کلاهبرداری جدید با ترفند فروش ماسک
پلیس در اعلام مهمترین حوادث ۲۴ ساعت گذشته از شیوه جدید کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک لینک جعلی پرداخت وجه برای دریافت ماسک در برخی سامانههای الکترونیک خبر داد.
ایرنا نوشت: پلیس در اعلام مهمترین حوادث ۲۴ ساعت گذشته از شیوه جدید کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک لینک جعلی پرداخت وجه برای دریافت ماسک در برخی سامانههای الکترونیک خبر داد.
سرهنگ دوم مهدی قاسمی رئیس پلیس فتا بوشهر در تشریح این خبر گفت: یکی از اقلام و کالاهای بهداشتی که در این ایام خاص و به جهت پیشگیری از ابتلاء به بیماری کرونا ویروس، مورد نیاز ضروری مردم است ماسکهای استاندارد، با کیفیت و با قیمت مناسب است.
وی اضافه کرد: اخیراً از طریق سامانه مؤسسه دانشبنیان، برکت از زیر مجموعههای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) در آدرس اینترنتی hastinja.com ، ماسکهای سه لایه با قیمت مناسب به متقاضیان عرضه میشود.
سرهنگ قاسمی بیان داشت: خریداران با مراجعه به آدرس اینترنتی مذکور و وارد کردن اطلاعاتی نظیر نام استان، شهر محل سکونت و کدملی و شماره همراه خود میتوانند نزدیکترین محل توزیع به محل زندگی خود که در سامانه تعریف شده بههمراه زمان توزیع را انتخاب و در ادامه به درگاه اینترنتی هدایت که با پرداخت وجه مورد نظر، سفارش آنها ثبت و در تاریخ و محل یاد شده نیز بصورت حضوری مراجعه و ماسکهای سفارش داده را پس از احراز هویت، تحویل بگیرند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر یادآور شد: در همین خصوص گزارشاتی واصل شده که عدهای مجرم سایبری با طراحی لینکهای جعلی مشابه و ارائه آدرسهای غیرواقعی جهت توزیع ماسک، اقدام به کلاهبرداری از افراد می کنند.
سرهنگ قاسمی هشدار داد: کلاهبرداران سایبری نیز از عدم آگاهی بسیاری از کاربران استفاده کرده و با شگردهای جدید سعی بر فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساب بانکی آن داشته و در جدیدترین شیوههای کلاهبرداری با ارسال پیامکهای حاوی لینکهای جعلی در این خصوص اقدام میکنند.
این مقام انتظامی توصیه کرد: صرفاً از طریق آدرسهای اینترنتی که از طریق سایت رسمی سازمان یا ارگان متولی یا از طریق رسانههای معتبر مثل صداوسیما تبلیغ میگردد اقدام به تهیه اقلام مورد نیاز خود کنند.
وی تأکید کرد: حتماً از رمزهای دوم پویا و یکبار مصرف برای پرداخت وجوه مورد توافق استفاده کرده و از بازکردن لینکهایی که در شبکههای اجتماعی و معمولاً از منابع نامعتبر منتشر میشود تحت هر عنوانی، خودداری شود تا مجرمان سایبری به محتویات و اطلاعات شخصی شما دسترسی پیدا نکنند.
این مقام مسئول از کاربران خواست تا همواره در هنگام اتصال به درگاه بانکی با کنترل کردن آدرس بانک مربوطه در قسمت نوار آدرس، قفل ابتدای آدرس و نیز پروتکل امنیتی https دقت لازم را داشته باشند و از کلیک بر روی لینکهای ناشناسی و یا نصب برنامههایی که در شبکههای اجتماعی و از منابعی نامعتبر تبلیغ میشود، خودداری کنند.
ارسال نظر