۱۰۴۸۳۲۲
۲ نظر
۵۰۰۸
۲ نظر
۵۰۰۸
پ

قاچاق دارو به عراق تکذیب شد

سخنگوی گمرک ایران ضمن تکذیب خبر قاچاق دارو به عراق، گفت: داروهای خریداری شده از ۵ کشور خارجی توسط عراقی ها صرفا از قلمرو ایران ترانزیت شده است.

خبرگزاری مهر: سخنگوی گمرک ایران ضمن تکذیب خبر قاچاق دارو به عراق، گفت: داروهای خریداری شده از ۵ کشور خارجی توسط عراقی ها صرفا از قلمرو ایران ترانزیت شده است.

سید روح اله لطیفی اظهار داشت: توقف محموله دارویی در یکی از استان‌های عراق به ظن قاچاق از ایران که این روزها خبرساز شده است، اساساً مسئله داخلی این کشور و کنترل داخلی تردد کالا بوده و آنچه به جمهوری اسلامی ایران مرتبط است، به حوزه ترانزیت بر می‌گردد که کاملاً بر اساس قوانین و کنوانسیون‌های بین المللی مرتبط با ترانزیت دارو رعایت شده است.

لطیفی افزود: از ابتدای سال ۹۹ تا ۲۶ مهرماه، هزار و ۶۵۴ تن دارو که بخشی از آن پتاسیم کلاولانات، انسلین، واکسن‌های دامپزشکی، پنی سیلین و مشتقات آن، آنتی بیوتیک ها، باندهای استریل و پانسمان، الکل، زینک اکساید، چسب لویکوپلاست و.. بودند از پنج کشور ترکیه، هندوستان، اندونزی، چین و امارات متحده عربی و از مرزهای بازرگان و منطقه ویژه شهید رجایی وارد و سپس از مرزهای غربی به مقصد عراق ترانزیت شدند.

سخنگوی گمرک تاکید کرد: این داروها کاملاً غیرایرانی بودند و تجار عراقی از کشورهای دیگر برای مصرف در عراق خریداری کردند و صرفاً این محموله‌ها از کشورمان طبق قوانین بین المللی ترانزیت شدند و تمام اسناد و کالاها در ورودی و خروجی در ایران کنترل شده و با انجام کامل تشریفات ترانزیتی و کنوانسیون‌های بین المللی ترانزیتی و رعایت استانداردها اجازه عبور از قلمرو کشورمان به مقصد عراق را کسب کردند.

وی در ادامه در خصوص حجم کالاهای ترانزیتی دارویی متعلق به عراق گفت: از یک هزار و ۶۵۴ تن کالا، بیش از ۹۷۶ تن از ترکیه و از مرز بازرگان، ۲۱۳ تن از کشور هندوستان و از طریق بندر شهید رجایی، نزدیک به ۲۰۰ تن دارو نیز از اندونزی و ۱۶۰ تن از چین و ۹۲ تن از امارات متحده عربی پس از ورود به گمرک شهید رجایی و ترانزیت از کشورمان از طریق مرزهای غربی به کشور عراق منتقل شده است.

لطیفی افزود: با بررسی داروهای خریداری شده تجار عراقی از پنج کشور ترکیه، هندوستان، اندونزی، چین و امارات متحده عربی، حدود ۶۴ درصد لیست داروهای خارجی عراق، در ایران امکان تولید داشتند، با این وجود، داروی ایرانی در بین این یک‌هزار و ۶۵۴ تن دارو قرار ندارد و همه داروها خارجی هستند.

سخنگوی گمرک در پایان تاکید کرد: حجم یک‌هزار و ۶۵۴ تن دارو که توسط عراقی‌ها از کشورهای دیگر در حدود ۷ ماه امسال از قلمرو کشورمان به عراق ترانزیت شده و همانطور که گفته شد، جمهوری اسلامی ایران بر اساس کنوانسیون‌های بین المللی با استانداردهای سختگیرانه اسناد و محموله‌های دارویی را کنترل می‌کند که امکان سو استفاده نباشد و آنچه اتفاق افتاده مربوط به اسناد و مدارک و قوانین سرزمینی کشور عراق بود که گفته می‌شود مشکل پیش آمده با ارائه اسناد حل شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بی نام

    شما که عین اب زلالین لامصبا.جون مادرتون یه بارم تکذیب نکنین شاید خوشتون اومد

  • بدون نام

    آره . الان ما هم باور کردیم . پشت گوشامون هم مخملیه .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج