آیا حسن روحانی به فضای امنیتی باز میگردد؟
اشرف بروجردی گفت: روحانی بعد از خروج از پاستور به احتمال زیاد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میشود و ترجیح شخصیاش این خواهد بود که در فضای امنیتی مشغول فعالیت شود. چرا که ایشان اساساً هیچگاه به طور پررنگ وارد فضای سیاسی و تحرکات مرسوم جریانهای سیاسی نشده است.
اعتمادآنلاین: اشرف بروجردی گفت: روحانی بعد از خروج از پاستور به احتمال زیاد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میشود و ترجیح شخصیاش این خواهد بود که در فضای امنیتی مشغول فعالیت شود. چرا که ایشان اساساً هیچگاه به طور پررنگ وارد فضای سیاسی و تحرکات مرسوم جریانهای سیاسی نشده است.
حسن روحانی تقریبا ۱۰ ماه دیگر باید جای خود را به رئیس سیزدهمین دولت جمهوری اسلامی تحویل بدهد، این در حالی است که به دلیل آنچه در هشت سال گذشته رخ داد نه در میان اصلاحطلبان پایگاه و جایگاهی دارد و نه میتواند در اردوگاه اصولگرایی به عنوان یکی از چهرههای شاخص تعریف شود.
اشرف بروجردی، فعال سیاسی اصلاحطلب، در این باره اظهار داشت: آقای حسن روحانی بعد از پایان دوره هشتساله دولتش حتماً در درون نظام باقی خواهد ماند. اساساً ایشان مخصوصاً بعد از آغاز دوره دوم در سال ۹۶، طوری رفتار کردند که همچنان به عنوان یکی از چهرههای نظام در عرصههای دیگر مورد توجه باشند.
رئیس کتابخانه ملی در ادامه سخنانش گفت: دقیقاً به همین دلیل روحانی بعد از خروج از پاستور به احتمال زیاد عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام میشود و ترجیح شخصیاش این خواهد بود که در فضای امنیتی مشغول فعالیت شود چرا که ایشان اساساً هیچگاه به طور پررنگ در فضای سیاسی و تحرکات مرسوم جریانهای سیاسی ورود نکرده و چه در دوران جنگ و چه پس از آن، در کارهای لجستیکی و امنیتی مشارکتی جدی داشته است. بنابراین بعید است وارد مسائل سیاسی روز شود.
او توضیح داد: علاوه بر این، رؤسای جمهوری سابق بعد از تحویل دادن دولت سرانجام خیلی خوبی نداشتند؛ به عنوان مثال سید محمد خاتمی که به گواهِ حامی و منتقد، دولتش منشاء خیرهای بسیار بود و رابطه جهان با ایران را بهبود بخشید، این روزها در حالی که در هیچ محکمهای محاکمه نشده است با انواع و اقسام ممنوعیتها روزگار میگذراند. البته مساله محمود احمدینژاد فرق میکند چون او بیتوجه به شرایط هر کاری که دلش میخواهد انجام میدهد و کاری ندارد که رفتارش چقدر ضرررسان است.
بروجردی ادامه داد: البته این رویکرد حسن روحانی موجب شد بین او و اصلاحطلبانی که در انتخابات ۹۲ و ۹۶ از او حمایتی بیچون و چرا داشتند فاصله بیفتد. به هر حال اصلاحطلبان از روحانی به حق توقع داشتند با در نظر گرفتن روندی که موجب برنده شدنش در انتخابات شده بود، در سیاستهای اعمالی و همچنین تصمیمگیریها نگاه و تفکر اصلاحطلبی را لحاظ کند. اما نه تنها به این انتظار بیاعتنایی شد بلکه مخصوصاً از دولت دوم به بعد، این موضوع روزبهروز بیشتر به محاق رفت.
اشرف بروجردی در پایان گفت: در دوره دولت روحانی کشور شرایط عجیب و غریبی پیدا کرد و دولتیها نتوانستند توقع عمومی را برآورده کنند. البته با هیچ متر و معیاری نمیتوان اهمالهای دولت تدبیر و امید را هم نادیده گرفت.
نظر کاربران
تومملکت جمهوری اسلامی قحط الرجال شده،هرکس پستش ازجایی تموم میشه میره تشخیص مصلحت
شده مثل نیمکت ذخیره
پاسخ ها
توفقط برو، هر کجا که میخاد باشه، فقط برو
دارن بعد از گند کاریها یواش یواش خودشونو از کلید ساز جدا میکنن
مگه رفته بود که برگرده؟
بهش بگید این ۱۰ماه را بزار ما بی رییس باشیم ببینیم چی میشه
پاسخ ها
گل گفتی
همه دنبال مقام وپول هستند واقعیت دنیا وجهان همینه
نه اینکه به عشق مملکت مملکت را گلستان کرده ...
پاسخ ها
خدایاخودت هوامون داشته باش
بابای من وقتی بازنشست شد نشست توخونه حالا اینا بعد این همه پست مقام پامیشن میرن مصلحت نظام مگه مصلحت نظام چیه که جا اینقدر زیاد داره نمیتونن بتمرگن توخونه هاشون
اگر خدا بخواهد نه
چرا وقتی رییس جمهوری به بدترین شکل ممکن کشور رو از هر لحاظ ویران کرده باید بعد از اتمام دوره اش بره تویه منسب دیگه؟ ...
پاسخ ها
مملکت کدوم کارش درسته ؟
کاربر ۹:۳۲ تو این مملکت چرا جواب نداره
باید هررئیس جمهور را مجبور کنند بعد از پایان ریاست بره تودل مردم زندگی کنه مردم بهترین داور هستند تنها رئیس جمهوری که جرات کرد با مردم باشه احمدی نژاد بود
پاسخ ها
نه عزیزم ایشان بنحوی دیگه با با مردم بازی کرد.
اینکه روحانی عضو مجمع تشخیص شود صددرصد است. واحتمالی وجود ندارد. ..
پاسخ ها
کانون بازنشستگان !!! خخخخخخ