۱۰۶۳۰۸
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

همدردی وزیر با والدین دانش آموز مراغه ای

علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش درگذشت سایه مقدسی دانش آموز مراغه ای را که روز گذشته در کشور المان بر اثر بیماری فوت کرد تسلیت گفت وبا والدین وی ابراز همدردی کرد.

خبرگزاری ایرنا: علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش درگذشت سایه مقدسی دانش آموز مراغه ای را که روز گذشته در کشور المان بر اثر بیماری فوت کرد تسلیت گفت وبا والدین وی ابراز همدردی کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت : تلاشی از سوی دو وزارت خانه خارجه و آموزش و پرورش و همچنین نماینده محترم مراغه در مجلس شورای اسلامی برای کمک به مداوای فرزند آقای مقدسی که از همکاران شهر مراغه می باشند صورت گرفت و در مراحلی نیز با مشکلاتی در اجرا مواجه شد که با همکاری و مشورت دو وزارتخانه مشکلات از جمله موضوع بیمه برای شروع درمان سایه مقدسی مرتفع شد .

علی اصغر فانی اضافه کرد : بدون همکاری و هماهنگی های بعمل آمده از سوی وزارت خارجه امکان اعزام خانواده مقدسی و بقیه اقدامات لازم در کشور آلمان میسر نبود و وزارت خارجه کنسولگریهای ایران در آلمان و بطور خاص زحمات و پیگیریهای سرکنسولگری ایران در فرانکفورت که نهایت همکاری و مساعدت را در روند اعزام ، اسکان و درمان مرحومه دوشیزه سایه مقدسی انجام دادند این امکان فراهم شد ولی متاسفانه بیماری بر وی غلبه کرد.

وزیر آموزش و پرورش برخی خبر سازیها و مطالبی که طی این دوره و مخصوصاً دو روز گذشته منتشر شده ناشی از کمبود اطلاعات منابع منتشرکننده دانست و گفت : احساسات و عواطف خانواده مقدسی کاملا قابل درک است و نباید در این شرایط بدلیل وضعیت روحی این خانواده به اخبار و مطالب غیر مستند دامن زده شود و یا خدای ناکرده از وضعیت آنها سوء استفاده شود .

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج