۱۰۰۵۵۷۴
۱۲ نظر
۵۰۱۶
۱۲ نظر
۵۰۱۶
پ

هرگز این خوراکی‌ها را خام نخورید

همه ما می‌دانیم که نباید چیز‌هایی مانند مرغ و گوشت قرمز را خام بخوریم، اما غذا‌های دیگری نیز وجود دارند که کمتر به خطرات خام خواری آن‌ها توجه شده است. خوراکی‌هایی که هرگز نباید خام مصرف شوند.

انتخاب: همه ما می‌دانیم که نباید چیز‌هایی مانند مرغ و گوشت قرمز را خام بخوریم، اما غذا‌های دیگری نیز وجود دارند که کمتر به خطرات خام خواری آن‌ها توجه شده است. خوراکی‌هایی که هرگز نباید خام مصرف شوند.

مصرف خام برخی خوراکی‌ها می‌تواند بسیار خطرناک باشد. این خوراکی‌ها می‌توانند شامل سبزیجات نیز باشند:

سیب زمینی

اگرچه سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های آشپزخانه است، اما هرگز نباید به صورت خام مصرف شود. این خوراکی حاوی نشاسته‌هایی است که در مقابل هضم مقاوم هستند و می‌تواند منجر به نفخ معده و درد شود. اگر سیب زمینی سبز شده باشد، ممکن است سمی به نام سلانین ایجاد کرده باشد که می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود.

لوبیا

اگرچه لوبیا‌ها سرشار از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان‌ها هستند، اما لوبیا در صورت مصرف خام باعث ناراحتی زیادی در شکم می‌شود. لوبیا حاوی سموم فیتوماگگلوتینین است که باعث علائمی شبیه به مسمومیت غذایی می‌شود. برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکلی، حداقل ۱۰ دقیقه لوبیا را بپزید.

سوسیس

مسلماً، سوسیس از سالم‌ترین غذا‌ها نیستند، اما اگر می‌خواهید سوسیس بخورید، مطمئن شوید که کاملاً پخته شده است، زیرا در غیر این صورت مستعد ابتلا به باکتری‌های لیستریا می‌شوید.

تخم مرغ

ممکن است که تخم مرغ خام حاوی سالمونلا پاتوژن باشد، که می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی شود. به همین دلیل است که وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) استفاده از تخم مرغ خام را فقط در صورت پاستوریزه شدن در نظر می‌گیرد. افراد مسن، زنان باردار و کودکان خردسال در برابر این خوراکی آسیب پذیر هستند.

بادمجان

مانند سیب زمینی‌های سبز، بادمجان‌ها حاوی سم سولانین هستند که می‌تواند باعث ناراحتی روده شود. بعضی افراد حتی ممکن است متوجه شوند که نسبت به خوردن بادمجان خام واکنش آلرژیک دارند. بادمجان‌هایی که در اوایل فصل رشد خود برداشت می‌شوند حاوی مقادیر بیشتری از این ترکیب هستند.

برنج

یک مطالعه در ژورنال بین المللی میکروبیولوژی مواد غذایی نشان داد که برنج خام می‌تواند حاوی باکتری‌های بیماری زا باشد. این باکتری‌ها معمولاً در برنج پخته شده دیده نمی‌شوند، بنابراین بهتر است هر نوع برنج را طبخ و نگهداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چه کسی اینها را خام میخوره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بادمجون خوشمزه است

  • مازیار

    خیلی مطلب سخیف و بی ارزشی بود چرا که اصلا امکان خام خوردن این اقلام در حالت طبیعی وجود ندارد.تصور خوردن بادنجان یا سیب زمینی به صورت خام !!!خبر دیگه ای برای اشتراک گذاشتن نداشتید؟

    پاسخ ها

    • لیدا

      بچه های خواهرشوهرم سیب زمینی خام میخوردن
      وقتی من با تعجب نگاه میکردم مادرشون میگفت خاصیت داره

  • ******* shanjani ******

    .... کدام فرد از .. خدا بی خبر.. این اقلام را بصورت خام مصرف میکند ؟؟

    پاسخ ها

    • راهله .ه

      اونا بی که مال مردم و لالا میکشن و میبرن و فرار میکنن حتما میخورن خام و پخته....بعدم به ریش مردم میخندن

  • احمد

    خب ترشی بادمجون زیاد میخورن ملت . اون تکلیفش چیه

    پاسخ ها

    • بینام

      بادمجون بعد از اب پز شدن ترشی میشه

    • بدون نام

      برای ترشی اول بادمجونشومیپزیم بعدمراسم توسرکه

  • عبدالرحمن

    بیکاری؟ آخه مرد حسابی چند نفر تو ایران اینارو خام میخورند؟

  • بدون نام

    الان خام خوری مد شده و بعضی ها میخورن

    پاسخ ها

    • مبینا

      بعضی ازمردم بادمجان خام میخورن بالیمو میگه نشنیدیدکه یکی ازشهرستان شیرازمعروف هست بادمجان بالیمومیخورن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج