۱۰۵۷۷۴۶
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

کرونا برای مدت زمان طولانی، همه‌گیر نخواهد بود

«آنتونی فائوچی»، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا گفت با توجه به تحولات سریع در زمینه تولید واکسن کرونا این بیماری برای مدت زمان خیلی طولانی همه‌گیر نخواهد بود.

خبرگزاری فارس: به نوشته وبگاه خبری «نیوزمکس»، فائوچی در نشستی که با هماهنگی اندیشکده «چتم هاوس» بر‌گزار شد، گفت: «قطعاً این (بیماری) برای مدتی خیلی طولانی‌تر همه‌گیر نخواهد بود؛ زیرا من بر این باورم که واکسن این رویه را تغییر می‌دهد.»

وی افزود: «واکسن‌ به ما کمک خواهد کرد. آنچه که ما باید انجام دهیم این است که محکم باشیم و رعایت ضوابط بهداشت عمومی را دوچندان کنیم.»

فائوچی با این وجود هشدار داد که ویروس کرونا می‌تواند برای مدتی به یک بیماری «آندمیک» تبدیل شود.

به طور کلی، یک بیماری همه‌گیر به بیماری‌ای گفته می‌شود که مردم تمام جهان را به خطر می‌اندازد اما «آندمیک»، یعنی یک بیماری به صورت دائمی در یک منطقه جغرافیایی وجود خواهد داشت.

آنتونی فائوچی همچنین گفت تمام سازندگان واکسن کرونا باید میلیارد‌ها واکسن را بسازند تا تمام جهان به آن دسترسی داشته باشند نه فقط کشور‌های ثروتمند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج