۹۶۸۹۰۴
۵ نظر
۵۵۳۳
۵ نظر
۵۵۳۳
پ

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

خب همین اول بگم که بله، درست میبینید من کیک رو سوزوندم. چی شد که سوخت؟ هیچی! به دما توجه نکردم و بلافاصله رفتم بچه شیر بدم اومدم دیدم روش سوخته و توش خمیره. حرارت از پایین فر رو روشن کردم و اجازه دادم توش کامل بپزه. اینطوری بود که کیک موزمون این شکلی شد.

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: خب همین اول بگم که بله، درست میبینید من کیک رو سوزوندم. چی شد که سوخت؟ هیچی! به دما توجه نکردم و بلافاصله رفتم بچه شیر بدم اومدم دیدم روش سوخته و توش خمیره. حرارت از پایین فر رو روشن کردم و اجازه دادم توش کامل بپزه. اینطوری بود که کیک موزمون این شکلی شد. بعدشم که پخت دیگه غروب شده بود و نور رفته بود نتونستم عکسای خیلی خوب ازش بگیرم.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

خب حتما میگید پس چرا پستش کردی اصلا؟ چون خواستم در این خود قرنطینگی که دچارش هستیم بهتون بگم این خوشمزه رو با بچه‌ها تون درست کنید که هم کلی کیف کنن هم اینکه همزن و این‌ها نداره که ریخت و پاشش زیاد باشه. کلا کیک کم دردسر و خوشمزه‌ای هست. عکسارو هم سعی کردم از زاویه‌ی نسوخته ش بگیرم. شما دستور رو توجه کن.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی بافت کیک موز

مواد لازم

  • موز ۳ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی مواد لازم

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی

طرز تهیه

کره رو از یک ربع قبل بذارید بیرون تا به دمای محیط برسه و نرم شه.

شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.

تخم مرغ‌ها رو اضافه کنید و هم بزنید.

موز‌ها رو با پشت چنگال له کنید و به مواد‌تر اضافه کنید.

آرد رو اگه تونستید از قبل با جوش شیرین و نمک الک کنید. اگه نتونستید هم همینطوری در دو سه مرحله اضافه کنید به مواد تر. کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.

کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید و مایه‌ی کیک رو توش بریزید. اگه دوست داشتید میتونید روش رو هم موز بذارید.
بذارید توی فر که از قبل در دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده (خواهشا دما رو دقت کنید مثل من کیکتون نسوزه) بعد از ۵۰-۶۰ دقیقه کیک موز تون حاضره.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی ترکیب شکر و کره و تخم مرغ

کیک موز رو با بچه‌ها بپزید

چرا میگم این کیک رو با بچه‌ها بپزید؟ برای اینکه خیلی خوش قلق و خوش بافت هست و هر جنگولک بازی که روش در بیارن، بازم نتیجه ش عالی میشه. پوره کردن موز برای دختر من خیلی جذاب بود. کلا هم از این همکاری‌ها کیف میکنه.

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی میدیم دست بچه‌ای که حوصله ش سر رفته هم بزنه

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی مایه‌ی آماده کیک

طرز تهیه‌ی کیک موز کره‌ای؛ با بافت مرطوب و طعم عالی کیک موز

کیک موز یا نان موز؟

این کیک به banana bread یا همون نان موز معروفه و قدمت حدود ۱۰۰ سال داره و در امریکا خیلی خیلی پر طرفداره. میشه گفت از پر طرفدار‌ترین کیک هاست و حتی براش روز ملی دارن!

خلاصه این کیک خوش قلقِ خوش بافتِ مرطوبِ خوشمزه رو حتما امتحان کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    قالب کیک مهمه؟ حتما باید این شکلی باشه؟

    پاسخ ها

    • Hadis

      نه

  • بدون نام

    خیلیییی عالی

  • بدون نام

    اون موزه روش بپزه چه حالتی و چه مزه ای میشه؟!

  • آذرامیری

    مگه شما حرارت بالا فر اول روشن میکنید که روش سوخته بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج