۹۸۱۶۷۰
۱۰ نظر
۷۷۴۳
۱۰ نظر
۷۷۴۳
پ

طرز تهیه‌ی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روز‌های کرونایی

در روز‌های شیوع بیماری کرونا و لزوم فاصله‌گذاری اجتماعی بالاخره باید به نحوی سر خودمان را گرم کنیم. یکی از بهترین روش‌های سرگرمی آشپزی کردن و امتحان رسپی‌ها و دستورات آشپزی مختلف است. یکی از دستورات آشپزی که این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی حسابی داغ و ترند شده است قهوه دالگوناست.

مجله افق‌کوروش: در روز‌های شیوع بیماری کرونا و لزوم فاصله‌گذاری اجتماعی بالاخره باید به نحوی سر خودمان را گرم کنیم. یکی از بهترین روش‌های سرگرمی آشپزی کردن و امتحان رسپی‌ها و دستورات آشپزی مختلف است. یکی از دستورات آشپزی که این روز‌ها در شبکه‌های اجتماعی حسابی داغ و ترند شده است قهوه دالگوناست. یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی که از سلبریتی‌ها و افراد مشهور گرفته تا مردم عادی ویدئو‌های طرز تهیه آن را تبدیل به وایرال کرده‌اند، اگر اهل اینستاگرام یا تیک تاک باشید حتما این ویدئو‌ها را دیده‌اید.

طرز تهیه‌ی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روز‌های کرونایی

دالگونا در واقع نوشیدنی است که قسمت اصلی و هیجان‌انگیز آن خامه زده شده است. این نوشیدنی با خامه‌ای که به شدت و با سرعت زیاد هم زده شده به علاوه شکر و آب درست می‌شود. در نتیجه یک فرم تافی رنگ با بافت تافی روی این نوشیدنی ایجاد می‌شود که روی شیر و یخ قرار می‌گیرد. بد نیست بدانید ریشه این نوشیدنی به کشور کره برمی‌گردد و اسمش را هم از یک شیرینی کره‌ای گرفته است. هندی‌ها هم یک نوشیدنی شبیه این به نام phenti hui دارند و شاید بتوان نوشیدنی فراپه یونانی‌ها را هم شبیه همین دالگونا دانست و به عبارت بهتر گفت که دالگونا و فراپه یونانی با هم خواهر و برادرند. یک نسخه از این نوشیدنی هم با سفیده تخم مرغ زده شده که به صورت فوم روی نوشیدنی قرار می‌گیرد درست می‌شود.

مواد لازم

  • قهوه فوری: ۲ قاشق غذاخوری (حتما باید از قهوه فوری استفاده نکنید نه قهوه پودر شده)
  • شکر: ½ قاشق غذاخوری (اگر شیرین‌تر می‌پسندید ۲ قاشق غذاخوری)
  • آب داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ساده یا طعم‌دار: ۱ فنجان
  • یخ: چند تکه

طرز تهیه‌ی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روز‌های کرونایی

طرز تهیه‌ی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روز‌های کرونایی

طرز تهیه

ابتدا در یک کاسه متوسط قهوه فوری، شکر و آب داغ را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی یا برقی به مدت ۲ دقیقه به شدت و سرعت هم بزنید تا یک فوم پف کرده درست شود. اگر همزن ندارید از چنگال استفاده کنید و به مدت ۱۵ دقیقه هم بزنید تا به فوم پف کرده برسید. در یک ماگ یا لیوان شیشه‌ای چند تکه یخ بریزید و شیر را تا نیمه روی یخ‌ها بریزید. فوم تافی رنگ دالگونا را روی شیر بریزید. در صورت تمایل روی فوم را با پودر قهوه یا شکلات تزیین کنید.

طرز تهیه‌ی قهوه دالگونا؛ نوشیدنی محبوب روز‌های کرونایی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیلی خوبه

  • الهام

    خامه که نداشت تو این دستور!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خامه نداره

  • پ.ن

    من درست کردم ولی حالت جامد نگرفت

    پاسخ ها

    • الهام

      فکر کنم یادشون رفته خامه هم لازم داره

  • بدون نام

    منم درست کردم حالت فوم به خودش نگرفت فکرکنم خامه لازم داره

  • بدون نام

    به نظر من میتونین به جای یخ از شیر خیلی سرد استفاده کنید اینجوری دیگه شیر مزه آب بر نمیداره. و نکته دیگه اینه که میتونین از شیر عسل استفاده کنین

    پاسخ ها

    • ضحا

      یادبگیریدخودتون درست کنیدچون امسال بداز
      افطاردیگه خبری ازکافه وکافه رفتن نیست!

  • بدون نام

    نه اصلا خامه نیاز نیست من با شیر گرم درست می کنم و قهو هی فوری رو خوب بزنید خوش کف می کنه

  • نرگس

    ۲دقیقه که خیلی کمه من با همزن دستی نزدیک ۲۰دقیقه هم زدم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج