۱۰۵۲۹۳۸
۱ نظر
۵۰۱۸
۱ نظر
۵۰۱۸
پ

پوتین: هر حرفی بزنم می‌گویند در انتخابات مداخله کرد

رئیس جمهور روسیه درسخنرانی گفت که مهم نیست من چه چیزی درباره انتخابات آمریکا بگویم چون هر حرفی بزنم میگویند در انتخابات مداخله کرده است.

خبرگزاری فارس: «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در سخنانی گفت که تمایلی به اظهار نظر درباره موضوع انتخابات در آمریکا ندارد.

وی که در نشستی صحبت می‌کرد، گفت: «دوست ندارم درباره موضوع انتخابات آمریکا اظهارنظر کنم چون برخی از شرکای ما صرفنظر از چیزی که من میگویم به هر چیزی چسبیده تا این ادعا را اثبات کنند که روسیه در انتخابات آمریکا مداخله می‌کند.»

رئیس جمهور روسیه در ادامه گفت که مسکو از سیاست‌هایی که دموکرات‌ها یا جمهوری‌خواهان پس از انتخابات سوم نوامبر در پیش خواهند گرفت اطلاعی ندارد.

پوتین اضافه کرد که روسیه قادر خواهد بود تا با هرگونه پیامد انتخابات آمریکا مقابله کند.

وی افزود: «ما همچنان اطمینان داریم که ما بر هرگونه تحول فائق خواهیم آمد. ما هر تصمیمی که مردم آمریکا بگیرند را خواهیم پذیرفت و با هر دولتی کار خواهیم کرد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا میان دو نامزد اصلی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی و نامزد حزب جمهوری‌خواه و «جو بایدن» نامزد حزب دموکرات روز سوم نوامبر (۱۳ آبان) برگزار می شود. هر چند که رای گیری زودتر از موعد در برخی از ایالت ها نیز آغاز شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • انسانم آرزوست

    اینم فیلمشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج