طرز تهیهی کرم کارامل؛ راحت و پرکالری
دسرها همیشه جذابترین بخش وعدههای غذایی هستند؛ چون میدانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجانانگیزی بخوریم، باز هم چیز جذابتری در انتظارمان است.
ایرنا زندگی: دسرها همیشه جذابترین بخش وعدههای غذایی هستند؛ چون میدانیم هرچقدر هم که شام و ناهار هیجانانگیزی بخوریم، باز هم چیز جذابتری در انتظارمان است. هرچند دسرها بسیار پرکالری هستند و ما را چاق میکنند، اما گاهی وقتها هم نیاز است تا خودمان را به یک دسر پرکالری مهمان کنیم. کرم کارامل هم یکی از این دسرهاست که هم میتوانیم راحت درست کنیم و هم از خوردنش لذت ببریم.
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۵ عدد
- شکر: ۲۲۰ گرم
- شیر: نیم لیتر
- وانیل: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا ۷۰ گرم شکر را به همراه دو قاشق آب روی حرارت کم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی شود.
۲. حالا نصف لیوان آب به آن اضافه کرده اجازه دهید بجوشد، بعد از اینکه شربت قوام آمد شعله را خاموش کرده و در ظرفی بریزید و همه جای ظرف را آغشته کنید.
۳. حالا به سراغ درست کردن کارامل بروید، باقی مانده شکر را به همراه شیر در قابلمهای ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
۴. بعد از اینکه شیر و شکر جوشید زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود.
۵. در این فاصله تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و در صورت سالم بودن آنها را هم بزنید و وانیل را به تدریج اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
۶. تخم مرغها را به شیر سر شده افزوده و خوب هم بزنید، مواد را در ظرف آغشته به شربت ریخته و با حرارت ۳۵۰ درجه قرار دهید و اجازه دهید ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه بماند.
۷. بعد از سپری شدن زمان مورد نظر کارامل را از فر بیرون آورده و بعد از خنک شدن در یخچال بگذارید تا سرد شود.
نظر کاربران
حتمابایدتوی فرباشه روی گازدرست نمیشه؟
پاسخ ها
آره درسته نمیشه با گاز؟
خواهشا جواب بدید با گاز میشه؟
نه با گاز نمیشه. با فر باید درست کرد. چند بار بگن؟
با اجاق گاز نميشه ، اين دستور حتما فر ميخواد . ولي پودر آمادش هست كه احتياجي به فر نداره ولي خوشمزه نيست !
چرا با پودر ژلاتین بدون فر میشه من درست میکنم عالی میشه
تو فر درست میشه
خیلی عالیه
من روزه دار الان دهنم آب افتاده
از تیترتون خوشم میاد!
پاسخ ها
ممنون
فردا درستش ميکنم
هیچ وقت نتونستم درستش کنم ....
برا چند نفره
پاسخ ها
آوَش
برا چن نفر کافیه این دستوذ
توضیحات کافی نبود