حقوق پرستاران افزایش یافت
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۹۰۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی حقوق پرستاران و استخدام ۲۵۰۰ پرستار در بیمارستانهای دولتی خبر داد.
خبرگزاری پانا: معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامهریزی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۹۰۰ هزار تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی حقوق پرستاران و استخدام ۲۵۰۰ پرستار در بیمارستانهای دولتی خبر داد.
سید کامل تقوی نژاد در گزاشی به وزیر بهداشت از افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل هشتم آیین نامه اداری استخدامی کارکنان غیر هیات علمی همه کارکنان دولتی گروه پرستاری اعم از پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک بهیار که حکم یا قرارداد مستقیم با مراکز تابعه وزارت بهداشت دارند، خبر داد.
وی در تشریح اقدامات صورت گرفته در حوزه پرستاری افزود: این افزایش حقوق به همه کارکنان دولتی گروه پرستاری اعم از رسمی، پیمانی، طرحی، ضریب کا، پزشک خانواده و بیمه روستایی و همچنین نیروهای قراردادی کار معین تعلق گرفته و به طور میانگین ۱۲ میلیون ریال به حقوق کارکنان اضافه شده است.
تقوی نژاد همچنین در خصوص افزایش حقوق و مزایای گروه پرستاری شرکتی (بخش خصوصی) شاغل در مجموعه وزارت بهداشت نیز گفت: جلسات کارشناسی انجام و گزارش و راهکارهای پیشنهادی آن ارائه شده که اقدامات لازم با توجه به رهنمودهای وزیر بهداشت در جلسه کارشناسی در حال انجام است. از جمله انعقاد قرارداد موسسات وابسته با شرکت کارآفرین و تدوین دستورالعمل واحد برای اجرا در مجموعه وزارت بهداشت که متوسط ۹ میلیون ریال به حقوق و مزایای مشمولان اضافه می شود.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزیر بهداشت همچنین به صدور بخشنامه مورخ ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ به موسسات تابعه وزارت بهداشت مبنی بر امکان ذخیره مرخصی استحقاقی استفاده نشده کارکنان درگیر در بحث مواجهه با ویروس کرونا اشاره کرد که بر اساس نیاز و ابلاغ موسسه از مرخصی خود استفاده نکرده اند و گفت: این بخشنامه در حال اجراست.
تقوی نژاد همچنین از صدور بخشنامه به دانشگاههای علوم پزشکی مبنی بر جداسازی پرداخت اضافه کار کارکنان گروه پرستاری شاغل در بیمارستانها از کارانه و پرداخت کارانه بر اساس ۹۰ درصد از ۲۷.۵ درصد جزء حرفه ای بیمارستان به کارکنان مذکور و تسریع در پرداخت معوقات اضافه کار خبر داد و گفت: با توجه به تاکید مجدد وزیر بهداشت، مکاتبه لازم انجام می شود و با توجه به مذاکرات انجام شده با همکاران معاونت درمان وزارت بهداشت، سیستم قاصدک مبنی بر جداسازی اضافه کار از کارانه بسترسازی شده و دانشگاهها موظف به رعایت آن از تاریخ اول اسفند ۹۸ هستند.
وی افزود: دانشگاههایی که معوقات کارانه را پرداخت نکرده و به تاریخ مذکور رسیده اند، پرداختهای خود را بر اساس مفاد این بخشنامه انجام می دهند اما دانشگاههای علوم پزشکی که دارای معوقات کارانه و اضافه کار هستند، پس از پرداخت معوقات خود تا تاریخ اول اسفند ۹۸، پرداخت و محاسباتشان الزاما طبق بخشنامه فوق خواهد بود.
تقوی نژاد یادآور شد: با تلاشهای صورت گرفته و وصول مطالبات از تامین اجتماعی، میانگین معوقات اضافه کار از پنج ماه به سه ماه و کارانه از ۱۸ ماه به ۱۰ ماه کاهش یافته و در صورتی که مطالبات بیمه سلامت نیز وصول شود، پیش بینی می شود معوقات کارانه به پنج ماه کاهش یابد.
وی همچنین از تدوین، تصویب و اجرای دستورالعمل اعمال مدرک تحصیلی و تغییر عنوان کارکنان قراردادی کار معین از سال ۱۳۹۸، از جمله قراردادی های گروه پرستاری خبر داد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی گفت: مکاتبه و رایزنی برای تامین اعتبار و اخذ مجوز برقراری فوق العاده ویژه به کارکنان درگیر درمقابله با کرونا با تاکید بر گروه پرستاری و همچنین ارائه پیشنهادها و بسته های حمایتی در خصوص جبران خدمات و پیش بینی در قوانین و مقررات گروه پرستاری و کارکنان درگیر در مقابله با کرونا که طی نامه های مورخ ۲۱ اردیبهشت ۹۹ به سازمان برنامه و بودجه و مورخ ۱۳ فروردین ۹۹ به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و مورخ ۱۶ اردیبهشت به رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور منعکس شده است که در این راستا مبلغ پنج هزار میلیارد ریال به دانشگاههای علوم پزشکی تخصیص داده شده و به ذینفعان پرداخت صورت گرفته است.
تقوی تژاد همچنین به مکاتبه با سازمان اداری و استخدامی کشور و ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا برای اخذ مجوزهای لازم در خصوص اعطای امتیازات ویژه در آزمونهای استخدامی به گروه پرستاری و درمانی درگیر در مبارزه با کرونا اشاره کرد.
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزیر بهداشت با بیان اینکه مجوزهای استخدامی بر اساس نیازسنجی نیروی انسانی، توسعه بیمارستانها و بخشهای بیمارستانی اخذ و توزیع می شود، گفت: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۴۷۱۳ نفر در مشاغل پرستاری و تعداد ۸۵۸ نفر ماما برای بکارگیری در بیمارستان های جدید و توسعه یافته و اتاق های زایمان (LDR) به صورت پیمانی استخدام شدند.
وی افزود: مجوز استخدام سه هزار نفر به صورت پیمانی نیز از سازمان اداری و استخدامی کشور دریافت شده است که ۲۵۰۰ نفر این مجوز به گروه پرستاری و ۵۰۰ نفر سایر مشاغل اختصاص داشته و در حال رایزنی برای تامین اعتبار با سازمان برنامه و بودجه کشور هستیم.
تقوی نژاد همچنین افزود: در حال پیگیری دریافت مجوز برای برگزاری آزمون استخدام ۲۲۸۴ نفر نیروی قراردادی هستیم که بخش اعظم آن گروه پرستاری و مامایی است.
نظر کاربران
باید حقوق همه اضاف بشه.نه پرستار
معلومه وقتی یه ازمایش۱۹ هزارتومنی میشه ۷۶ تومن چرا حقوق پرستار اضاف نشه
پاسخ ها
خیلی بی انصافی
بازنشسته هاشون چی ؟ اونا زحمت نکشیدن ؟
پس آزمایشگاه که مستقیم با خود ویروس کرونا سروکار دارند و اکثر پرسنل درگیر کرونا شدند چی میشند، چرا این همه بی انصافی؟
این واقعأ حق پرستاراست اگه اعمال بشه چون وقتی که همه توی خونه هاشون از ترس ویروس قرنطینه هستند این کادر درمانیه که خودش و در معرض خطر میندازه پول چه ارزشی داره در مقابل سلامتیشون انشالله خدا حفظشون بکنه.
ازمایشگاهیا هم حقشونو توبخش خصوصی خورده میشه هم دولتی به اندازه حقوق یه خدماتم خداگواهه حقوق ندارن اخرین دریافتیشون دودویسته یادونیمه
یه کم به وضع پرستاران تامین اجتماعی رسیدگی کنید