امارات نیروگاه اتمی خود را به شبکه برق متصل کرد
مسؤولان اماراتی امروز (چهارشنبه) اعلام کردند که نیروگاه هستهای جدید امارات به شبکه برق این کشور متصل شده است.
خبرگزاری ایسنا: مسؤولان اماراتی امروز (چهارشنبه) اعلام کردند که نیروگاه هستهای جدید امارات به شبکه برق این کشور متصل شده است.
خبرگزاری رسمی امارات (وام) گزارش داد که نیروگاه هستهای براکة در غربیترین منطقه صحرای امارات در نزدیکی مرزها با عربستان شروع به برقرسانی کرده است.
خبرگزاری امارات عکسی را از کارمندانی منتشر کرد که در داخل اتاق کنترل در نیروگاه حضور داشتند. مسؤولان اماراتی به روزنامه نگاران اجازه ورود به این نیروگاه را طی سالهای گذشته ندادهاند.
برنامههایی برای راه اندازی چهار رآکتور در براکة وجود دارند و مسؤولان میگویند که حدود ۲۵ درصد از تمامی نیازهای انرژی امارات را تامین میکند.
امارات نیروگاه براکة را به ارزش ۲۰ میلیارد دلار با کمک کره جنوبی ساخته است. این نخستین نیروگاه هستهای در شبه جزیره عرب است.
آمریکا از برنامه هستهای امارات استقبال کرده است.
نظر کاربران
بدون هیچ هزینه ایی ما چه هزینه سنگینی برای برق اتمی پرداخت کردیم
عوضش نیروگاه ما با ۱۰ برابر هزینه اون خاموشه
مال ما در بوشهر چی شد فقط حقوق برا روس ها داشت چه خبر ازش همیشه برا تعمیر خواب که