۱۰۶۵۳۹۳
۲ نظر
۵۰۰۴
۲ نظر
۵۰۰۴
پ

انفجار مهیب در انگلیس ۴کشته برجای گذاشت

پلیس انگلیس روز پنجشنبه اعلام کرد که وقوع انفجار مهیب در نزدیکی بندر بریستول ۴ کشته و چندین مجروح بر جای گذاشت.

ایرنا: پلیس انگلیس روز پنجشنبه اعلام کرد که وقوع انفجار مهیب در نزدیکی بندر بریستول ۴ کشته و چندین مجروح بر جای گذاشت.

پلیس منطقه ایون‌موث با اعلام این خبر توضیح داد که سه کارمند و یک پیمان‌کار شرکت «وسکس واتر» جان خود را در این حادثه از دست داده‌اند.

نیروهای پلیس، امدادگر و آتش‌انشانی از صبح امروز حوالی ساعت ۱۱ و ۲۲ دقیقه در محل حادثه حاضر شدند. پلیس بلافاصله این حادثه یک رویداد بزرگ ارزیابی کرد.

تصاویری که از ابتدای وقوع این حادثه منتشر شده، یک تانکر آسیب دیده و ستون‌هایی از دود را نشان می‌دهد.

پلیس می‌گوید که به این حادثه به عنوان اقدام تروریستی نگاه نمی‌کند و تهدیدی متوجه مردم نیست.

«بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس با صدور بیانیه‌ای مراتب ناراحتی عمیق خود را از این حادثه اعلام و با خانواده قربانیان ابراز همبستگی کرد. سایر مقامات محلی نیز با انتشار پیام‌هایی به این حادثه واکنش نشان‌داده‌اند.

جزئیات بیشتری درباره علت دقیق وقوع این حادثه اعلام نشده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مرغ چی شد

  • بدون نام

    خب دیگه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج