۱۰۶۵۶۰۳
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

غذا‌هایی که مانع از گسترش ویروس کرونا می‌شوند

دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در ایالات متحده آمریکا، غذاهایی را که مسدودکننده ویروس کرونا می باشند را ذکر کرده اند.

برترین‌ها به نقل اسپوتنیک: دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در ایالات متحده آمریکا، غذاهایی را که مسدودکننده ویروس کووید-۱۹ می باشند را ذکر کرده اند. آنها نتایج تحقیقات خود را در Frontiers در Plant Science منتشر کردند.

به گفته محققان، ترکیبات شیمیایی موجود در انگور و چای سبز مانع گسترش ویروس در بدن انسان می شود. کارشناسان گفتند که این محصولات حاوی موادی هستند که می توانند آنزیم های پروتئاز ویروس کووید-۱۹ را مسدود کنند. علاوه بر این، دانشمندان دریافته اند که همچنین شکلات تلخ و کاکائو نیز می توانند فعالیت آنزیم های ویروس کووید-۱۹ را کاهش دهند.

پیش از این نیز گروهی از دانشمندان انستیتوی ویروس شناسی در بیمارستان دانشگاه اسن در آلمان تشخیص داده بودند که چای مریم گلی و پریلا به مبارزه با ویروس کرونا کمک می کند. محققان متوجه شدند که حتی مصرف کوتاه مدت چای مریم گلی و پریلا برای مهار گسترش ویروس کافی است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج