پاسخ نویسنده «کیمیا» به گلایههای دریادار سیاری
نویسنده فیلمنامه سریال «کیمیا» در قالب یادداشتی به انتقادات مطرح شده به این سریال از سوی دریادار سیاری پاسخ داد.
خبرگزاری مهر: به نقل از روابط عمومی وصف صبا، مسعود بهبهانی نیا نویسنده سریال «کیمیا» در واکنش به صحبتهای امیر دریادار حبیباله سیاری معاون هماهنگکننده فرمانده ارتش جمهوری اسلامی پیرامون نادیده گرفتن نقش ارتش در سریال «کیمیا» یادداشتی را به نگارش درآورده است.
متن یادداشت را در زیر میخوانید:
«چرا ندیده شلیک میکنید؟
چند روزی است تصاویر و مصاحبههایی از برخی فرماندهان ارتش در شبکههای اجتماعی منتشر میشود که مضمون آنها گله گذاری برای نادیده گرفتن نقش ارتش در دوران جبهه و جنگ است. در مورد انگیزهها و دلایل پیدا و پنهان این گونه اظهارات و همچنین تعیین سهم مشارکت هر نهاد در دوران جنگ، چیزی نمیگویم.
حرف من در مورد نوشته خودم، کیمیاست که این آقایان ندیده، ترجیعبند اتهاماتشان کردهاند. یکی به تمسخر میگوید، شما نشان دادید کیمیا خرمشهر را آزاد کرده و دیگری میگوید کیمیای ۱۴ ساله در خط مقدم با دشمن میجنگیده.
حتم دارم این آقایان حتی یک قسمت از سریال را ندیدند، چرا که در آن صورت میدانستند کیمیا موقع جنگ ۲۰ ساله بود، هرگز اسلحه دست نگرفت و فقط در بیمارستان به مجروحین میرسید. آنکه جنگید و اسیر شد، برادرش، کیوان بود.
اما در مورد نادیده گرفتن نقش ارتش. قهرمان دوم قصه، پدر کیمیا، یعنی فرخ پارسا، گروهبان نیروی زمینی ارتش است. در ابتدای سریال در هنگ مرزی خرمشهر با قاچاقچیان مبارزه میکند. آن قدر وظیفه شناس و پاک دست است که هرگز حاضر به همکاری با فرماندهاش در گرفتن رشوه نمیشود و به همین دلیل تبعید میشود. در آستانه انقلاب به صف مردم میپیوندد و در جریان دزدی بزرگی که عدهای میخواهند ثروت و اسناد ملی را به غارت ببرند، با به خطر انداختن جان خودش، جلوی آنها میایستد و موفق به بازگرداندن ثروت ملی میشود.
این ارتشی وطنپرست در جریان حمله عراقیها به خرمشهر نه تنها با آنها میجنگد، بلکه به جوانان همراهش هم آموزش میدهد. جز او عدهای دیگر از نظامیان هم در سریال دیده میشوند که شاخصترین آنها، کاراکتر علی به عنوان یک تکاور زبده و فرمانده عدهای از جوانان است که در درگیری شهید میشود.
طولانی شد اما سوالم همچنان همان است؛ چرا ندیده شلیک میکنید؟»
نظر کاربران
باور کن اگر حرف نمیزدی هم تعفن حرف زدنت حال بقیه رو بد نمیکرد هم کسی از تو گله نمیکرد.
اون از گریم حال به هم زن کیمیا اینهم از مثلا مزخرفاتی که به عنوان جواب گفته شده.
اون از گریم حال به هم زن کیمیا اینهم از مثلا مزخرفاتی که به عنوان جواب گفته شده.
آقای مثلا نویسنده!! بهتره خودت رو به اون راه نزنی و متن سریال خودت رو بهتر بخونی.. و گفتگوی امیر شهید زنده ارتش رو بهتر بشنوی
یه بار امیر سیاری رو از نزدیک دیدم واسم افتخاری بو
دریادار سیاری حق دارد. شما هم آقای بهبهانی توجیهاتتان آبکی بود. نقش پررنگ ارتش تو هیچکدوم ازین پرسوناژها که گفتید پررنگ نبود.
پاسخ ها
درود برسیاری وارتش.
آقای نویسنده پدر کیمیا ژاندارم بود نه پرسنل نیروی زمینی. این رابدانید فرماندهان ارتش ازجمله امیر سیاری شخصا درخرمشهرحضور داشتندو مثل شما داستانسرا نبودند. این عزیزان آنقدر تبحر وتجربه دارند که هدف را ندیده هم میتوانند به آن شلیک کنند وان را نابود سازند. اما بدانیدسریال کیمیا رو دیده اند.
نفراتی مانند امیر سیاری و ناخدا ملکی و جهان آرا بودند که زحمت زیادی برای آزادی خرمشهر کشیدند چرا از خودتان داستان سرایی می کنید؟
پاسخ ها
جناب مجبور نیستی وقتی اطلاعاتت ناقصه، کامنت بذاری. جهان آرا حدود یکسال قبل از آزادی خرمشهر شهید شد. درضمن ایشان سپاهی بودن.
آقای محترم هنگ مرزی دردی متعلق به ژاندارمری وبعد از ادغام هم زیرمجموعه ی ناجا است هرگز تحت امر ارتش نبوده پدر کیمیا هم ژنرال بود دوباره سریال خودتونو ببینید
آقای تویسنده ، نقش ارتش با نقش یک ارتشی که آتش خود جوش و از سر احساسات وارد معرکه شده تفاوت از زمین تا آسمان است
بابای کیمیا که ژاندارم بود. میگی گروهبان نیروی زمینی ارتش بود.جنگ خرمشهرنمود ارتش به مراتب بیشتر از.این حرفهاست. عکسی از همین دریادار شجاع و محترم در عملیاتهای چریکی خرمشهر دیدم که اسلحه زسه را حمایل کرده بودند با تجهیزات. چقدر ورزیده و جنگ آور بودند. منظور اگه حرفی میزنند در بزن کار بودند و خون.و عرق ریختند.
با تمام احترام برای اکثر نویسندگان و کارگردانان و تهیه کنندگان فیلم و سریال های بامعنا و محتوای قهرمان پروری ولی امثال این نویسنده که اینچنین طرز فکری را دارند و هیچ فکری برای به تصویر کشیدن رشادتها و دلاوری های قهرمانان واقعی وطن ندارند ، حال آدمو بهم میزنند.
✉️