۱۰۳۶۵۱۷
۳ نظر
۵۰۱۶
۳ نظر
۵۰۱۶
پ

بارقه‌های امید در کارزار انتخاباتی جو بایدن

دونالد ترامپ در هفته‌هاي اخير با محوريت شعار «نظم و قانون» حملات پردامنه‌‌اي را عليه جو بايدن، رقيب دموكرات خود ترتيب داد؛ حملاتي كه انتظار مي‌رفت بتواند تغييري جدي در روند نظرسنجي‌ها ايجاد كرده و فاصله ميان بايدن و ترامپ را بار ديگر كاهش دهد اما نظرسنجي جديد نيويورك تايمز - سي‌ينا نشان مي‌دهد كه او در اين مسير موفق نبوده است.

روزنامه اعتماد: دونالد ترامپ در هفته‌هاي اخير با محوريت شعار «نظم و قانون» حملات پردامنه‌‌اي را عليه جو بايدن، رقيب دموكرات خود ترتيب داد؛ حملاتي كه انتظار مي‌رفت بتواند تغييري جدي در روند نظرسنجي‌ها ايجاد كرده و فاصله ميان بايدن و ترامپ را بار ديگر كاهش دهد اما نظرسنجي جديد نيويورك تايمز - سي‌ينا نشان مي‌دهد كه او در اين مسير موفق نبوده است.

بر اساس اين نظرسنجي، معاون اول باراك اوباما در چهار ايالت سرنوشت‌ساز «ميدان نبرد» كه مي‌توانند در تعيين پيروز نهايي انتخابات رياست‌جمهوري تأثيرگذار باشند و كارزار ترامپ در هفته‌هاي اخير تلاش بسياري براي جلب آراي ساكنان آنها كرده بود، با فاصله قابل قبولي پيشتاز است و مقايسه آمارهاي اين نظرسنجي با نتايج نهايي انتخابات رياست‌جمهوري ۲۰۱۶ نشان مي‌دهد در صورتي كه بايدن بتواند روند كنوني را حفظ كند، مي‌تواند گامي بلند در راستاي پيروزي در سوم نوامبر بردارد. همزمان با اعتراضات ضد تبعيض نژادي در برخي ايالت‌ها از جمله ويسكانسين و خشونتي كه در پي برخوردهاي پليس با تظاهركنندگان رقم خورد، رييس‌جمهور امريكا تلاش كرد تا با معرفي خود به عنوان كانديداي «نظم و قانون» و متهم كردن رقيب به حمايت از «بي‌قانوني، غارت و شورش» ساكنان اين ايالت‌ها را قانع كند كه اگر مي‌خواهند در آينده شاهد پايان «شورش‌ها» باشند، بايد به دونالد ترامپ رأي دهند.

نتايج نظرسنجي‌ نيويورك‌تايمز- سي‌ينا نشان مي‌دهد كه جو بايدن در حال حاضر با ۵ درصد اختلاف در ويسكانسين پيشتاز است و در مينه‌سوتا كه شاهد يكي از خشونت بار‌ترين اعتراضات بوده اين برتري به ۹ درصد مي‌رسد. جزييات اين نظرسنجي‌ها بيانگر آن است كه هرچند رييس‌جمهور امريكا توانسته در تغيير نظر برخي اقشار خاص در اين ايالت‌ها از جمله گروهي از سفيدپوستان موفق عمل كند اما او قادر نبوده تا نظر افرادي را كه پيش از اين از ترامپ متنفر بودند تغيير دهد و از همين رو است كه بايدن همچنان با اختلافي قابل قبول از رقيب جمهوري‌خواهش پيشتاز است.

وضعيت آرا در مينه‌سوتا ۵۰ به ۴۱، در ويسكانسين ۴۸ به ۴۳، در نوادا ۴۶ به ۴۲ و در نيوهمپشاير ۴۵ به ۴۲ به نفع بايدن است. آراي مردمي در مجموع اين ۴ ايالت نيز از برتري ۶ درصدي كانديداي دموكرات‌ها حكايت دارد كه وضعيتي به مراتب بهتر از وضعيت آنها در بازه زماني مشابه در سال ۲۰۱۶ است. از ميان اين ايالت‌ها، دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ توانسته بود با يك درصد اختلاف در ويسكانسين به پيروزي برسد و در مجموع اين ايالت‌ها هيلاري كلينتون فقط با يك درصد اختلاف پيشتاز بود. تحليلگران معتقدند ترامپ حتي اگر بتواند فقط در يكي از اين ۴ ايالت پيروز شود مي‌تواند به صورت چشمگيري شانس خود را براي پيروزي در رقابت نهايي افزايش دهد.

