۱۰۰۹۵۱۸
۱ نظر
۵۰۱۲
۱ نظر
۵۰۱۲
پ

ثبت بیش از ۵میلیون نفرشب اقامت در خردادماه

رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور گفت: تعداد اقامت‌کنندگان در مراکز اقامتی کشور طی خردادماه سال جاری، بیش از ۵میلیون نفرشب اقامت ثبت شده است.

خبرگزاری مهر: رئیس ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور گفت: تعداد اقامت‌کنندگان در مراکز اقامتی کشور طی خردادماه سال جاری، بیش از ۵میلیون نفرشب اقامت ثبت شده است.

ولی تیموری معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گفت: «تعداد اقامت‌کنندگان درمجموع ۵میلیون و ۷۰۳ هزار و ۶۷۹ نفرشب در مراکز اقامتی رسمی کشور شامل هتل، هتل‌سرای سنتی، اقامتگاه بوم‌گردی، زائرسرا، خانه‌مسافر، هتل‌آپارتمان، مهمان‌پذیر و مجتمع‌های گردشگری از یکم تا ۳۱ خرداد ۹۹ به ثبت رسیده است.»

او با اشاره به تعطیلات مناسبتی در خرداد گذشته، به حجم نسبتاً خوب سفرها و انجام بازدیدهای نظارتی در سطح گسترده اشاره کرد و گفت: «بیش از ۱۱ هزار بازدید نظارتی از تأسیسات گردشگری شامل مراکز اقامتی، رستوران‌ها، مراکز پذیرایی، بین‌راهی و دفاتر خدمات مسافرتی در سطح ۳۱ استان انجام شده است که بیانگر توجه هم‌زمان وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مقوله سفر و ایمنی سفر است.»

معاون گردشگری کشور عنوان کرد: «تعداد بازدیدهای انجام شده از مراکز تاریخی، تفریحی و گردشگری کشور نیز طی این ایام بیش از ۹ میلیون مورد ثبت شده است.»

طبق آمار اعلام شده استان مازندران در ماه گذشته، بالاترین میزان اقامت را به خود اختصاص داده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دیگه میگن چرا کرونا زیاد شده هر چیم مراعات کنی نمیشه...مخصوصا تو سفر...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج