۴ توصيه آشپزي از بهترين سرآشپز جهان
جيمي اوليور يكي از شناخته شده ترين سرآشپزهاي دنياست كه بينندگان تلويزيوني و خوانندگان مطبوعات به خوبي او را ميشناسند.جيمي به چند درخواست آشپزي، پاسخهاي جالبي داده است.
مجله زندگی ایده آل: جيمي اوليور يكي از شناخته شده ترين سرآشپزهاي دنياست كه بينندگان تلويزيوني و خوانندگان مطبوعات به خوبي او را ميشناسند.جيمي به چند درخواست آشپزي، پاسخهاي جالبي داده است.
۱- يك سالاد مناسب براي اين فصل را ياد بدهيد؟
پرتقال را پوست كنده، به صورت افقي برش بزنيد تا شكل خوبي داشته باشد. بعد برگهاي ريز اسفناج را از شاخه جدا كرده و به همراه مغز ميوه به آن اضافه كنيد. از پنير مانچيگو براي روي سالاد استفاده كنيد و با يك چاقوي تيز، پنير را به لايههاي نازك برش بزنيد. سركه بالزاميك براي اين سالاد با روغن زيتون بسيار مناسب است، نمك فراموش نشود.
۲- روش پخت پاستا يا سبزيجات يا كلم بروكلي را توضيح دهيد؟ براي هارموني رنگ غذا چه كاری بايد انجام دهيم؟
بهترين نوع پاستا براي اين كار، پاستاي مدوريشكل يا انگشتي است براي اينكه مثل برگ براي بروكليها عمل ميكند و شكل بهتري به غذا ميدهد. پس از انتخاب پاستا شروع به پخت آن كنيد. پس از طي كردن روند معمولش، آن را آبكش كرده و سراغ بروكليها برويد و كاملا آن را آبپز كنيد و مجددا آبكش كنيد و با پاستا درون تابه مخلوط كنيد. پنير پارمزان را در آخر روي آن رنده كرده، برگهاي ريحان را درون مخلوطكن ریخته و آب آن را بگيريد و روي پاستا بريزيد. يك عدد ليموي تازه را برش داده و روي پاستا بچكانيد. درآخر ميزان كمي فلفل قرمز چيلي خشك شده را روي پاستا ريخته و روغن زيتون را كمي به آن اضافه كنيد.
۳- طرز تهيه فلافل را ياد بدهيد. فلافل در كنار چه چيزهايي بهتر و خوشمزهتر ميشود؟
نخودها را گذاشته تا كاملا خيس بخورند بعد آبكش كرده و آن را پودر كنيد. آرد سفيد را به همراه فلفل قرمز خشك شده (پودر فلفل) و گشنيز تازه پودر شده با هم ميكس كنيد تا مايه فلافل به دست آيد بعد به آن شكل دايره داده و درون تابه حاوي روغن ريخته تا كاملا ترد شود. فلافل كنار فلفل دلمهاي زرد و قرمز به همراه كلم قرمز و گشنيز بسيار خوشمزه ميشود. فلافل غذايي است كه همه آن را ميپسندند.
۴- براي سرخ كردن ماهی از چه روشي استفاده كنيم كه هم راحتتر باشد و همه تردتر شود؟
۱- براي سرخ كردن ماهي، تابه مستطيليشكل بسيار مناسب است.
۲- قبل از سرخ كردن حتما به دو طرف ماهي نمك بزنيد.
۳- اگر ميخواهيد ماهی را سوخاري كنيد آن را در پودرسوخاري كه خود درست ميكنيد، بزنيد.
۴- سعي كنيد هميشه از ماهي تازه استفاده كنيد.
۵- هنگامي كه ماهي درحال سرخ شدن است به آن فلفل سياه بزنيد. سعي كنيد در قسمت فيله آن باشد.
۶- بگذاريد ماهی كاملا سرخ شود تا طعم زهم را نگيرد.
نظر کاربران
عمرا فلافل رو بتونه مث خوزستانیها بپزه!واقعن خوشمزه میپزن!!!دستشون درد نکنه!رفتین اون ورا بخورین نوش جونتون!!!