برای تنها دونلی نواز ایران چه کردند؟
چندی پیش اعلام شد تنها دونلی نواز ایران به علت بیماریهای گوناگون ناشی از کهولت سن در بستر بیماری است و به گفته پسرش به دلیل شیوع ویروس کرونا ترجیح داده بودند استاد اسپندار را در منزل بستری کنند.
خبرگزاری ایسنا: چندی پیش اعلام شد تنها دونلی نواز ایران به علت بیماریهای گوناگون ناشی از کهولت سن در بستر بیماری است و به گفته پسرش به دلیل شیوع ویروس کرونا ترجیح داده بودند استاد اسپندار را در منزل بستری کنند.
در همین راستا تصمیم گرفتیم با ـ محمد طباطبایی حسینی ـ مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت تماس بگیریم و از اقداماتی که وزارت فرهنگ و ارشاد برای همیاری با این هنرمند انجام داده است، باخبر شویم.
طباطبایی در ابتدا به ما گفت: استادشیرمحمد اسپندار جزو سرمایههای عظیم موسیقی کشور هستند و هر چه برای ایشان و دیگر هنرمندان پیشکسوت موسیقی انجام دهیم، کم است.
او تصریح کرد: استاد اسپندار عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت هستند که با توجه به این امر، مزایایی برای ایشان در نظر گرفته میشود؛ البته ما این مزایا را حق ایشان در نظر میگیریم. این مزایا به بیمار بودن یا نبودن ایشان مربوط نمیشود و تنها زمانی که یکی از اعضای موسسه بیمار شود، مراقبت و نظارت بیشتری میکنیم تا دچار مشکلی نشوند و روند درمانشان در شرایط مناسبی انجام شود.
او ادامه داد: موسسه از روز اول بیماری آقای اسپندار از طرف وزارت ارشاد با ایشان و خانواده محترمشان در ارتباط بود. البته ایشان بیشتر به خاطر کهولت سن دچار مشکل شدهاند و بیماری خاصی ندارند و بیماری اصلی ایشان به خاطر چشم او است؛ به همین دلیل تنها به مراقبت نیاز دارند.
طباطبایی با اشاره به عیادت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان از این استاد موسیقی، گفت که بعد از این دیدار به استاد اسپندار اعلام کردهاند که کلیه هزینههای درمان ایشان را تقبل میکنند.
او اضافه کرد: همچنین به ایشان اعلام کردیم که اگر به پرستار خانگی نیاز باشد، هزینه آن را هم تقبل خواهیم کرد که قرار شد ماهیانه پرداخت شود. آقای شیرمحمد اسپندار نشان درجه یک هنری دارند و از طرف شورای ارزشیابی هنرمندان برای ایشان نامه نگاری شد که طرح تکریم به ایشان تعلق بگیرد که در آن صورت حتما به لحاظ مالی به این هنرمند کمکهایی خواهد شد. همچنین اعلام کردهایم که کلیه هزینههای درمان چشم ایشان را متقبل خواهیم شد.
نظر کاربران
انشاالله تا زنده است بدادش برسید وای کاش در زمانی که استاد جوان بودند برایشان کلاسی تشکیل می دادید که شگردانش ادامه دهنده راه او باشند نه بعد از او این هنر هم به خاک سپرده شود