سياست در برابر اقتصاد

بر اساس جزييات نظرسنجي نيويورك‌تايمز - سي‌ينا اغلب شركت‌كنندگان در نظرسنجي معتقدند بر مبناي پارامترهاي سياسي و اجتماعي، جو بايدن كانديداي بهتري در مقايسه با ترامپ به حساب مي‌آيد اما اگر پارامترهاي اقتصادي و معيشتي مبناي تصميم‌گيري رأي‌دهندگان قرار بگيرد اين دونالد ترامپ است كه در جايگاه بهتري نسبت به رقيب دموكرات خود قرار مي‌گيرد. اين شركت‌كنندگان كه به نوشته نيويورك تايمز قريب به اتفاق آنها گفته‌اند در انتخابات نوامبر شركت خواهند كرد معتقدند در موضوع رفع تبعيض نژادي بايدن مي‌تواند بهتر عمل كند. آنها همچنين در موضوعاتي نظير متحد كردن امريكا، مقابله با ويروس كرونا، مديريت و پاسخ دادن به اعتراضات، كاهش جرم و جنايت و برقراري نظم و قانون، جو بايدن كانديداي بهتري است اما در موضوع اقتصادي بيش از ۵۰ درصد آنها فكر مي‌كنند ترامپ مي‌تواند عملكرد بهتري داشته باشد، در حالي كه ۴۵ درصد فكر مي‌كنند امريكا با مديريت بايدن وضعيت اقتصادي بهتري را نسبت به امروز تجربه خواهد كرد؛ آماري كه نشان مي‌دهد به رغم شيوع ويروس كرونا و ظاهر شدن تبعات اقتصادي ناشي از آن، ترامپ توانسته رأي‌دهندگان امريكايي را قانع كند كه در مديريت اقتصاد بهتر از دموكرات‌هاست.

زمان به سرعت مي‌گذرد

دن بالز، تحليلگر ارشد واشنگتن‌پست در تحليلي درباره وضعيت كنوني رقابت‌هاي رياست‌جمهوري نوشته است كه ترامپ زمان را براي جبران عقب‌ماندگي‌هايي كه در رقابت با بايدن دارد از دست داده و افشاگري‌هايي كه عليه رييس‌جمهور امريكا صورت گرفته اصلي‌ترين مانع بر سر راه او بوده است. به نوشته او، كانديداتوري بايدن به عنوان نامزد نهايي حزب دموكرات در انتخابات رياست‌جمهوري در اواسط ماه مارس نهايي شد و كارزار انتخاباتي او با منابع مالي محدود هنوز براي يك رقابت همه‌جانبه آماده نبود اما ترامپ بر خلاف روساي جمهور پيشين كه توانسته بودند از جايگاه خود در دور دوم دفاع كنند نتوانست كاري كند كه بايدن به‌طور كامل در موضع دفاعي قرار بگيرد و نقطه ضعفي جدي از خود نشان دهد. دن بالز تأكيد دارد با پايان بهار و تابستان و در حالي كه كارزار ترامپ هنوز نتوانسته نقطه عطفي براي تمركز پيدا كند.

مشخص شده كه زمان بسيار زياد و بااهميتي براي جمهوري‌خواهان از دست رفته و آنها احتمالا قادر به جبران اين زمان نخواهند بود. او همچنين در اين مقاله اشاره كرده است كه اقدام جمهوري‌خواهان در راستاي كاهش هزينه تبليغات تلويزيوني براي ذخيره منابع مالي خود، نشان داد كه مشكلات مالي آنها مانع از آن شده كه از زمان طلايي فعلي براي تحت فشار قرار دادن بايدن استفاده كنند. او در پايان نوشته بايدن حالا هم منابع مالي بيشتري دارد و هم در موضع انتقاد از ترامپ خوب عمل كرده است به همين دليل مي‌توان عنوان كرد كه كانديداي دموكرات‌ها به دليل اشتباهات كارزار ترامپ از شانس بيشتري براي پيروزي برخوردار است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    نظر کاربران

    • بدون نام

      واقعا عجیبه که عده ای تو مملکت ما هنوزفکر میکنن اگه دموکراتها به قدرت برسن، اتفاق خاصی میفته و آمریکا دوباره به برجام برمیگرده.

      پاسخ ها

      • بی نام,

        بر میگرده ولی این تنها در صورت برگشت زودتر ایران است ضمن اینکه روی موشکهای بالستیک نیز خواستار توافق است تا تحریم را نسبتا کامل بر دارد

      • بدون نام

        این درجه از حماقت و سبک مغز بودن که باز تخم مرغ تو این سبد گندیده بزاری چطور قابل توجیه هست؟! عنان کار رو نباید دست نادان ها داد فرق نمیکنه از کدوم دارو دسته باشن.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج