۹۹۴۲
۳ نظر
۵۰۱۴
۳ نظر
۵۰۱۴
پ

۳ دستور آشپزی متفاوت

چيز كيك + ريسوتو + سالاد اسفناج

تمامي لوازم آشپزي خود را آماده كنيد. قابلمه نسبتا بزرگي را روي حرارت كم گاز قرار دهيد. ۴ عدد ليوان بزرگ بدون دسته را براي دسر آماده كرده و بعد كار خود را شروع كنيد...

چيز كيك + ريسوتو + سالاد اسفناج

مواد لازم ریسوتو :

  • پياز: يك عدد بزرگ
  • كرفس: يك شاخه
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • برنج ريز (خرد): ۳۰۰ گرم
  • عصاره مرغ يا سبزي: يك عدد گالينابلانكا
  • سير: يك حبه
  • آويشن: يك قاشق چاي‌خوري
  • كره: يك قالب بزرگ
  • پنير پارمزان: ۴۰ گرم
  • جعفري: يك دسته كوچك
  • ليمو: يك‌دوم
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل: به ميزان كافي
  • روغن زيتون: به مقدار لازم


مواد لازم سالاد اسفناج :
  • سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
  • ليمو: يك‌دوم
  • اسفناج: 200 گرم
  • نعنا: 3 شاخه
  • گوجه‌فرنگي: يك عدد
  • خيار: يك عدد متوسط


مواد لازم چیز کیک :
  • كره: ۵۰ گرم
  • فندق آب‌پز: ۵۰ گرم
  • بيسكويت زنجبيلي: ۸ عدد
  • ليمو: يك عدد
  • كرم ليمو: ۴ قا شق چاي‌خوري سرپر
  • تمشك: يك كاسه كوچك (براي هرنفر)
  • پنير خامه‌اي اعلاء: يك قالب
  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
  • شير: به ميزان كم
  • شكر: يك قاشق غذاخوري
  • شكلات: يك قالب براي رنده كردن


مواد لازم ادویه :
  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه


تمامي لوازم آشپزي خود را آماده كنيد. قابلمه نسبتا بزرگي را روي حرارت كم گاز قرار دهيد. ۴ عدد ليوان بزرگ بدون دسته را براي دسر آماده كرده و بعد كار خود را شروع كنيد.

چيز كيك + ريسوتو + سالاد اسفناج

ریسو تو

ابتداپياز را پوست كنده و خلال كنيد و داخل قابلمه كمي روغن زيتون ريخته و پياز را با آن تفت دهيد و بگذاريد تا كمي طلايي شود به آن فلفل و نمك را اضافه كنيد. در مرحله بعد كمي زردچوبه بريزيد و روغن درون قابلمه را زياد كنيد بعد كرفس و جعفري را خرد كرده و به آن اضافه كنيد و‌خوب هم بزنيد. هنگامي كه متوجه شديد مواد كاملا با هم تركيب شده‌اند وقت آن رسيده كه برنج را كم‌كم به آن اضافه كنيد. به‌مدت يك دقيقه آن را به‌خوبي هم بزنيد و ۲ ليوان پر آب به قابلمه اضافه كنيد و يك عدد عصاره مرغ يا سبزي‌ را درون قابلمه بريزيد و بگذاريد تا آب تبخير شود. در حال حاضر شما وقت داريد تا به بقيه كارها به‌مدت ۱۲ دقيقه برسيد. يادتان باشد غذا را با عشق و علاقه درست كنيد. هرچند دقيقه آن را به هم بزنيد تا برنج به هم نچسبد. ماهي‌تابه نسوز را روي گاز قرار دهيد و كمي روغن زيتون را در ماهي‌تابه بريزيد. قارچ‌ها را برش بزنيد و نصفي از آن را در قابلمه بريزيد و بقيه را در ماهي‌تابه ريخته و مقداري نمك و فلفل سياه به آن اضافه كنيد. سير را پوست كنده و روي قارچ‌ها رنده كرده، مقداري آويشن به آن اضافه كنيد و آن را هم بزنيد، بعد زير گاز را خاموش كنيد. ماهي‌تابه نسوز را داخل فر در طبقه وسط قرار دهيد تا به‌خوبي طلايي شود.دوباره ريسوتو را بگردانيد و آن را هم بزنيد، مي‌بينيد كه آب ريسوتو تبخير شده حالا مقدار كمي آويشن اضافه كنيد، البته تا آن‌جايي كه غذا را تلخ نكند. زير ريسوتو را خاموش كنيد و درون ظرفي كه مي‌خواهيد سرو كنيد بريزيد. حالا وقت آن رسيده تا قارچ‌ها را از فر بيرون بياوريد. كمي كره را روي گاز آب كنيد و روي قارچ‌ها بريزيد و نصف ديگر را روي ريسوتو ريخته و تمامي مواد را با هم مخلوط كرده در آخر پنير پارمزان را روي غذا رنده كنيد و ليموي تازه را روي آن بچكانيد. غذا را مزه كرده اگر نمك و فلفل مي‌خواهد به آن اضافه كنيد. جعفري را خرد كرده و كنار ريسوتو در بشقاب قرار دهيد، قارچ‌هاي طلايي شده را در بشقاب چيده و كنار آن هم جعفري بريزيد، غذا آماده سرو است. بفرماييد.


چيز كيك + ريسوتو + سالاد اسفناج

سالاد پاپا

ابتدا ظرف گودي را براي سالاد خود انتخاب كنيد. سركه بالزاميك را همراه با آبليمو و روغن زيتون درون كاسه بريزيد و مقداري نمك و فلفل به معجون خود اضافه كنيد. برگ‌هاي نعنا و اسفناج را هم داخل كاسه بريزيد. گوجه‌فرنگي را ريز كرده و به آن اضافه كنيد. با چنگال روي خيار شيار بكشيد و با زاويه اريب آن را ببريد و درون سالاد بريزيد. يادتان باشد كه تا لحظه آخر سالاد را به هم نزنيد. فقط در هنگام سرو آن كمي آن را در ظرف تكان دهيد تا مواد با هم مخلوط شوند.


چيز كيك + ريسوتو + سالاد اسفناج

چيزكيك

قبل از هركاري يك ماهي‌تابه متوسط را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و كره را در ماهي‌تابه بريزيد. در يك پارچه تميز آشپزخانه فندق و بيسكويت را قرار دهيد و پارچه را به آن بپيچيد. وردنه را برداشته و محكم روي بيسكويت بكشيد تا كاملا خرد شود و به‌صورت پودر دربيايد. زيرگازي كه كره آب شده در آن است را خاموش كنيد. پودر ميكس شده از فندق و بيسكويت را به كره اضافه كنيد و مخلوط كنيد، مقداري پوست ليمو را در ماهي‌تابه رنده كنيد و به‌خوبي آن را هم بزنيد.

ليوان‌هاي بزرگ را كه براي سرو كردن دسر درنظر گرفته، آماده كرده و به يك اندازه از موادي كه درست كرده‌ايد را درون ليوان‌ها بريزيد و با قاشق آن را فشار دهيد تا تخت و سفت شود. به هرليوان كرم ليمو و مقداري تمشك اضافه كنيد. در ظرفي ديگر پنيرخامه‌اي بريزيد و به آن وانيل و مقدار كمي شير و شكر اضافه كنيد و هم بزنيد تا زماني كه پنير مثل ابريشم نرم شود. پنير ابريشمي را درون ليوان‌ها تقسيم كنيد و روي دسر را، شكلات رنده كنيد و در آخر آن را درون يخچال قرار دهيد تا وقتي كه زمان سرو آن برسد.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

چيز كيك + ريسوتو + سالاد اسفناج


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    trze tahy kereme limo ke dar chese cake amade ra amuzesh dahid

  • aida

    خیلی عالی بود...ممنون

  • yasmin

    خیلی خوب بود، میشه خواهش کنم طرز تهیه سالاد سزار رو هم بگید.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج