۹۸۴۵۲۴
۱۲ نظر
۵۰۲۷
۱۲ نظر
۵۰۲۷
پ

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

کمتر از یک هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است. از طرفی خانه‌نشینی برای خیلی‌ها ادامه دارد و می‌توانیم دست به کار شویم و هیجان درست‌کردن و خوردن را در خانه تجربه کنیم. یکی از این شیرینی‌ها بامیه است که به راحتی می‌توانیم در خانه درست کنیم.

ایرنا زندگی: کمتر از یک هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است. از طرفی خانه‌نشینی برای خیلی‌ها ادامه دارد و می‌توانیم دست به کار شویم و هیجان درست‌کردن و خوردن را در خانه تجربه کنیم. یکی از این شیرینی‌ها بامیه است که به راحتی می‌توانیم در خانه درست کنیم.

کمتر از یک هفته دیگر به ماه رمضان مانده و همه هیجان خریدن شیرینی‌ها و خوراکی‌های مخصوص این ماه به خاطر کرونا از بین رفته است. از طرفی خانه‌نشینی برای خیلی‌ها ادامه دارد و می‌توانیم دست به کار شویم و هیجان درست‌کردن و خوردن را در خانه تجربه کنیم. یکی از این شیرینی‌ها بامیه است که به راحتی می‌توانیم در خانه درست کنیم.

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

مواد لازم:

  • آرد: ۱ لیوان
  • آب: ۱ لیوان
  • تخم مرغ درشت: ۲ عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت:

  • شکر: ۲ لیوان
  • آب: ۱ لیوان
  • گلاب: ۱/۲ لیوان
  • زعفران دم‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید و تمام شکر حل شود؛ سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید و پس از ۱۰ دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید (در زمان افزودن بامیه شربت باید ولرم باشد).

۲. آب و کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید. سپس آرد و شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع شود. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری شربت به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کامل به خورد خمیر برود.

۳. حدود ۱۰ دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت دهید و مدام هم بزنید تا خمیر بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ‌ها را به نوبت اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

۴. داخل قابلمه مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید و در روغن قیچی کنید. سپس روی حرارت ملایم قرار دهید. بامیه‌ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم بزنید تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. این مرحله حدود ۲۰۳۰ دقیقه طول می‌کشد. پس باید کمی صبر و حوصله به خرج دهید.

۵. قابلمه را خیلی پر نکنید تا بامیه‌ها حسابی پف کنند و داخلشان پوک شود. با کم نگه داشتن دمای روغن شیرینی فرم صاف‌تر و قشنگ‌تری پیدا می‌کند. قبل از ریختن سری دوم، بگذارید روغن از دما بیافتد و کمی خنک شود.

۶. آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بچینید تا روغن اضافه گرفته شود. سپس به همان صورت داغ به شربت ولرم اضافه کنید تا شربت را به خود جذب کنند (حدود ۳ دقیقه قرار دادن بامیه در شربت کافی است).

طرز تهیه‌ی بامیه؛ پای ثابت سفره‌ها در ماه رمضان

فوت و فن‌ها:

  • در زمان ریختن خمیر داغ داخل شربت، شربت باید خنک شده باشد.
  • موقعی که خمیر را داخل روغن می‌ریزید، روغن نباید داغ شده باشد. در غیر این صورت بامیه فرصت پف کردن پیدا نمی‌کند و ترد نمی‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنون عالی بود

  • امیلیا

    احسنت به شما لطفا طرزدرست کردن گوشفیل وبورگی و لگیمات هم بزارید

  • سمیرا

    ممنون از دستور پخت خوبتون
    خیلی مفید بود

  • ترانه

    به به .... ماه رمضون خیلیییی خوبه ..
    ان شاءلله این کرونای کوفتی هم زودتر تموم بشه .به حق علی..

    پاسخ ها

    • بدون نام

      الهی آمین

  • ایدا

    بله انشاالله کرونا تموم شه هم از قرنطینه در بیایم و هم راحت بشیم و بچه هامون بتونن مدرسه برن

  • بدون نام

    خیلی ممنون عالی بود

  • بدون نام

    خدا کنه این. کرون لعنتی تموم شه

  • بدون نام

    محمد

    پاسخ ها

    • بدون نام

      افلببب

    • بدون نام

      عالی بود

  • Baran

    واقعاًعالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج