جمعآوری هوشمند پسماند در مشهد
مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به اعلام فراخوان برای هوشمند شدن جمع آوری پسماند های خشک به صورت فراگیر گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده به زودی پسماندهای خشک شهروندان در همه نقاط شهر از طریق نرم افزار «سیمپ» انجام خواهد شد.
خبرگزاری ایسنا: مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به اعلام فراخوان برای هوشمند شدن جمع آوری پسماند های خشک به صورت فراگیر گفت: با برنامه ریزیهای انجام شده به زودی پسماندهای خشک شهروندان در همه نقاط شهر از طریق نرم افزار «سیمپ» انجام خواهد شد.
ابوالفضل کریمیان با بیان این خبر اظهار کرد: در راستای تحقق ایده شهر هوشمند و به دنبال موفقیت طرح «سیمپ»، با انتشار فراخوان در حال واگذاری این فرایند برابر ضوابط و در چارچوب مصوبات، به شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای بخش خصوصی دارای صلاحیت است.
وی افزود: این سازمان از اولین سازمانهایی است که در زمینه هوشمندسازی جمعآوری پسماند خشک اقدام نموده و در همین راستا در خرداد ماه سال گذشته طرح «سیمپ» را به صورت پایلوت در منطقه ۹ اجرایی کرده است.
مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد بیان کرد: اجرای طرح «سیمپ» به صورت محدود و آزمایشی، این امکان را برای کارشناسان سازمان مپ فراهم آورد که کمبودها و کاستیها و نیز زیرساختهای مورد نیاز برای هوشمندسازی جمع آوری زباله خشک از طریق این نرم افزار را شناسایی کرده و آنها را رفع کنند.
کریمیان با بیان این که طرح جمع آوری هوشمند پسماندهای خشک که از سوی شهرداری مشهد اجرایی شده در کشور بی نظیر است، خاطرنشان کرد: در این طرح امکان درخواست جمع آوری و خرید پسماندهای خشک شهروندان به صورت آنلاین فراهم شده است.
وی اضافه کرد: بنابراین شهروندان مشهدی می توانند با نصب نرم افزار «سیمپ» که از سوی شرکت های دارای مجوز معرفی می شوند، درخواست خود برای جمع آوری پسماند خشک را ارسال نمایند تا در کمترین زمان، نزدیکترین خودرو به آدرس درخواستی آنان اعزام و نسبت به دریافت و خرید اقلام ضایعاتی آنان اقدام شود.
مدیر عامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به این که جمعآوری پسماند خشک باید برای خانوادهها از نظر اقتصادی نیز سودمند باشد تا انگیزه لازم برای آنان فراهم شود، گفت: در این فرایند به جای تحویل محصول در قبال دریافت پسماند خشک، کیف پول مشترکین شارژ می شود که این امر میتواند گوشهای از سبد اقتصاد خانوارها را پوشش دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، کریمیان گفت: همچنین شهروندان میتوانند به جای شارژ کیف پول، از دیگر خدمات هوشمندسازی از جمله شارژ من کارت، خرید بسته اینترنتی، کمک به موسسات خیریه یا پرداخت بهای عوارض حمل پسماند سالانه خود از محل فروش مواد بازیافتی استفاده کنند.
وی ادامه داد: متقاضیان دریافت مجوز فعالیت به عنوان مجری طرح می توانند با مراجعه به سایت این سازمان به آدرس WMO.MASHHAD.IR و یا با مراجعه به اداره امور قرارداد های سازمان مدیریت پسماند واقع در بزرگراه شهید کلانتری - بین میدان حافظ و غدیر ضمن آشنایی با شرایط و ضوابط مربوطه، درخواست خود را ارائه کنند.
ارسال نظر