موافقت مشروط با جریمه افرادی که ماسک نمیزنند
معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه این وزارتخانه با اخذ جریمه از افرادی که ماسک نمی زنند، موافق است، گفت: البته حتما باید افرادی که برای تهیه ماسک محدودیت مالی دارند، از قاعده اخذ جریمه مستثنی شوند.
خبرگزاری ایسنا: معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه این وزارتخانه با اخذ جریمه از افرادی که ماسک نمی زنند، موافق است، گفت: البته حتما باید افرادی که برای تهیه ماسک محدودیت مالی دارند، از قاعده اخذ جریمه مستثنی شوند.
دکتر ایرج حریرچی درباره برخی پیشنهادات مبنی بر اخذ جریمه از افرادی که از ماسک استفاده نمیکنند، گفت: در حال حاضر خوشبختانه اکثریت جامعه از ماسک استفاده میکنند و طبقات مختلف هم ماسک میزنند. البته باید توجه کرد که تعدادی از افرادی که در این شرایط کرونایی ماسک نمیزنند، با اینکه استطاعت مالی داشته و میتوانند ماسک تهیه کنند، اما باز هم از ماسک استفاده نمیکنند.
وی افزود: قاعدتا استفاده از روشهای بازدارنده در این زمینه کمک کننده خواهد بود. البته تا کنون با همکاری مردم استفاده از ماسک نسبت به گذشته تا حد زیادی افزایش یافته است و حتی چند برابر شده است، اما همچنان این میزان کافی نیست. قاعدتا باید از روشهای بازدارنده استفاده کرد که یکی از این روشها اخذ جریمه از افرادی است که ماسک نمیزنند که میتواند کمک کننده باشد. البته قاعدتا و حتما باید افرادی که برای تهیه ماسک محدودیت مالی دارند، از قاعده اخذ جریمه مستثنی شوند.
معاون کل وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر در سطح شهرها بالای ۷۰ درصد افراد از ماسک استفاده میکنند و حتی در برخی مناطق این میزان به ۸۰ درصد هم رسیده است. در عین حال مهم است که در معابر عمومی، محلهای اداری و محل مراجعات مردم روستاها، شهرهای کوچک، کارگاههای صنعتی و... نیز این موضوع رعایت شود.
وی با بیان اینکه بنابراین با روش اخذ جریمه مالی از افرادی که در محیط های عمومی و در سطح جامعه ماسک نمیزنند، موافق هستیم، گفت: یک عامل بازدارنده مانند جریمه که در بسیاری از کشورهای دنیا استفاده میشود، قاعدتا به افزایش استفاده از ماسک کمک قابل توجهی خواهد کرد.
حریرچی در ادامه با اشاره به وضعیت توزیع ماسک در داروخانهها نیز گفت: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا تأمین ماسک و نظارت بر توزیع آن بر عهده وزارت صمت است. واقعا تعداد کمی ماسک در بین داروخانههای توزیع شده است و باید حتما ماسک بیشتری در بین داروخانهها توزیع شود. به هر حال داروخانهها باید به عنوان مرجع اصلی تامین ماسک شناخته شده و اقدام کنند.
نظر کاربران
چه تضمینی برای بهداشتی بودن ماسک ها هست و اینکه واقعا قابلیت جلوگیری از ورود ویروس به مجاری تنفسی را داراست یا خیر اغلب ماسک هایی که در داروخانه ها بفروش میرسند بسیار نازک و در اندازه های متفاوت بوده و ورود و خروج هوا ی تنفسی یا خیلی آزاد و یا با مشکل انجام می پذیرد . لطفا با عنوان اینگونه تیترها و شعارهایی که صرفا الگو برداری از دیگران بدون فراهم نمودن قابلیت های مورد لزوم خودداری فرمایید
عزیزم مسئولین محترم بهداشتی و درمانی
و نظام محترم
ملزومات بهداشتی و درمانی رو به وفور در معابر عمومی و پر ازدحام بگذارید بعد اگر کسی استفاده نکرد جریمه اش کنید
قشر ضعیف جامعه که محتاج نون شب و اجاره مسکن هستند ازکجا بیارن روزی چند هزار تومان هزینه کنند برا رعایت بهداشت فردی
کمی تامل و همکاری و انصاف
به هرنفر که ماسک نزند بهجای جریمه ۱۰عدد ماسک رایگان بدهید اگر نزد جریمه اش کنید تایک منبعی باشد برای کسب درامد
جناب حریرچی توجه داشته باشید که بستری و مداوای بیماران کرونایی بصورت رایگان مداوا می شوند لذا در جهت جلوگیری از افزایش هزینه های پزشکی برای خود چنین قوانینی را ارائه می دهند در کشور ما دلیلش چیه؟!!برای اینکه پول بیشتری می خواهید یا به نوعی یعنی دنبال کننده قوانین بازدارنده باشید؟!!
به جای اینکه به مردم یاد بدین تا چه جوری سیستم ایمنی بدن رو تقویت کنند و خودشون رو در برابر هر نوع بیماری از جمله کرونا مقاوم کنند
فقط دستاورد علمی شما چیزی جز ماسک ودستکش نبوده
از تمام راه ها میخان پول در بیارن
این قانونا واسه کشورایی خوبه که حقوق کارشون با عدالت باشه نه ما
بابا الان از ۱۵تیر ماسک میزنن چرا کم نشد .دقت کنین
باید مثل پلیس هند برخورد کرد ....
اول که فقط برای درآمد دولت خوبه
فقط یه سوال چجوری میخواین جریمه کنید
بعد کی بایداینهای که ماسک نمیزنن بگیره تاجریمه بشن
بعدم تواین موقیت کدام دادگاه یا میخواد رسیدگی کنه با کدام نیرو؟؟؟؟؟؟