۱۰۶۶۵۴۱
۲ نظر
۵۰۱۴
۲ نظر
۵۰۱۴
پ

سرنخ‌های جدید در ماجرای نهاده‌های دامی

گمرک ایران تاکنون درخصوص ابرپرونده « ترخیصِ بیش از ۸۰هزار تن ذرت وارداتی با ارز ۴۲۰۰تومانی بدون مجوز بازارگاه» توضیح قانع کننده ای ارائه نکرده است.

خراسان: گمرک ایران تاکنون درخصوص ابرپرونده « ترخیصِ بیش از ۸۰هزار تن ذرت وارداتی با ارز ۴۲۰۰تومانی بدون مجوز بازارگاه» توضیح قانع کننده ای ارائه نکرده است.

موضوعی که به نظر می رسد بخشی از پاسخ معمای بازار سیاه نهاده های دامی در هفته های گذشته به رغم کمبود نهاده در سامانه بازارگاه وزارت جهاد به آن مرتبط است.

کمبود نهاده های دامی، موضوعی بود که هنگام افزایش قیمت مرغ و محصولات دامی مورد توجه قرار گرفت. محصولاتی که طبق اظهارات رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، صد درصد آن ها با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی وارد کشور می شود تا از طریق سامانه بازارگاه به دست تولیدکنندگان برسد.

سرنخ‌های جدید در ماجرای نهاده‌های دامی

با این حال، یک معمای مبهم در این زمینه که کارشناسان و فعالان اقتصادی به آن اشاره می کردند، وجود این نهاده ها در بازار سیاه به چندین برابر قیمت و در مقابل، کمبود نهاده در سامانه بازارگاه بود.در این باره اطلاعاتی منتشر شده که به نظر می رسد با پاسخ این معما بی ارتباط نباشد.

بررسی اخبار منتشر شده نشان می دهد که ششم آبان ماه (و احتمالاً برای نخستین بار)، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس از خروج نهاده های دامی از گمرک بدون مجوز وزارت جهاد خبر داده است. به گزارش صدا و سیما، ساداتی نژاد گفته بود: اطلاعاتی مطرح شده مبنی بر این که شرکت هایی خارج از سامانه بازارگاه بدون دریافت نامه ای از وزارت جهاد کشاورزی، اقدام به خروج نهاده های دامی از انبارها کردند و توانستند آن ها را در بازار سیاه عرضه کنند.

از سوی دیگر گزارش 11 آذرماه خبرگزاری ایسنا حاکی از این است که وزارت جهاد کشاورزی به ترخیص بدون مجوز ده ها هزار تن ذرت از گمرک پی برده و در قالب نامه ای به گمرک، خواستار توضیح درباره ترخیص 81 هزار تن ذرت بدون دریافت مجوز شده است اما در پاسخ به درخواست پیگیری موضوع پیش آمده، گمرک ترخیص کننده محموله ذرت، طی نامه‌ای توضیحاتی ارائه کرده و با بیان این که «مجوزهای لازم از جمله دام پزشکی و سازمان حفظ نباتات وزارت کشاورزی برای کلیه کالاها اخذ شده»، افزوده است:

«شرکت دریافت کننده ذرت، یک شرکت تولیدی و صنعتی در زمینه تولید فروکتوز از ذرت بوده و هیچ گونه فروش و عرضه‌ای در بازار نداشته است، فاقد کد بازارگاه بوده، یک شرکت بازرگانی یا تجاری نیست و ذرت های وارد شده صرفا برای مصرف خود شرکت و به عنوان مواد اولیه آن است.»این توضیحات در حالی ارائه شده که وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده است بر اساس ضوابطی برای این شرکت کد بازارگاه صادر نکرده است و به همین دلیل به نظر می رسد استدلال های مطرح شده گمرک چندان پذیرفتنی نیست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • غلامرضا خوشی

    این کلاف صد سر دارد.!!

  • بدون نام

    چرا نمیخوای قبول کنید بعضی با هر طریقی دارند کمر این کشور می‌شکنند از دام میوه بورس بهم زدن نیاز اساسی کشور در عرض تقاضا خودرو ارز دلار هرچی فکرش کنی حتی نخ جوراب

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج