حوزه علمیه قم کرد.

مردی که در همه عرصه‌ها و مدیریت‌ها و در فراز بسیاری از مسؤولیت‌های بسیار کلان این نظام قرار گرفت اما بهره مادی و اقتصادی او نه تنها صفر و حتی زیر صفر بود و همان منزل مسکونی که در ابتدای طلبگی به‌عنوان دارای مطلقش از دنبا چشم پوشید، چنین کارگزاری برای نظام، نمایشگر عنصر اصلی در کارگزاری این نظام هست؛ ما باید به سراغ افرادی در مدیریت‌های کارگزاری این نظام برویم، در عرصه‌های مختلف انتخاباتی و عرصه‌های گوناگونی که می‌خواهیم با رأی خودمان، مدیری را در رأس مدیریت این نظام قرار بدهیم، باید به کارنامه زندگی او توجه داشته باشیم که اگر در عرصه‌های مختلف مدیریت، مسؤولیتی داشته است، موجودیت امروز او چیست و امکانات اقتصادی او که در پهنه مختلف زندگانی گذشته‌اش، تحصیل کرده است، کجاست؟ با این الگو آدم‌ها را بشناسیم و به سراغ این مدیریت‌ها برویم.

نظام اسلامی؛ کارآمد یا ناکارآمد؟

افرادی که تا امروز در کارگزاری نظام ما تا امروز بودند، سرمایه‌های برکات و کارآمدی این نظام هستند؛ ببینید برادران و خواهران، امروز مشکل ما این است که از یک طرف ما در جریان عمر چهل و دو سه ساله انقلاب اسلامی، تعالیات، تکاملات و پیشرفت‌هایی مشاهده می‌کنیم که نظام ما را در کارآمدی، سرآمد همه نظام‌های مدیریتی در جوامع دنیا نشان می‌دهد اما از آن طرف با دردها و آلامی در جامعه خودمان در مسائل مختلف زندگی و معیشتی مقابل هستیم که یک ناکارآمدی برای نظام کارآمد ما به تصویر می‌کشد و چرا اینطور است؟

امروز نگاه کنید در عرصه‌های رشد علمی، در عرصه‌های صنایع دفاعی هوا و فضا، نانو، امنیت ملی، موقعیت‌های گوناگون پیشرفت‌های عظیم علمی و بعضی حرکت‌های مدیریتی در حوزه بهداشت، درمان و علوم ژنتیکی، امروز مشاهده می‌کنیم با همه این‌که در طول تاریخ چهل و چند ساله دنیا به سر ما ریخته بود و دنیا ما را تحریم کرده بود و همه دنیا با ما مبارزه کرد، این همه پیشرفت کردیم یعنی هر کشوری که محرومیت‌های چهل و چند ساله کشور ما را داشت، هر مردمی که این چهل و چند سال مورد تهاجم استکبار جهانی آن هم تهاجم بی‌رحمانه و بی‌نظیر که از صدها کشتار و قتل عام‌های قرون وسطایی بدتر هست، از اول با چنین قضیه‌ای روبرو بودیم و از این طرف در پیشرفت صنایع هوا و فضا، دنیا متعجب و متحیر ما هست، دنیایی که به ما در دوران هشت سال دفاع مقدس، سیم‌خاردار نمی‌داد، امروز از موشک‌های ما می‌ترسد، قدرت منطقه‌ای ما به جایی رسیده است که در این منطقه بر خلاف آنی که ما تصمیم بگیریم و بر خلاف آنچه ما بخواهیم، قوی‌ترین قدرت استکباری غربی اروپا و آمریکا، قدرت دخالت و نقش آفرینی ندارند، این هم قدرت منطقه‌ای ما، می‌شود بگوییم این نظام، نظامی ناکارآمد است؟

نظامی که در بدنه کارگزاری اش افرادی مثل مرحوم آیت الله یزدی دارد و در آن طرف در عرصه اقتدار منطقه ای، پیشرفت صنایع، پیشرفت علم و تأمین امنیت ملی با همه تهاجمات دشمن در این شرایط قرار گرفته است، این نظام را می شود گفت نظام ناکارآمد؟ مسلم نظام کارآمد است اما از آن طرف دردها و آلامی داریم که واقعأ در جامعه امروز ما، عواطف ما را جریحه دار می کند با آلامی که جامعه ما مخصوصأ قشر آسیب پذیر با آن روبرو هست.

ببینید گرانی‌های «ساعت‌افزون» با زندگی مردم چه می‌کنداین لاابالی‌های فرهنگی که متأسفانه امروز در جامعه‌مان مشاهده می‌کنیم، این نابسامانی‌های فضای مجازی که نسل جوان و نوجوان ما را به قربان‌گاه بی‌بندوباری و انحراف می‌برد، این فشار سرسخت معیشتی که عزیزان ما را در اقشار آسیب‌پذیر با ده‌ها مشکل در زندگی روبرو می‌کند، این جریان گرانی سرسام‌آور نه روز افزون بلکه ساعت‌افزون با زندگی این مردم چه می‌کند؟

در گزارشی که خود وزارت صمت اخیرأ منتشر کرده، طی یک ساله مهر ماه سال 98 تا سال 99 از سال گذشته تا امسال، قیمت خودرو، کالای اساسی و موارد مورد نیاز مردم تا 314 درصد افزایش پیدا کرده است! یعنی مردم گرانی نان و آب و کالاهای اساسی که رزق روزانه مردم را تأمین کند، از سال گذشته تا الان 4 برابر روی هم رفته، 4 برابر این نرخ ها گران شده، این گرانی، این فشار معیشتی، این بی بندوباری فرهنگی و نابسامانی فضای مجازی که جامعه ما را به نقطه درد و آلام جانکاهی رسانه است، در برابر اقتدار منطقه ای، رشد صنایع دفاعی و رشد بالای تأمین امنیت ملی در برابر همه تهاجمات و توطئه ها، این دو را کنار هم بگذاریم، از یک طرف آن پیشرفت ها نشان کارآمدی نظام است و از طرف دیگر، این دردها و فشارهای معیشتی، نشان ناکارآمدی نظام است، نظام ما کارآمد است یا کارآمد؟

مشکلات امروز کشور، معلول مدیریت اشرافی، غرب‌زده و رانتی است

ببینید عزیزان، نظام ما نظام کارآمدی است چون نظام الهی است، نظام ولایی است اما آن کارآمدی معلوم چیست، این ناکارآمدی معلول چیست؟ آن کارآمدی معلول تدبیر مقام ولایت است، معلول مدیریت‌های جهادی است، معلول نگاه به درون و داشتن‌های داخلی است، معلول اتکای به استعدادها و توانمندی‌های نیروی جوان و نیروی علمی و فکری داخلی هست تا آنجایی که ما به نیروهای داخلی تکیه کردیم، خودمان را دیدیم و رهنمودهای رهبری را در همه ابعاد مورد اجرا قرار دادیم و تدبیر رهبری و ولایت جامعه ما را اداره کرده است، شدیم قدرت اول منطقه، پیشرفت کننده در صنایع دفاعی، تأمین‌کننده امنیت ملی و شدیم یک رزمنده و جنگنده با همه توان در مقابل استکبار جهانی و با همه توطئه‌ها و فتنه‌ها اما این پریشانی‌ها، غم‌ها، مصیبت‌ها، نداشتن‌ها و مضیقه‌های معیشتی که برای ما به وجود آمده و اقشار ما را مستأصل کرده، معلول مدیریت‌های اشرافی است، معلول مدیریت‌های رانتی، نگاه به بیرون، غرب‌زدگی و اتکای به استکبار است.

آنجایی که مدیران اشرافی آمدند وارد فضای مدیریتی ما شدند و خواستند اشرافی‌گری مدیریت کنند، یعنی امکانات این مردم و بنیه اقتصادی این کشور در استخدام مسافرت‌های خارجی درآمد، در استخدام اتومبیل‌های آخرین سیستم درآمد، در استخدام کاخ‌نشین‌ها و کاخ‌نشین پروری‌ها درآمد، ما بدبخت شدیم، مستأصل شدیم!

لیاقت این مردم، این استیصال معیشتی نیست

آنجایی که مدیریت‌های رانتی به وجود آمد، صرفا به‌عنوان وابستگی قوم و خویشی، رفاقتی، باندی و جریانی، عناصر نالایق، ناقابل و بی‌عرضه را در رأس مدیریت قرار دادند، باعث پریشانی ما شد، آنجایی که بنا شد در برنامه‌ریزی کشور و مدیریت نظام‌مان به دم دروازه‌های غرب چشم بدوزیم و از آنان الگو بگیریم، به لبخند و کاهش غضب آنان دل ببندیم و چشم داشته باشیم، ما را به این استیصال رساند، وضع امروز ما این است، از یک طرف آن اقتدار و پیشرفت و از این طرف نیز این استیصال معیشتی و اقتصادی که به مردم ما دست داده است، این گرانی‌ها و گرفتاری‌های روز افزون و بلکه ساعت افزون، یعنی در ساعت قیمت‌ها تضمین ندارد، کارمان به اینجا رسیده؛ آیا مردمی که بزرگ‌ترین قدرت استکباری از موشک‌ها و صنایع دفاعی هوا و فضای او می‌لرزد، باید اینطور زندگی کنند؟ چرا اینطور زندگی کردند؟

آنجایی که یک آقای سرمایه‌دار می‌آید و می‌گوید بگذارید قیمت خودرو تابع بازار باشد و کسی دخالت نکند، نتیجه‌اش این می‌شود، ما در جنگ اقتصادی هستیم، داریم در اقتصاد با دنیا می‌جنگیم، دنیا دارد ما را نابود می‌کند، ما دنبال چی هستیم؟ دنبال یک عده افراد سرمایه‌دار که سرمایه‌شان را به جای تولید در این مملکت به یک تکه ورق پاره و آهن پاره دارند مبدل می‌کنند، آزاد بگذاریم و هرطور دلشان می‌خواهد، تورم افسارگسیخته را در کشور به وجود بیاورند، چه توقع بیجایی!

تا کی مردم باید کفاره آقاشدن پسر و برادر فلانی را بدهند؟!امیدواریم عزیزان ما در نهادهای مختلف مسؤولیتی، دولت، مجلس و قوه قضایی بیاییند در مقابل این مدیریت‌های اشرافی رانتی و نگران به دروازه غرب بایستند و این مدیریت‌ها را ساقط کنند و نگذارند ادامه پیدا کند، تا کی باید مردم مالیات و کفاره آقا شدن و رئیس شدن پسر فلانی، برادر فلانی، هم فکر و هم جریان فلانی را بدهند؟ تا کی باید مردم این کفاره را بدهند؟ مردم نان نداشته باشند بخورند به خاطر این که یک عنصر نابکار غیر مدیر، به جای مدیریت جهادی بیاید مدیریت اشرافی را بر این مردم تحمیل کند و بعد هم عزیزان مسؤول ما بایستند، نگاه کنند و به روی خودشان نیاورند، این درست است؟!

خدایا، به عزت اولیائت، یک بینش آمیخته با صلابت به مسؤولان مجاهد و اخلاصمند ما عنایت بفرما، نقطه پایانی همه گرفتاری ها، رنجها، دردها و سرآغاز همه عزت ها و عظمت های جهانی ما، ظهور و فرج مولایمان بقیةالله تعجیل بفرما، سایه پر برکت مقام معظم رهبری بر سر ما مستدام بدار، ارواح مطهره شهدا وروح مطهر امام بزرگوار ما و آیت الله یزدی، از پایمردی مردم ما در پای ستون خیمه این نظام، خشنود و راضی بگردان، پروردگارا، مرضای اسلام، مرضای منظور مخصوصأ حضرت آیت الله مصباح یزدی شفای عاجل عنایت بفرما، دشمنان تاپاک ما در جبهه های کفر و نفاق و استکبار، نابود و ریشه کن بگردان.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج