تغییرات قیمتی کالاهای اساسی
متوسط قیمت خردهفروشی برخی از مواد خوراکی در تهران هفته منتهی به اول فروردین ماه منتشر شد.
در دوره زمانی منتهی منتهی به هفته بررسی شده توسط بانک مرکزی، قیمت تخم مرغ ۱.۹ درصد و چای ۰.۱ درصد کاهش یافته است.
اما قیمت میوههای تازه ۴.۱ درصد، سبزیهای تازه ۰.۸ درصد، گوشت قرمز ۰.۶ درصد و گوشت مرغ ۴.۳ درصد افزایش داشته است.
*لبنیات و تخممرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت تمام اقلام گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. بهای تخممرغ معادل ۱.۹ درصد کاهش داشت و شانهای ۸۵۰۰۰ تا ۱۱۰۰۰۰ریال فروش میرفت.
*برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو بدون تغییر بود. در گروه حبوب، بهای تمام اقلام این گروه ثابت بود.
*میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیرنظر شهرداری انگور و هندوانه عرضه نمیشد و انار عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میگردید. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه مینمودند که در گروه میوههای تازه قیمت پرتقال درجه دو معادل ۰.۷ درصد و هندوانه ۱.۱ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۲.۵ درصد تا ۱۴.۶ درصد افزایش یافت.
در گروه سبزیهای تازه قیمت سبزیهای برگی بدون تغییر بود. بهای خیار معادل ۳.۷ درصد و سیبزمینی ۰.۶ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین ۰.۲ درصد تا ۴.۰ درصد کاهش داشت.
*گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل ۰.۳ درصد، گوشت تازه گاو و گوساله ۱.۰ درصد و گوشت مرغ ۴.۳ درصد افزایش یافت.
*قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت چای خارجی معادل ۰.۱ درصد کاهش داشت و بهای قند، شکر و انواع روغننباتی ثابت بود.
گروه کالا |
درصد تغییر نسبت به هفته قبل |
درصد تغییر نسبت به |
|
لبنیات |
۰ |
۰.۱ |
_ |
تخم مرغ |
۱.۹- |
۰.۱- |
_ |
برنج |
۰ |
۰.۱- |
_ |
حبوب |
۰ |
۰.۲ |
_ |
میوههای تازه |
۴.۱ |
۱۳ |
_ |
سبزیهای تازه |
۰.۸ |
۳- |
_ |
گوشت قرمز |
۰.۶ |
۱.۶ |
_ |
قند و شکر |
۰ |
۰ |
_ |
چای |
۰.۱- |
۰.۴ |
_ |
روغن نباتی |
۰ |
۰ |
_ |
گوشت مرغ |
۴.۳ |
۱.۶ |
_ |
ارسال نظر