اثر معکوس داروهای خوابآور کشف شد
یک مرد بریتانیایی که از هشت سال پیش به دلیل مسمومیت غذایی به کما رفته بود، بعد از تجویز یک نوع داروی خوابآور بعد از مدتها موفق به حرکت، سخن گفتن و یادآوری خاطرات خود شد.
اعتمادآنلاین: یک مرد بریتانیایی که از هشت سال پیش به دلیل مسمومیت غذایی به کما رفته بود، بعد از تجویز یک نوع داروی خوابآور بعد از مدتها موفق به حرکت، سخن گفتن و یادآوری خاطرات خود شد.
روزنامه میرور گزارش داد: یک جوان ۳۷ ساله بریتانیایی که به دلیل مسمومیت غذایی به کما رفته و بعد از آن به دلیل از بین رفتن بخشهایی از مغز دچار فلج حرکتی و کلامی شده و از خوردن غذا هم باز مانده بود با تجویز یک نوع قرص خوابآور موفق شد از تخت خود پایین آمده و حتی به کمک پزشکان چند قدمی حرکت کند.
این فرد که رسانه مذکور نام اولش «ریچارد» را ذکر کرده بعد از دریافت این درمان موفق شد بخشی از حافظهاش را هم باز یافته و پدرش را به یاد آورد.
یکی از پزشکان دانشگاه رادفورد بریتانیا با اشاره به این تجویز تاکید کرد، در حال حاضر نتایج تحقیقات از موقتی بودن تاثیرات این دارو بر افرادی که دچار ضایعات مغزی شدهاند حکایت دارد. بر اساس تحقیق انجامشده ریچارد ظرف مدت ۲۰ دقیقه بعد از زمان دریافت داروی «زولپیدم» توانایی حرکتی و ذهنی خود را باز مییابد، اما بعد از آن این تاثیر از بین میرود.
به گفته محققان، از این دارو فقط روزی یک بار و پنج روز در هفته میتوان استفاده کرد و به تدریج نیز از میزان تاثیرگذاریاش بر بدن بیمار کاسته میشود.
نظر کاربران
داروی زولپیدم هم اعتیاد آور است و مخصوص افرادی با بی خوابی شدید هست ولی این اثرش جالب بود
آقا یه دارو باشه این بدبختیارو فراموش کنیم