۱۰۳۵۷۴۱
۲ نظر
۵۰۱۴
۲ نظر
۵۰۱۴
پ

تاثیر مثبت کرونا بر خودکشی

عضو هیئت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران به بیان راهکارها و استراتژی های پیشگیری از خودکشی پرداخت.

مهر نوشت: عضو هیئت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران به بیان راهکارها و استراتژی های پیشگیری از خودکشی پرداخت.

دکتر ملکوتی ضمن اشاره به روز جهانی پیشگیری از خودکشی، راهکارها و استراتژی های پیشگیری از خودکشی را بیان کرد.

موسس وعضو هیئت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران خاطرنشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ایران با همکاری سایر دانشگاه ها و افراد علاقمند نظیر دانشگاه رفسنجان و شهید بهشتی، از ۶ سال پیش NGO ( جمعیت علمی) ایجاد شده است که به عنوان یک سازمان مردم نهاد در حوزه های پیشگیری، آموزش و درمان فعالیت می نماید.

همچنین این جمعیت علمی با سازمان WHO ، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت همکاری دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: برخی افراد هنگام مشاوره و ویزیت از بردن نام خودکشی خود داری می کنند، ولی باید توجه داشت که خودکشی با هیچ کلمه یا عبارتی مانند (آسیب زدن به خود، انتحار، ایجاد نشاط) نباید جایگزین شود.

ملکوتی تصریح کرد: رفتار خودکشی مسری است؛ لذا رسانه ها در این زمینه نقش مهمی بر عهده دارند که چگونه خبر مربوط به خودکشی را انعکاس دهند ودر راستای پیشگیری، اطلاع رسانی نمایند و در واقع یکی از رسالت های ما تحلیل و بررسی نحوه انعکاس اخبار بویژه در فضای مجازی است.

ایشان ضمن اشاره به رعایت پروتکل های سازمان جهانی بهداشت افزود: اخبار مربوط به خودکشی باید انعکاس یابد ولی آنچه در حوزه آموزش و پیشگیری مهم است درج درست اخبار می باشد.

استاد دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه اظهار داشت: مراکز مشاوره ۱۲۳، ۱۴۸ بهزیستی، جمعیت علمی و درمانگاه پیشگیری از خودکشی جهت ارائه آموزش و مشاوره های لازم به افراد در دسترس می باشد.

سید کاظم ملکوتی گفت: از دیگر استراتژی های پیشگیری از خودکشی می توان به خدمات ارائه شده توسط وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی اشاره کرد.

همچنین ارائه خدمات به همراهان فرد متوفی و استمرار مراقبت برای افرادی که به خودکشی اقدام کردند ولی فوت نشدند هم مورد توجه است.

لازم به ذکر است که درصد فوت در افرادی که سابقه خودکشی را دارند ۹ برابر می شود که بیشترین فاکتور خطر به شمار می رود، لذا شناسایی و پیگیری این گونه افراد باید به صورت مستمر انجام شود.

ملکوتی عنوان کرد: برنامه غربالگری افراد در معرض خطر در وزارت بهداشت و آموزش پرورش پیگیری می شود.

وی با تاکید بر اینکه نباید ابزارهای خودکشی مانند اسلحه، قرص برنج و … در دسترس باشد، افزود: متاسفانه مشکل مهم این است که برخی از رسانه های مجازی بر خلاف پروتکل ها، مراحل خودکشی را آموزش می دهند لذا باید همانند سایر کشورها با آنها برخورد منطقی و علمی شود.

عضو هیئت مدیره جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی اعلام کرد: طبق آمارهای سازمان پزشکی قانونی در دوران کرونا، میزان خودکشی افزایش نیافته بلکه روند کاهشی داشته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه ابراز داشت: با توجه به مستمر بودن بحران کرونا، باید عوامل خطر مانند دوری، فاصله فیزیکی، تنهایی، استرس، خشم، بیکاری و کاهش درآمد، ترس، انزوا و افسردگی را جدی بگیریم تا از بروز خودکشی در جامعه پیشگیری نماییم.

دکتر ملکوتی در پایان تاکید داشت: خودکشی قابل پیشگیری است.

در کنار مراکز مشاوره ۱۲۳ و ۱۴۸ بهزیستی، درمانگاه پیشگیری از خودکشی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران در روزهای دوشنبه آماده ارائه خدمات و آموزش های لازم به مراجعین می باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    همش براثر فشار روحی و روانی که دولت سر ملت میاره ، فکر یه لقمه نون همه رو دیونه کرده ، این تفسیرای الکی بدرد خودتون میخوره ،

  • بدون نام

    کرونا خیلی خوبه همه بگیرن و هیج اقدامی برای برطرف کردنش نکنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج