۱۰۱۰۳۲۰
۱۰ نظر
۵۰۲۱
۱۰ نظر
۵۰۲۱
پ

هشدار به محتکران و گران‌فروشان لاستیک

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر لزوم برخورد با گرانی و احتکار تایر در بازار گفت: سازمان تعزیرات با هرگونه گران فروشی، عدم عرضه، احتکار و مخفی کردن تایر مقابله کرده و در صورت لزوم با تولیدکنندگان و فروشندگان متخلف برخورد خواهد کرد.

تسنیم نوشت: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر لزوم برخورد با گرانی و احتکار تایر در بازار گفت: سازمان تعزیرات با هرگونه گران فروشی، عدم عرضه، احتکار و مخفی کردن تایر مقابله کرده و در صورت لزوم با تولیدکنندگان و فروشندگان متخلف برخورد خواهد کرد.

بازار تایر در شهرهای مختلف کشور روزهای پر تلاطمی را تجربه می‌کند؛ به طوری که عدم ثبات قیمت تایر در سایزهای سواری و سبک مشکلات زیادی را برای مالکان این خودروها ایجاد کرده و فرآیند دریافت تایر دولتی نیز به دلیل عدم عرضه مناسب در سایت‌های فروش آنلاین، بسیار زمانبر و همراه با مشکلات فراوان بوده است.
پس از عدم تخصیص ارز 4200 تومانی برای تامین برخی کالاهای اساسی مانند برنج و شکر، این کالاها در بازار با افزایش قیمت نسبی روبه‌رو شدند؛ حالا نوبت به لاستیک خودرو رسیده و به بهانه حذف ارز دولتی فرمان قیمت‌گذاری تایر از دست نهادهای نظارتی خارج شده و با فعالیت افراد سودجو در بازار، قیمت این کالا با افزایش چند برابری مواجه شده است به طوری که حتی با وجود اصلاح قیمت‌ها توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، به نظر می‌رسد که بدون مداخله سازمان تعزیرات حکومتی گران ‌فروشی تایر ادامه یابد.

پیش از این، حمید‎محله‌ای، معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت بر اهمیت ثبت اطلاعات کالاهای اساسی در سامانه جامع تجارت به‌ منظور تنظیم و مدیریت هرچه بهتر بازار تاکید کرده بود؛ به گفته وی بخشی از تایرسازان در این زمینه به تکالیف قانونی خود عمل نمی‌کنند.

بر همین اساس این شائبه به وجود آمده است که یکی از عوامل اصلی گرانی تایر سبک، عدم شفافیت تولیدکنندگان در ثبت اطلاعات در سامانه جامعه تجارت است، چرا که بر خلاف بازار تایر سواری، در بخش ناوگان سنگین از اواسط سال 1398 با ورود وزارت صمت و ساماندهی‌ صورت گرفته ذیل سامانه توزیع تایر، کمبود و گرانی در بازار تایر خودروهای سنگین برطرف شده و اطلاعات کامل تولید و واردات و فروش تایر به صورت سیستمی ثبت و بررسی می‌شد.

برای بررسی بهتر این موضوع و به جهت اطلاع از چگونگی برخورد با عوامل گرانی و کمبود تایر سواری با محمد علی اسفنانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران توضیحاتی را مطرح کرده است.

با عوامل گرانی تایر در کشور برخورد خواهد شد

اسفنانی معیار گرانفروشی را قیمت اعلام شده از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و مصوبات ستاد تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: در صورت فروش تایر با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب در مغازه‌ها، فضای مجازی و فروشگاه‌های اینترنتی، سازمان تعزیرات قطعا با متخلفان برخورد خواهد کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر اینکه سازمان تعزیرات حمایت خود را از تولیدکنندگان داخلی ادامه می‌دهد، اظهار داشت: سیاست سازمان تعزیرات جلوگیری از تولید و فعالیت تولیدکنندگان نیست، اما همانطور که در گذشته با تولیدکنندگان متخلف لبنیات و لوازم خانگی برخورد شد. در صورت اثبات این مسئله که تولیدکنندگان لاستیک سبک و سنگین در گرانی و کمبود این کالاها نقش دارند، برخورد لازم با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه هرگونه رسانه‌ای شدن انبارهای احتکار تایر پیش از اطلاع یافتن سازمان تعزیرات تبعات منفی را به همراه دارد، افزود: با پخش اخبار مربوط به کشف انبارهای احتکارکننده‌ تایر از رسانه ملی آن هم بدون حضور نماینده سازمان، احتکارکنندگان انبارها را به طور شبانه و فوری تخلیه کرده و سپس اجناس را به مکان دیگری انتقال می‌دهند تا فرآیند دسترسی و کشف این انبارها را مختل کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به گزارش پخش شده از خبر صدا و سیما راجع به احتکار تایر گفت: از صدا و سیما و همچنین افراد مطلع از احتکار کالاها خواهشمندیم قبل از رسانه‌ای کردن موضوع، با سازمان تعزیرات هماهنگی‌های لازم را به عمل بیاورند تا همراه با خبرنگار، گشت تعزیرات اعزام و با احتکار کنندگان برخورد آنی صورت پذیرد.

احتمال برخورد با تولیدکنندگان متخلف

اسفنانی با بیان اینکه در صورت مشاهده تخلف از جانب تولیدکنندگان تایر و احراز احتکار کالا، قاطعانه با آنان برخورد خواهد شد، گفت: سازمان تعزیرات با هرگونه گران فروشی، عدم عرضه مناسب، احتکار و مخفی کردن کالا مقابله خواهد کرد و در این مسیر بین هیچ صنف و گروهی تمایز قائل نخواهد شد.

در نود و ششمین جلسه کارگروه تنظیم بازار به تاریخ 26/3/99 ، مقرر گردید که تمام کارخانجات تولیدی و واردکنندگان تایر به خصوص نمایندگان توزیع و خرده‌فروشی‌ها ملزم به ثبت اطلاعات تولید،‌ واردات و فروش خود در سامانه جامع تجارت شوند و عدم ثبت اطلاعات توسط آنان به معنی عرضه خارج از شبکه و تخلف از وظایف قانونی ایشان است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    لاستی‌ک تاریخ مصرف داره زیاد نمیتونن احتکار کنن.

    پاسخ ها

    • پوریا قاسمی

      به جز خندیدن کاری ازدستم بر نمیاد

  • بدون نام

    کار خودتونه شعار الکی ندین لاستیک دولتی کجاس

    پاسخ ها

    • فراز

      بله آقا تاریخ داره نمیتونن قایم کنن وگرون بشه، خانه از پای بست ویران است.

  • محمد علی

    همه چیز گران شده و افسار گسیخته و هیچ کاری هم از دست مسسولین برای رفع ای اشفته بازار بر نمیاد و فقط شعااااااار میشنویم .شما میخایین با همه چی برخورد کنین متاسفانه هیچ بخاری هم ازتون بلند نمیشه . کی این وضع نظارت بر بازار است

  • ح خ

    دیگه بریدیم

  • مهدی

    خود دولت ابتدا بازار رو بهم میریزه بعد که بهانه دست سود جویان افتاد ادعا می کنه با اونا مبارزه میکنه بعد چند روز که همچی برا ملت عادی شد رها میکنه به امان خدا

  • بدون نام

    دل تان خوش با این کشور اداره کردنتان

  • حسن

    از دولت میخواهیم به تمام اجناس گرانفروشی واحتکار با جدیت وقاتع وارد عمل شود هروز گزارش یک جنس امروز لاستیک و فردا یک جنس دیگر اینکه نشد باید یک تیم در تمام شهرها درست شود با جدیت وارد عمل شود

  • بدون نام

    یکسالم که احتکار کنن نون میبرن این دولت که ماداریم گرون می‌کنه چند وقت یکبار همینه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج